BOOKS: 5635
3/9789633541173.jpg

Ételek adventtől vízkeresztig - töltött csuka és a többiek

Szerző: Róka Ildikó

Az első kötetben rögtön sok hasznos, jó ötletet kínálunk Adventtől Vízkeresztig. A böjti időszak ételeitől az ünnepi pulykasülteken, egészséges halételeken és süteményeken át a szilveszteri sós perecig számos „ennivaló” érdekességet találnak a könyvben.

8/9789638800770.jpg

A nyár ízei - vegán szakácskönyv

Szerző: Dankóné R. Magdolna-nagy Zsuzsa

Szakácskönyv-sorozatunk harmadik részében a nyári alapanyagokra épülő receptekkel kívánunk örömet szerezni Önnek. A receptek közötti könnyű eligazodás érdekében A nyár ízei könyv is követi az előző kötetek tematikáját (Reggeli gabonaételek, Kenyérfélék, Pástétomok, Levesek, Főételek, Feltétek, Saláták, Édességek, Ita

8/9789638912329.jpg

A tél ízei - vegán szakácskönyv

Szerző: Dankóné R. Magdolna-nagy Zsuzsa

Főzni jó! Egészségeset és fi nomat főzni még jobb! De a legjobb, amikor több ember összefog egy jó ügy támogatására. A Nyitott Szemmel magazin munkatársai fontosnak tartották, hogy legyenek olyan évszakokra kidolgozott szakácskönyvek, amelyekből bárki, bármikor elkészítheti egészségbarát, hazai alapanyagokból készült ételeit.

2/9772062882115.jpg

Vince borszótár a-tól z-ig

Volt már úgy, hogy egy vacsora során röpködtek a „chateau”, „tannin”, „barrique” és más kifejezések, ön pedig inkább csendben várt, míg másra terelődik a szó, mert csupán halvány sejtése volt az említett kifejezés jelentéséről? Velünk is megesett, ezért – a Vince Magazin olvasók igényeire reflektálva – szedtük össze egy

nopic.jpg2/9789632979960.jpg

Ramsay legjobb menüi

Szerző: Ramsay, Gordon

Ez a kötet 52 menü fantasztikus gyűjteménye. Az év minden hetére választhatunk egy-egy ételsort! Sőt, ha kombináljuk az egyes fogásokat, 140 000 különböző menüből szemezgethetünk. A három részre vágott oldalaknak köszönhetően könnyedén variálhatjuk az egyes recepteket, újabb és újabb menüsorokat hozva létre. Szezonális menük ..

4/9789634971900.jpg

Nigella expressz 2.

Szerző: Lawson, Nigella

Könyvünk, a Nigella expressz 2. része mesésen egyszerű mégis csodás gyorsételeivel, zseniális időspóroló ötleteivel megoldást kínál az örök problémára: hogyan varázsoljunk pompás fogásokat az asztalra, amikor levegőt is alig van időnk venni. Mindezt persze a már megszokott könnyed és szórakoztató stílusban. Nigella számos íny

5/9786155113598.jpg

Főzz évszakok szerint!

Szerző: Szepesi Dóra

"Szepesi Dóra, újságíró, életmód-tanácsadó és terapeuta vagyok. Szakterületem: főzőtanfolyamok, szakácsképzés, tanácsadás, szakcikkek írása. A makrobiotikát Horváth Éva berlini főzőiskolájában ismertem meg. Közösen írtunk három életmód- és receptkönyvet, amelyek 1991 óta folyamatosan fellelhetők a piacon. Cím szerint eze

3/9789633410370.jpg

99 új egytálétel- 33 színes fotóval

Szerző: Lajos Mari – Hemző Károly

Az egytálétel különös műfaj, amolyan minek nevezzelek? Aszerint, hogy melyik összetevő hangsúlyosabb benne, nevezhetnénk akár levesnek, tésztafélének, hús-, hal-, sajt- vagy tojásételnek is, holott egyik sem, hiszen mindegyikben jócskán szerepelnek "lazító elemek", azaz különféle zöldségek, gabonaszármazékok. Miután természetsze

3/9789633410448.jpg

A nők lapja konyha 100 villámgyors receptje

Mindenki számára ismerős élethelyzet egy fárasztó munkanapon, délután ötkor azon gondolkodni, hogy mi lesz a vacsora/másnapi ebéd, amit a lehető leghamarabb össze lehet dobni, és utána elterülni a kanapén. Éppen ezért úgy gondoltuk, hogy a Nők Lapja Konyha 100 legjobb süteménye, illetve húsétele után olyan fogásokat gyűjtünk egy

9/9789639659964.jpg

Fejedelmi lakomák - régi magyar étkek

Szerző: Bogos Zsuzsanna

A főúri udvarok varázslatos konyhájába léphetünk be, s fejedelmi lakomák részesei lehetünk Bogos Zsuzsanna könyvét olvasva. Kappan mézelt tésztával, narancslével locsolt menyhalmáj, sült császármadár, mandulás pávasült, fánk gyümölcsös lével, fügetorta, birslekvár – ez is a magyar konyha része volt egykor.Négyszáz éve a pa

2/9789632979434.jpg

River cottage minden napra

Szerző: Fearnley, Hugh-whittingstall

A kiadványban a televízióból is jól ismert séf arról győz meg imponáló természetességgel, hogy a családi mindennapok kötelező gyakorlata az ételkészítés hogyan változtatható némi odafigyeléssel elhagyhatatlan, monoton nyűgből örömforrássá - ráadásul anélkül, hogy ezentúl ennek kellene áldoznunk minden időnket.

3/9789633570722.jpg

Az én alapszakácskönyvem - sütés-főzés lépésről lépésre

Szerző: Hargitai György

"Az én alapszakácskönyvem" célja, hogy egy pillanatig sem feledve a magyar konyha számtalan kitűnő fogását és követendő hagyományit, az új kihívásoknak is megfeleljen. Így nemcsak a klasszikus hazai ételeket gyűjti össze, hanem sok-sok külföldi, de már itthon is rendszeresen főzött, mennyei specialitást is.

3/9789633432891.jpg

Hello kitty ínyenc szakácskönyv

Szerző: 56542

Ha a legközelebbi bulidon te is szeretnéd meglepni a barátaidat magad sütötte pikáns muffinokkal vagy minden jóval megtöltött tortillatekercsekkel, esetleg szeretnéd egy finom reggelivel vagy vacsorával kényeztetni a családodat, vagy akár csak egy kiadós szendvicset készíteni magadnak a másnapi nagyszünetre – eljött a te időd! Hello Kit

2/9789632911663.jpg

Nyers ételekkel az egészségért

Szerző: Bailey, Christine

A nyers étrend nem csupán egy étkezési forma, hanem művészet, amely magában hordozza az egészséget, életenergiát és karcsúságot. A könyvben található ínycsiklandozó receptek bőséges választéka gazdagítja étrendünket, általuk megfiatalodunk, megtelünk frissességgel és életerővel. A pozitív eredmények megtapasztalásához nem

9/9789639677500.jpg

Hidegkonyhai remekek - receptek a nagyitól 31.

Mindenki ízlését igyekszünk kielégíteni szakácskönyvsorozatunkkal, melyekben kitűnő, ízletes fogások találhatók. Nem kell gyakorlott szakácsnak lenni a receptek elkészítéséhez, a viszonylag egyszerű alapanyagok felhasználásával bárki könnyedén finom ételt főzhet a saját, a családtagok és a vendégek megelégedésére.

2/9789632511030.jpg

Karácsonyi vacsora - receptek a nagyitól

Mindenki ízlését igyekszünk kielégíteni szakácskönyvsorozatunkkal, melyekben kitűnő, ízletes fogások találhatók. Nem kell gyakorlott szakácsnak lenni a receptek elkészítéséhez, a viszonylag egyszerű alapanyagok felhasználásával bárki könnyedén finom ételt főzhet a saját, a családtagok és a vendégek megelégedésére.

Életmód

Életemód, gasztronómiai könyvek