BOOKS: 5635
nopic.jpg5/9786155104206.jpg

Karácsonyi konyha - a legjobb receptek az év legszebb napjaira

Az év legszebb időszaka a karácsony. Végre együtt lehetünk szeretteinkkel, az otthonunkat meseszép díszek ékesítik az asztalon sok-sok ínycsiklandó dal sorakozik. Ennek a könyvnek a receptjeivel felejthetetlenné varázsolhatjuk az ünnepeket, a készülődést segítő tanácsok pedig az egész család életét megkönnyítik. A szentestére k

nopic.jpg5/9786155104190.jpg

Ázsiai ízek - lépésről lépésre a konyhában

Ez az ételek elkészítését lépésről lépésre bemutató szakácskönyv olyan, mintha egy tapasztalt séf tartana személyes főzőtanfolyamot a saját konyhánkban, ahol megtudhatjuk, hogyan készíthetünk otthon pofonegyszerűen ínycsiklandó ázsiai fogásokat. Minden munkafolyamatot egy-egy fotó illusztrál - a hozzávalók előkészítésétől ..

nopic.jpg5/9786155104183.jpg

Olasz ételek - lépésről lépésre a konyhában

Ez a szakácskönyv nélkülözhetetlen mindazoknak, akik imádják a finom ételeket, de nem kedvelik a bonyolult recepteket. Ráadásul valamennyi fogás elkészítését fotók mutatják be lépésről lépésre, így hibázni sem lehet. A receptek között találunk előételeket, tésztákat, rizottókat, húsos, szárnyas és halas fogásokat, valamint ..

5/9786155104152.jpg

Gyors ételek - lépésről lépésre a konyhában

Ez a szakácskönyv nélkülözhetetlen mindazoknak, akik imádják a finom ételeket, de nem kedvelik a bonyolult recepteket. Ráadásul valamennyi fogás elkészítését fotók mutatják be lépésről lépésre, így hibázni sem lehet. A receptek között mindenki megtalálja az ízlésének és az alkalomnak megfelelő fogásokat: a szaftos marhahúst

nopic.jpg5/9786155104176.jpg

Sütés - lépésről lépésre a konyhában

Ez a szakácskönyv nélkülözhetetlen mindazoknak, akik imádják a finom ételeket, de nem kedvelik a bonyolult recepteket. Ráadásul valamennyi fogás elkészítését fotók mutatják be lépésről lépésre, így hibázni sem lehet. A receptek között találunk süteményeket és tortákat, édes és ízletes péksüteményeket, kekszeket és külö

3/9789633410066.jpg

Manókonyha - szakácskönyv gyerekeknek

Szerző: Ugrai-nagy Tünde

Nem igaz, hogy csak a nagyok tudnak főzni! A Manókonyha izgalmas, finom és közismert receptjei hamar meghozzák a kedvet a főzéshez minden gyerek számára, az alapok elsajátításától kezdve az igazi főfogásokig. A könyv nem titkolt célja, hogy kicsi és nagyok, gyerekek és kezdő felnőtt konyhatündérek révbe érjenek a konyhában. Recepte

0/9789630826303.jpg

Desszertek - 60 édes és sós finomság minden alkalomra

A Desszertek című könyv 60 receptet tartalmaz hat fejezetre osztva: Hétköznapok, Ünnepek, Baráti borozások, Apróságok, Divatosak és Klasszikusak. Olvasóink felüthetik, ha hétköznap egy kis házi édességre vágynak, de akkor is, ha ünnepi alkalmakra keresnek különleges süteményt, vagy éppen sós finomságokkal invitálnák borozós-besz

0/9789630591522.jpg

Főz a család - nagy fogások kicsiknek is

Szerző: Heston, Blumenthal

Ki mondta, hogy a főzés csak a felnőttek dolga lehet? Heston Blumenthal, a zseniális séf biztosan nem; sőt éppen ellenkezőleg, arra biztat minket, hogy ha csak lehet, vonjuk be a főzésbe a kicsiket is. A Főz a család bebizonyítja, hogy a konyha nemcsak a felnőttek birodalma, s hogy nincs annál szórakoztatóbb, mint amikor az egész család eg

3/9789633410080.jpg

99 új tésztaétel

Szerző: Lajos Mari - Hemző Károly

Bár sokféle finom és még finomabb tésztaételt készítenek szerte a világon, az vitathatatlan, hogy a ma ismert tészta italicum. Méltóságát az olaszok adták meg, amikor mindennapi, becses étkük rangjára emelték. A mai napig első fogásként fogyasztják a tésztát, amely az ünnepi menüből sem hiányozhat. Ahány régió, annyi specialit

9/9789639659711.jpg

Némely étkek készítési módja

Szerző: Simai Kristóf

A neves drámaíró Simai Kristóf több mint 210 éve egy szakácskönyv írásába fogott – ami azonban soha nem jelent meg. A kézirat szerencsére fennmaradt, és a szerző szándékát beteljesítve most megjelenik. Igazi gasztrotörténeti érdekességről van szó: itt találkozhatunk először kukoricás recepttel, itt olvasható a paprika és a par

9/9789639659797.jpg

Főzd magad! - házi finomságok

Szerző: Vrábel Krisztina

Kriszta évek óta harcol az ipari adalékanyagoktól és mesterséges aromáktól hemzsegő készételek ellen. Jelszava: készíts el inkább mindent saját magad! Főzd magad! című, gyönyörű képekkel illusztrált könyvében megmutatja mennyire egyszerűen készíthetjük el azokat az ételeket, amelyeket eddig a boltok polcairól pakoltunk a bevás

9/9789639659742.jpg

Az ízek harmóniája

Szerző: Chartier, Francois

Milyen kapcsolat van az eper és az ananász között? A menta és a sauvignon blanc vagy a tölgyfa hordó és a grillezett vörös húsok között? A neves szakácsoknak dolgozó szerző 20 esztendeje szenvedélyesen kutatja az élelmiszereket alkotó összetevők és a borok közötti kapcsolatot, és most a könyvében megmutatja a harmóniateremtés kul

5/9789635904655.jpg

33 halétel - lépésről lépésre

Nem mindennapi szakácskönyvet tart kezében a sütés-főzést, no és a hasát kedvelő olvasó. Munka közben lestük meg mesterszakácsunkat, hogy Ön lépésről lépésre, vele együtt haladva készíthesse el a finomabbnál finomabb fogásokat. A receptek mindegyikét kipróbáltuk, ezt bizonyítják a főzés közben készített fotók is. Reméljü

5/9789635904662.jpg

33 vendégváró étel - lépésről lépésre

Nem mindennapi szakácskönyvet tart kezében a sütés-főzést, no és a hasát kedvelő olvasó. Munka közben lestük meg mesterszakácsunkat, hogy Ön lépésről lépésre, vele együtt haladva készíthesse el a finomabbnál finomabb fogásokat. A receptek mindegyikét kipróbáltuk, ezt bizonyítják a főzés közben készített fotók is. Reméljü

2/9789632976389.jpg

Karácsony gordon ramsay-vel

Szerző: Ramsay, Gordon

A "Karácsony Gordon Ramsay-vel" a séf kedvenc ünnepi fogásait mutatja be. Gordon Ramsay most először osztja meg az olvasókkal titkait arról, hogyan készíthetnek egyszerűen, megfizethető áron és kapkodás nélkül ízletes karácsonyi ételeket. A klasszikus recepteket újszerű felfogásban, néhol meglepő ízekkel fűszerezve tálalja, új di

0/9789630823586.jpg

Vadat, halat s mi jó falat

Szerző: Bangó Margit

A mostani –sorrendben a negyedik – szakácskönyv elsősorban a vad és halételekre fókuszál, de más ételkülönlegességek és ínycsiklandozó étkek is helyet kaptak a 35 új recept sorában. A közvetlen stílusban közreadott receptek útmutatásával még a konyhaművészetben kevésbé járatosak is sikerrel elkészíthetik a kötetben szerepl

Életmód

Életemód, gasztronómiai könyvek