Blumenthal, Heston : A tökéletesség nyomában - klasszikus ételek újragondolva

ID: 0000148100
Értékelés:

0 / 5

ISBN: 9789632972688
Megjelenés éve: 2010
Állapot: Új könyv
Ezt a terméket jelenleg nem lehet rendelni. Rendelési szándékát emailben jelezheti.
CART: Amennyiben nem találja a keresett könyvet az oldal alján található email címre küldje el a könyv címét, szerzőjét, esetleg a megjelenés évét, mi válaszban megküldjük árajánlatunkat, milyen áron, időn belül tudjuk a könyvet küldeni.

Heston Blumenthal, a világ egyik legelismertebb séfje, hírnevét éttermében, a neves The Fat Duckban alapozta meg olyan eredeti - és sok számára talán bizarr - fogások megalkotásával, mint például a csigakása, a nitrogénnel hűtött rántotta és a sültszalonnás-tojásos fagylalt. Ezt követően Heston elhatározta, hogy ideje visszatérni az alapokhoz: kreatív tehetségét a legismertebb, de gyakran rosszul elkészített ételek újbóli felfedezésére összpontosított. "A tökéletesség nyomában" tanulmányozza az étel életünkben és emlékeinkben betöltött szerepét és egyben különleges, ösztönző és magával ragadó módon ismerteti a már említett klasszikus fogásokat.

Hasonló könyvek

nopic.jpg3/9789633700266.jpg
nopic.jpg3/9789633700235.jpg
nopic.jpg3/9789633686805.jpg
nopic.jpg8/9789638838445.jpg
nopic.jpg0/3001100754616.jpg
nopic.jpg8/9789638777522.jpg

Halételek

A halak és a tenger gyümölcsei soha nem látott népszerűségnek örvendenek világszerte, hiszen manapság már a távoli vizeken halászott különlegességeket is meg lehet vásárolni a szakü

0/9635470948.jpg

Tavaszi ételek

A rügyfakadás, a természet tavaszi ébredése konyhánkban is újabb, friss ízek elővarázslására ad lehetőséget, ha követjük e könyv receptjeit. A világ minden tájáról válogathatunk

Könyvesbolt