Frank Júlia : Levesek - frank júlia konyhája - 100 recept -
Magyar konyha leves nélkül nem létezik! A magyar ember eszik leggyakrabban levest a világon. Ugyanakkor számos országban egyáltalán nem alakult ki a levesevés szokása. Régen talán az lehetett a leves elterjedtségének oka hazánkban, hogy kevés alapanyagból is lehet sok levest főzni, azzal pedig megtölteni a gyomrot. Ma már más ok miatt fogyasztunk levest. Legyen tél vagy nyár, a leves hidegen, melegen megágyaz az utána következő fogásoknak. Vagyis felkelti az étvágyat.Frank Júlia sorozatának legújabb kötetében 100 ínycsiklandó leves receptjét olvashatjuk.
Hasonló könyvek
Levesek - frank júlia konyhája - 100 recept -
Szerző: Frank Júlia
Magyar konyha leves nélkül nem létezik! A magyar ember eszik leggyakrabban levest a világon. Ugyanakkor számos országban egyáltalán nem alakult ki a levesevés szokása. Régen talán az lehet
Sajtos és gombás ételek - frank júlia konyhája -
Szerző: Frank Júlia
A `Frank Júlia konyhája` című sorozat második kötetét tartják a kezükben. A sajt és a gomba - együtt vagy külön - a hagyományos és az ínyenc ételek elengedhetetlen alapanyaga. Mindket
Európa konyhája -
Szerző: Frank Júlia
Frank Júlia új szakácskönyve körbekalauzol az Európai Unióban, és megismertet a régiók és tagállamaikkonyhájának jellegzetességeivel.A receptekből teljes nemzeti ételsorok állí
Lángosparti
Szerző: Frank Júlia
Mi legyen a hűtőben, amit bármikor elő lehet venni, és amit biztosan szeretnek is a vendégek? Mi az, ami nem drága, és nem is kell halálra dolgozni vele magunkat? A válasz: a LÁNGOS. Nincs
Pizzaparti
Szerző: Frank Júlia
A pizza a legkitűnőbb társasági étel, mert egyszerre nagyobb mennyiség is készülhet belőle, a háziasszony a tésztát elősütheti, sőt az elősütött tésztát jó előre meg is pakolhatj
Halak, vadak - frank júlia konyhája
Szerző: Frank Júlia
Tisztában vagyok étkezési szokásainkkal, vagyis azzal, hogy itthon nem sok halat, és még annál is kevesebb vadhúst fogyasztunk. Sajnos. Az a néhány halétel, ami húsvétkor és karácsony
Sajtos és gombás ételek - frank júlia konyhája -
Szerző: Frank Júlia
A `Frank Júlia konyhája` című sorozat második kötetét tartják a kezükben. A sajt és a gomba - együtt vagy külön - a hagyományos és az ínyenc ételek elengedhetetlen alapanyaga. Mindket
Európa konyhája -
Szerző: Frank Júlia
Frank Júlia új szakácskönyve körbekalauzol az Európai Unióban, és megismertet a régiók és tagállamaikkonyhájának jellegzetességeivel.A receptekből teljes nemzeti ételsorok állí