BOOKS: 5635
6/9789636355999.jpg

Diéták nagy könyve - lemondások nélkül

Szerző: Csigó Zita

A tudatos táplálkozás igénye, illetve a különböző ételallergiák, táplálékintoleranciák jelenléte sokszor kész útvesztő: gyakran nem könnyű meghatározni, milyen étel, élelmiszercsoport tesz jót közérzetünknek, egészségünknek, és mi az, ami a mindenképpen kiiktatandó – majd más alapanyaggal helyettesítendő – kategóriába

8/9786158042536.jpg

4x15 - négy évszak receptjei ételallergiásoknak

Szerző: Kiss Móni

"Élj te is egészségesebben és ezáltal boldogabban a ""mentes"" étrend következtében!- Anyaaa, ez nem finom!- Anyaaa, ez meg már hogy néz ki!Valljuk be, a ""mentes"" étrendre való átállás nehéz. E könyv szerzőjének is az volt, aki saját betegsége okán kényszerült rá a váltásra. Évekig tartott és sok százezer forintba került, mí

2/9789632785066.jpg

Vadételek - házi praktikák

Szerző: Halmos Monika

A vadhús egészséges, biológiai és élvezeti értéke kiváló. Fehérjében gazdag, zsírtartalma pedig jóval kisebb a hizlalt, tenyésztett háziállatokénál. A vadhús nagyobb mértékben tartalmaz nélkülözhetetlen vitaminokat és ásványi anyagokat, rendkívül gazdag íz- és aromaanyagokban. A jellegzetes, karakteres „vadhúsíz” megfelel

3/5999033930475.jpg

Goodfood - világkonyha v. évf. - 2016/11.

"Milliók kedvenc ­gasztro­magazinja megérkezett Magyarországra!Ízek a világ minden tájáról, gasztronómiai kalandok hónapról hónapra:• „Ízpompás”, könnyen elkészíthető receptek• Remek ötletek, fantasztikus fotók• Hazai receptek, érdekes írások• BBC-hitelesség és -minőség 108 oldalon• Ha valami finomra vágyik, de nem szeret

1/9789631266528.jpg

83 kedvenc magyar receptem

Szerző: Fördős Zé

83 mindenki által ismert magyar étel jól bevált, könnyen elkészíthető receptje található ebben a könyvben. Úgy, ahogy otthon készítjük, úgy, ahogy én szeretem, klasszikusan, újragondolások nélkül. Ez a könyv azoknak szól, akik imádják a magyar kajákat, és akik tudják, néha milyen nehéz a kakaós csiga és a túrós táska közü

3/9789633412220.jpg

Csábító sütik - gluténmentesen

Szerző: Schweiger, Franziska

Könnyen elcsábul az ember, amikor az illatok ropogós kenyérrel, édes süteményekkel és mennyei tortákkal kecsegtetnek. Ám aki lisztérzékeny, az sajnos legtöbbször nem engedhet a csábításnak.Most azonban eljött az ő idejük! A müncheni cukrászmester szerző bepillantást enged a műhelyébe, és elárulja legjobb édes és pikáns gluténm

5/9786155417269.jpg

Édesem süteményei

Szerző: Márk Szonja

Torták, sajttorták, brownie-k, péksütemények, kekszek és jégkrémek –60 csupa háziasan modern édesség, néha egy kis csavarral. Csuroga karamell, olvad a csokoládé, lágyan leomlik a tejszínhab, a süteményszaftos, a habcsók roppan.Érzed az otthon melegét, mintha a nagymamád konyhájába lépnél,a jól ismert illatok, ízek… vagyis várj

4/9789634330615.jpg

Váncsa istván szakácskönyve - ezeregy+ recept (új, bővített kiadás 2016)

Szerző: Váncsa István

Váncsa István szakácskönyvének új, bővített kiadásában negyven év munkáját gyűjti egybe. Egyedülálló mű, amely szakácskönyvnek nélkülözhetetlen, olvasmánynak pedig roppant szórakoztató. Hatalmas receptanyagot, 1125 különleges receptet tartalmaz, miközben a konyhaművészeti ismeretek valóságos enciklopédiája. Mindaz benne van

3/5999033930437.jpg

Levesek - bookazine - exkluzív goodfood kollekció

Legújabb bookazine-unkban helyet kapnak a klasszikus levesek, a különlegességek, az ünnepiek, a hétköznapiak, az egzotikusak és a magyarosak… és még rengeteg variáció mindannyiunk kedvenc ételéből. Mert a leves az egyik legjobban variálható, legkedveltebb ételféleség, amit az egész világon szeretnek. Ízelítő a tartalomból: A gyógy

4/9789634063117.jpg

Egyél jókat ellával! a hét minden napján

Szerző: Woodward, Ella

„Az, hogy áttértem a növényi alapúétrendre, egyértelműen a legjobb dolog volt, amit valaha is tettem. Ez a fajtaétkezés mára az életem részévé vált, egyensúlyban és boldogan tart.Csodálatos lehetőségeket találtam, melyekkel megadhatom testemnek azt a szeretetetés egészséget, amire szüksége van.”

8/9786158027083.jpg

Tésztaműhely - az otthoni tésztakészítés titkai

Szerző: Kereki Noémi

A boltban kapható és legkedveltebb tésztafélék ezentúl otthon is könnyedén elkészíthetők. Ebből a könyvből ugyanis kiderül, hogyan lehet több mint 40 olasz és magyar tésztát kézzel megformázni, és a hozzájuk illő mártásokat összeállítani. A részletes fázisfotók segítenek elsajátítani a házi tésztakészítés minden csínj

4/9789634330219.jpg

Romani gastro - 50 recept hagyományosan. másképp.

Szerző: Budai Zsanett, Tonté Barbara

Szeretünk enni, etetni. Szeretjük a bennünk rejlő kreativitást és alkotóvágyat a főzésben kiteljesíteni. Főzünk a családunknak, főzünk a barátainknak, étellel békítjük meg a másikat, és ha valami jó történik, az tökéletes alkalom arra, hogy együnk valamit.Az elsődleges célunk, hogy megismertessük és újraértelmezzük a cigá

4/9789634063513.jpg

A 8 hetes vércukordiéta

Szerző: Mosley, Michael Dr.

Dr. Michael Mosley, az 5:2 módszer, illetve a Böjtdiéta című bestseller szerzője egészen új módon közelít korunk egyik legnagyobb csendes járványához – a magas vércukorszinthez.A ma fogyasztott ételek magas cukortartalmúak, a bennük lévő szénhidrátok könnyen felszívódnak, így nemcsak hízlalnak, hanem jelentősen növelik a 2-es t

3/9789633412060.jpg

Húsimádók könyve

Szerző: Fletcher, Nicola

Fedezd fel a húskészítés valódi művészetét!Tudd meg, milyen a kiváló minőségi hús. Ismerd meg a szakértők vágási technikáit, tanuld meg, hogyan kell pihentetni, pácolni, előkészíteni és elkészíteni a különféle húsfajtákat.Válogass a több mint 300 recept közül! Szárnyasok, sertés- és marhaételek, vadhúsok és valódi hú

3/9789633411780.jpg

Diabetikus szakácskönyv - tartsuk egyensúlyban a vércukorszintet!

Szerző: Riedl, Matthias Dr.

Fogyasszon kevesebb szénhidrátot!Hogyan gondoskodhat mindennap az egészségéről? Helyes táplálkozással, amely egyben kulináris élvezetet nyújtva biztosítja szervezete számára a szükséges tápanyagokat. A tilalmaknak és korlátozásoknak vége! Ízlése és kedve szerint állíthatja össze az étrendjét, és napról napra jobban élvezheti

2/9789632518763.jpg

Horváth ilona szakácskönyv - fűzött /kék/

Szerző: Horváth Ilona

Horváth Ilona szakácskönyve a magyar gasztronómia alapművévé vált. Generációk tanultak belőle sütni-főzni, s egy időben szinte minden háztartásban fellelhető volt egy-egy féltve őrzött példánya. Az évek hosszú sora alatt aztán eltűnt a szemünk elöl. Most végre újra kezünkben foghatjuk ezt a különleges könyvet, melynek segít

Életmód

Életemód, gasztronómiai könyvek