Lajos Mari - Hemző Károly : 99 új tésztaétel

ID: 0000159508
Értékelés:

0 / 5

ISBN: 9789633410080
Megjelenés éve: 2011
Állapot: Új könyv
Ezt a terméket jelenleg nem lehet rendelni. Rendelési szándékát emailben jelezheti.
CART: Amennyiben nem találja a keresett könyvet az oldal alján található email címre küldje el a könyv címét, szerzőjét, esetleg a megjelenés évét, mi válaszban megküldjük árajánlatunkat, milyen áron, időn belül tudjuk a könyvet küldeni.

Bár sokféle finom és még finomabb tésztaételt készítenek szerte a világon, az vitathatatlan, hogy a ma ismert tészta italicum. Méltóságát az olaszok adták meg, amikor mindennapi, becses étkük rangjára emelték. A mai napig első fogásként fogyasztják a tésztát, amely az ünnepi menüből sem hiányozhat. Ahány régió, annyi specialitás – az olasz tésztafélék és a belőlük készített ételek sokasága egyenesen lenyűgöző.Mind a levesben főtt és abban tálalt pasta in brodo, mind a leszűrt és különféle mártásokkal,adalékokkal gazdagított tészta, a pastasciutta, értékes, laktató, könnyen emészthető táplálék.Nem csoda, ha a száraztészták diadalútja napjainkban is töretlen, hiszen manapság az idővel versenyző háziasszonyok biztos menedéke. Ebben a könyvben olyan kipróbált, jobbára olasz tésztaételek receptjét igyekezett összegyűjteni a szerző, amelyek többsége nem egészen vagy éppen csak egy óra alatt elkészíthető. Szerepel, persze, néhány munkásabb, időigényesebb rakott és töltött, sőt frissen, házila

Hasonló könyvek

9/9789639710580.jpg

66 új ünnepi étel

Szerző: Lajos Mari - Hemző Károly

Az adventtől vízkeresztig tartó időszak csúcspontja a karácsony, de mindvégig fontos, hogy mi kerül az asztalra. Ebben a könyvben karácsonyra és szilveszter-újév napjára szánt tradicion

9/9789639710481.jpg

99 palacsinta 33 színes ételfotóval

Szerző: Lajos Mari - Hemző Károly

Nem ismerek olyan embert, aki ne szeretné a palacsintát. Ki édes, ki sós töltelékkel, összehajtva, feltekerve, batyunak formázva, rakottasként, metéltre vágva vagy tortaszerűen egymásra c

5/9786155008894.jpg

99 kímélő étel - 33 színes ételfotóval

Szerző: Lajos Mari - Hemző Károly

Ebben a könyvben olyan receptek szerepelnek, amelyeknek - egyebek között - fő erényük, hogy gyorsan-egyszerűen elkészíthetők. Az ételek energiaértéke adagonként/egységenként általába

5/9786155008634.jpg

99 zöldségtál - 33 színes ételfotóval (új)

Szerző: Lajos Mari - Hemző Károly

Amikor megjelenik a piacokon a sokféle zöldség, és a káprázatos látvány még a megrögzött „nem főzőket” is elveik feladására csábítja, gyakran elhangzik a kérdés: „Gyönyörű, de ..

9/9789639710580.jpg

66 új ünnepi étel

Szerző: Lajos Mari - Hemző Károly

Az adventtől vízkeresztig tartó időszak csúcspontja a karácsony, de mindvégig fontos, hogy mi kerül az asztalra. Ebben a könyvben karácsonyra és szilveszter-újév napjára szánt tradicion

9/9789639710481.jpg

99 palacsinta 33 színes ételfotóval

Szerző: Lajos Mari - Hemző Károly

Nem ismerek olyan embert, aki ne szeretné a palacsintát. Ki édes, ki sós töltelékkel, összehajtva, feltekerve, batyunak formázva, rakottasként, metéltre vágva vagy tortaszerűen egymásra c

9/9789639710375.jpg

66 karácsonyi édesség

Szerző: Lajos Mari - Hemző Károly

"Régi adósságunk ez a könyv. Sokak-sokunk számára a karácsony a legfontosabb ünnep az esztendőben, ezért megkülönböztetett figyelemmel készülődünk rá. A hagyományok feltámasztása-

9/9789639710368.jpg

99 magyaros étel

Szerző: Lajos Mari - Hemző Károly

“Milyen is a magyar konyha? Mitől más, mint a többi? Melyek azok a vonások, amelyek csak és egyedül rá jellemzőek? A magyar konyha befogadta és elfogadja, összeszelídíti és egy kics