Horváth Ilona : Horváth ilona szakácskönyv - fűzött /kék/
Horváth Ilona szakácskönyve a magyar gasztronómia alapművévé vált. Generációk tanultak belőle sütni-főzni, s egy időben szinte minden háztartásban fellelhető volt egy-egy féltve őrzött példánya. Az évek hosszú sora alatt aztán eltűnt a szemünk elöl. Most végre újra kezünkben foghatjuk ezt a különleges könyvet, melynek segítségével megismerhetjük és elkészíthetjük a tradicionális magyar konyha remekeit.
Hasonló könyvek
Horváth ilona szakácskönyv - fűzött /kék/
Szerző: Horváth Ilona
Horváth Ilona szakácskönyve a magyar gasztronómia alapművévé vált. Generációk tanultak belőle sütni-főzni, s egy időben szinte minden háztartásban fellelhető volt egy-egy féltve őrz
Horváth ilona szakácskönyv - kötött /kék/
Szerző: Horváth Ilona
Horváth Ilona szakácskönyve a magyar gasztronómia alapművévé vált. Generációk tanultak belőle sütni-főzni, s egy időben szinte minden háztartásban fellelhető volt egy-egy féltve őrz
Torták - horváth ilona konyhája
Szerző: Horváth Ilona
Válogatásunkban Horváth Ilona klasszikusai mellett gyakorlott háziasszonyok és nagymamák legkedveltebb receptjeit gyűjtöttük egy csokorba. Pelle Józsefné, Máté Pálné, Boda Zoltánné é
Horváth ilona illusztrált szakácskönyve
Szerző: Horváth Ilona
Horváth Ilona szakácskönyve a magyar gasztronómia alapművévé vált. Generációk tanultak belőle sütni-főzni, se egy időben szinte minden háztartásban fellelhető volt egy-egy féltve őr
Horváth ilona szakácskönyv - kötött /kék/
Szerző: Horváth Ilona
Horváth Ilona szakácskönyve a magyar gasztronómia alapművévé vált. Generációk tanultak belőle sütni-főzni, s egy időben szinte minden háztartásban fellelhető volt egy-egy féltve őrz
Horváth ilona szakácskönyv - fűzött, új, bővített kiad.
Szerző: Horváth Ilona
Horváth Ilona Szakácskönyve a magyar gasztronómia alapművévé vált. Generációk tanultak belőle sütni-főzni, s egy időben szinte minden háztartásban fellelhető volt egy-egy féltve őrz
Horváth ilona szakácskönyv - kötött, új, bővített kiad.
Szerző: Horváth Ilona
Horváth Ilona Szakácskönyve a magyar gasztronómia alapművévé vált. Generációk tanultak belőle sütni-főzni, s egy időben szinte minden háztartásban fellelhető volt egy-egy féltve őrz
Tanulj főzni
Szerző: Horváth Ilona
Míg nagyanyáink ráértek arra, hogy az ebéd elkészítésére rászánják egész délelőttjüket, manapság csupán rövid időnk marad arra, hogy megfőzzük a napi ebédet vagy vacsorát. Font