BOOKS: 5635
5/9786155417184.jpg

Mindenmentes

Szerző: Dr. Andrási Nóra

A Boook Kiadó eladási listákat vezető szakácskönyve, a Viszlát cukor és fehér liszt! és a Viszlát laktóz! utánhamarosan megjelenik a kiadó egészségtudatos sorozatának harmadik tagja, a Mindenmentes, amelynekszerzője Dr. Andrási Nóra, eredetileg gyógyszerész, kutató, a Nóri mindenmentes konyhája blog írója.Napjainkban egyre több ..

5/9786155417160.jpg

Magok a konyhában - hüvelyesek

Szerző: Bezselics Ildikó

A MAGOK A KONYHÁBAN könyvsorozat a tudatos táplálkozás fontosalappilléreit, a hüvelyeseket, az olajos magvakat és a gabonaféléket,illetve „álgabonákat” helyezi új megvilágításba. Kiegyensúlyozott ve-getáriánus étrend nem képzelhető el nélkülük, emellett fontos ösz-szetevői a cukorbetegségben vagy inzulinrezisztenciában szenved

1/9789631363715.jpg

Gyógyító konyha 2. - egészséges mindennapok

Szerző: Pinnock, Dale

A tévéből is ismert szakácsdoktor, Dale Pinnock egy sor vadonatúj, egyszerű, ízletes recepttel tér vissza, amik élvezetessé teszik az egészséges étkezést. Könyvében hétköznapi helyzetekhez, és a mindennapi életvitelhez igazodó fogásokat mutat be, a tápláló reggelitől kezdve a csábító falatokon, gyorsan elkészíthető ebéden, la

3/5999033929929.jpg

Goodfood - világkonyha v. évf. - 2016/6.

"Milliók kedvenc ­gasztro­magazinja megérkezett Magyarországra!Ízek a világ minden tájáról, gasztronómiai kalandok hónapról hónapra:• „Ízpompás”, könnyen elkészíthető receptek• Remek ötletek, fantasztikus fotók• Hazai receptek, érdekes írások• BBC-hitelesség és -minőség 108 oldalon• Ha valami finomra vágyik, de nem szeret

3/9789633411759.jpg

Karcsúsító turmixok

Szerző: Sandjon-fleur, Chantal

Forradalmian új fogyókúra turmixokkal!A természetes energiaitalok, turmixok, smoothie-k a segítségével gyorsan megszabadulhat a felesleges kilóktól és újult erőre tehet szert. Ebben a könyvben megtalál minden háttér-információt a turmixok méregtelenítő és karcsúsító hatásáról. Megismerheti a természet csodafegyvereit: a zöldség

1/9789631224498.jpg

Így főznek az olimpikonok

Szerző: őszy-tóth Gábriel

Így főznek az olimpikonok - az "Így főznek..." sorozat kilencedik köteteként jelent meg Őszy-Tóth Gábriel szerzőtől. A kötetben 52 neves magyar olimpikon mesél hazai és külföldi gasztronómiai élményeiről, főzési tudományáról. A könyvben megtalálható az olimpikonok kedvenc receptje színes ételfotóval, az ízletes ételekhez pedi

5/9786155609220.jpg

Paleolit fogások édes kettesben

Szerző: Posta Renáta

Csábítsd el szíved választottját egy izgalmas, női rafinériával gazdagon fűszerezett közös fogásra, amely egyszerre finom és egészséges! Minden bombabiztos konyhai praktikámat összegyűjtöttem neked a sikeres hódításhoz: ízletes vacsorák és háromfogásos menük randevúra és ünnepi alkalmakra, reggeli fogások édes kettesben, bűn

5/9786155496424.jpg

Legújabb és legteljesebb nagy házi cukrászat

Szerző: Kugler Géza

A Nemzeti Örökség kiadó régi szakácskönyvek sorozatában jelenteti meg ezt az egyedülálló kötetet.A gasztronómiában nem ismeretlen a Kugler név, hisz Kugler Jakab 1788-ban cukrászdát nyitott. Fiai: Antal és Henrik szintén cukrászként tevékenykedtek. Kugler (Henrik) Géza 1846-ban jelentette meg A legújabb és legteljesebb nagy házi cuk

0/9789630985710.jpg

Levesek - mélytányérnyi boldogság - minden évszakra

"Több mint 100 levesrecept egy kiadványban! A leves műfaj gyűjteményes kiadványában helyet kapnak a klasszikusok, a különlegességek, az ünnepiek, a hétköznapiak, az egzotikusak és a magyarosak… és még rengeteg. Mert a leves az egyik legjobban variálható, legkedveltebb ételféleség, amit az egész világon szeretnek. "

5/9789635295418.jpg

Superfood gyorsételek

Szerző: Morris, Julie

Nassolnál valami finomat vagy ropogtatnál valami ízletest? Akkor ne fogd vissza magad! Kényeztesd tested és lelked egészséges, tápanyagdús, ámde mégis pompás ízekkel! Ha a könyvben található szuperételeket beépíted a mindennapjaidba, soha többé nem kell elfojtanod a rád törő éhséget edzés után vagy két étkezés között! Julie M

2/9789632518626.jpg

Tárcsás finomságok

Szerző: Sőregi Éva - Niksz Gyula

A tárcsát eredetileg a mezőgazdaságban használták. Örök homály fedi, hogy kinek és mikor jutott eszébe, hogy ezek az öntöttvas vagy acéllapok sütögetésre is alkalmasak. Az utóbbi időben meglehetősen divatossá váltak, manapság készen lehet kapni sütőtárcsát. Leggyakrabban szelet húsokat, halat, zöldséget sütünk rajta, de kész

Életmód

Életemód, gasztronómiai könyvek