Frank Júlia : Befőzés - lekvárok, savanyúságok, mártások ,italok - frank júlia konyhája
A könyvben szereplő összes befőtt, lekvár és savanyúság már bizonyított, hiszen egy részük a nagymamám féltve őrzött régi receptje, más részük pedig újfajta, modern, de kipróbált készítmények receptje, sokuk a saját kísérletezésem eredménye. Receptkönyvem írásakor két dologra törekedtem: egyrészt a kiskerttulajdonosokra való tekintettel igyekeztem a kertben megtermő gyümölcsök és zöldségek tartósításának módját megadni, másrészt figyelembe vettem, hogy manapság semmi sem olcsó. Tehát amit csak lehet, érdemes ehetővé és eltarthatóvá tenni. Könyvem segítséget ad ahhoz, hogy a hétköznapi nyersanyagokat ünnepi csemegévé vagy kiegészítő fogássá varázsoljuk.
Hasonló könyvek
Lángosparti
Szerző: Frank Júlia
Mi legyen a hűtőben, amit bármikor elő lehet venni, és amit biztosan szeretnek is a vendégek? Mi az, ami nem drága, és nem is kell halálra dolgozni vele magunkat? A válasz: a LÁNGOS. Nincs
Pizzaparti
Szerző: Frank Júlia
A pizza a legkitűnőbb társasági étel, mert egyszerre nagyobb mennyiség is készülhet belőle, a háziasszony a tésztát elősütheti, sőt az elősütött tésztát jó előre meg is pakolhatj
Grillparti -
Szerző: Frank Júlia
A társasági együttlét egyik legkellemesebb formája a grillezés, amikor beszélgetés-iszogatás közben a társaság tagjai együtt főznek, pontosabban sütnek. A sütés ilyenkor nem munka, ha
Halak, vadak - frank júlia konyhája
Szerző: Frank Júlia
Tisztában vagyok étkezési szokásainkkal, vagyis azzal, hogy itthon nem sok halat, és még annál is kevesebb vadhúst fogyasztunk. Sajnos. Az a néhány halétel, ami húsvétkor és karácsony
Befőzés - lekvárok, savanyúságok, mártások ,italok - frank júlia konyhája
Szerző: Frank Júlia
A könyvben szereplő összes befőtt, lekvár és savanyúság már bizonyított, hiszen egy részük a nagymamám féltve őrzött régi receptje, más részük pedig újfajta, modern, de kipróbál
Levesek - frank júlia konyhája - 100 recept -
Szerző: Frank Júlia
Magyar konyha leves nélkül nem létezik! A magyar ember eszik leggyakrabban levest a világon. Ugyanakkor számos országban egyáltalán nem alakult ki a levesevés szokása. Régen talán az lehet
Saláták és salátamártások - frank júlia konyhája
Szerző: Frank Júlia
A népszerű és különleges, konyhafogasra is felakasztható sorozat legújabb darabja, mely az idénynek megfelelően saláták és mártások izgalmas receptjeit tartalmazza.
Európa konyhája -
Szerző: Frank Júlia
Frank Júlia új szakácskönyve körbekalauzol az Európai Unióban, és megismertet a régiók és tagállamaikkonyhájának jellegzetességeivel.A receptekből teljes nemzeti ételsorok állí