BOOKS: 5635
9/9789639952584.jpg

Bulizzunk!

Sorozatunkban különböző ételféleségeket válogattunk össze. A belső oldalak színes, látványos fotóival, a részletes leírással a háziasszonyoknak szeretnénk segíteni, hogy finom, változatos ételeket tudjanak az asztalra varázsolni.

9/9789639952607.jpg

Piknikezzünk!

Sorozatunkban különböző ételféleségeket válogattunk össze. A belső oldalak színes, látványos fotóival, a részletes leírással a háziasszonyoknak szeretnénk segíteni, hogy finom, változatos ételeket tudjanak az asztalra varázsolni.

9/9789639952638.jpg

Készítsünk desszerteket!

Sorozatunkban különböző ételféleségeket válogattunk össze. A belső oldalak színes, látványos fotóival, a részletes leírással a háziasszonyoknak szeretnénk segíteni, hogy finom, változatos ételeket tudjanak az asztalra varázsolni.

9/9789639952614.jpg

Főzzünk egészségesen!

Sorozatunkban különböző ételféleségeket válogattunk össze. A belső oldalak színes, látványos fotóival, a részletes leírással a háziasszonyoknak szeretnénk segíteni, hogy finom, változatos ételeket tudjanak az asztalra varázsolni.

9/9789639892309.jpg

Állítson össze saját menüt télen

Könyvünk 22 előételt, 22 főételt és 22 desszertet tartalmaz, amelyekből bármilyen menüt könnyedén összeállíthat a különféle étkezésekhez. Csak keresse ki a 3 részre osztott oldalakon a legmegfelelőbb fogásokat, és főzze meg őket. Mindegyik étel egyszerűen és könnyen elkészíthető, de mindenekelőtt finom.

9/9789639892286.jpg

Állítson össze saját menüt egyszerűen

Könyvünk 22 előételt, 22 főételt és 22 desszertet tartalmaz, amelyekből bármilyen menüt könnyedén összeállíthat a különféle étkezésekhez. Csak keresse ki a 3 részre osztott oldalakon a legmegfelelőbb fogásokat, és főzze meg őket. Mindegyik étel egyszerűen és könnyen elkészíthető, de mindenekelőtt finom.

9/9789639892293.jpg

Állítson össze saját menüt egészségesen

Könyvünk 22 előételt, 22 főételt és 22 desszertet tartalmaz, amelyekből bármilyen menüt könnyedén összeállíthat a különféle étkezésekhez. Csak keresse ki a 3 részre osztott oldalakon a legmegfelelőbb fogásokat, és főzze meg őket. Mindegyik étel egyszerűen és könnyen elkészíthető, de mindenekelőtt finom.

8/9789638838421.jpg

Nagy főzőiskola - főzőműhely kezdőknek a bevásárlástól az étkezésig

Főzni mindenki meg tud tanulni! Ezt bizonyítja ez az áttekinthető és könnyen nyomon követhető főzőiskola is. Egyszerű receptjei, valamint a részletes bevezetés és áruismeret még a főzés terén kezdőket is alaposan felvértezik a konyhai bevetésre. A 130 egyszerű, mégis változatos recept biztos sikert garantál. A kínálat a népszer

2/9789632970080.jpg

Bouchon - a legfinomabb bisztróételek egy világhírű séf tálalásában

Szerző: Keller, Thomas

Thomas Kellernek, a világhírű French Laundry tulajdonosának és séfjének a bisztrókonyha a szenvedélye, ezért is nyitotta meg a Bouchon éttermet, amely mára szintén fogalommá vált. Véleménye szerint a főzés művészetének titka, hogy a legegyszerűbb alapanyagokból is kitűnő ételek készíthetők. Hiszi, hogy a bisztrókonyha magában

5/9786155008726.jpg

A nők lapja konyha 100 legjobb süteménye

Szerző: Papp Emese

Szeretné elkápráztatni családját saját kezűleg sütött, mennyei süteményekkel? 30 percen belül össze akar dobni egy finom édességet, vagy éppen meg akarja tudni, miként lehet otthon elkészíteni a cukrászdai desszerteket? Mindebben segít a Nők Lapja Konyha cukrászának könyve, amiben Papp Emese összegyűjtötte 100 kedvenc süteményé

9/9789639659544.jpg

Magyar szakácskönyv

Szerző: Németh Zsuzsána

Az először 1835-ben megjelent szakácskönyv a XIX. századi magyar gasztronómiát meghatározó művek egyike. Az volt a célunk, hogy egy régi korba vezető, de ma is használható szakácskönyvet adjunk az olvasók kezébe, amellyel bemutatjuk a hajdani magyar konyha sokoldalúságát, elősegítjük néhány elfelejtett étel újrafelfedezését, é

0/9786150091167.jpg

Győzelmek és emlékek szögescipőben

Szerző: Török Ferenc

A kötet október 29-én jelenik meg, címe – amely két kiváló futólegendáról, Béres Ernőről és dr. Szabó Miklósról szól –, Győzelmek és emlékek szögescipőben.Béres Ernő és dr. Szabó Miklós az ötvenes, hatvanas években – Iharossal, Táborival, Rózsavölgyivel – részesei voltak a világraszóló magyar futósikereknek. Futottak ..

8/9789638902405.jpg

Sok vagyok - 153 recept a bock bisztró séfjétől

Szerző: Bíró Lajos

Bíró Lajos a magyar gasztronómia vérbeli fenegyereke, nagyszájú, okos és szórakoztató. Igazi „szakma-narkós”, a legtrendibb séfek izgága doyenje, és bár ő ezt kikéri magának – bevallja, hogy nagyon élvezi. Botrányos finomságai, pofátlan ínyencségei 153 válogatott receptje, életének izgalmas, olvasmányos sztorijai, szakmai hitval

2/9789632972688.jpg

A tökéletesség nyomában - klasszikus ételek újragondolva

Szerző: Blumenthal, Heston

Heston Blumenthal, a világ egyik legelismertebb séfje, hírnevét éttermében, a neves The Fat Duckban alapozta meg olyan eredeti - és sok számára talán bizarr - fogások megalkotásával, mint például a csigakása, a nitrogénnel hűtött rántotta és a sültszalonnás-tojásos fagylalt. Ezt követően Heston elhatározta, hogy ideje visszatérni

1/9789631359589.jpg

Ínyenckonyha - cukorbetegeknek és fogyókúrázóknak -

Szerző: Frank Júlia

Ez a könyv, amelyet most „feltálalunk” a cukorbetegeknek és a fogyókúrázóknak, azzal a céllal készült, hogy diétájuknak megfelelő ételek készíthessenek. Nem csupán egészségeseket, hanem finomakat, sőt, még az ínyenceknek is megfelelőket. Hétköznapra valókat éppúgy, mint ünnepieket és vendégvárókat.Szeretnénk bebizonyítani

Életmód

Életemód, gasztronómiai könyvek