Váncsa István : Lakoma - a görög, török, ciprusi, libanoni, marokkói, tunéziai és máltai konyhák

ID: 0000146246
Értékelés:

0 / 5

ISBN: 9789633030257
Megjelenés éve: 2010
Állapot: Új könyv
Ezt a terméket jelenleg nem lehet rendelni. Rendelési szándékát emailben jelezheti.
CART: Amennyiben nem találja a keresett könyvet az oldal alján található email címre küldje el a könyv címét, szerzőjét, esetleg a megjelenés évét, mi válaszban megküldjük árajánlatunkat, milyen áron, időn belül tudjuk a könyvet küldeni.

Váncsa István új szakácskönyve a Lakoma című sorozat első darabja, amely a mediterráneumból a görög, török, ciprusi, libanoni, marokkói, tunéziai és máltai konyhákat fogja át, 650 különlegesen finom recepttel. A könyv (akár a szerző előző szakácskönyve, amelyből már csaknem harmincezer példány fogyott, és séfek, éttermek is főznek belőle) nem csupán jól használható szakácskönyv, egyszersmind fölöttébb élvezetes olvasmány, kevéssé ismert kulturális, gasztronómiatörténeti érdekességek szórakoztató tárháza, lényege a teljesen egyedi, szubjektív, szellemes-míves irodalmi szöveg.„Váncsa természetesen önmaga jéghegyének csúcsa, minden odavetett könnyű félmondat mögött egy élet gyakorlata és ezen gondolkodásban eltöltött élet bölcsessége, bölcseletisége bujdosik – mégis el tudja velünk hitetni, hogy érdemes, érdemes belevágnunk, érdemes hosszú távúan gondolkodni, és már két nappal a tervezett fogyasztás időpontja előtt venni egy mirelit fácánt.” Esterházy Pét

Hasonló könyvek

4/9789634336136.jpg

Lakoma 3. - a francia konyha legfinomabb ételeiből

Szerző: Váncsa István

A lakoma folytatódik – a Földközi-tenger keleti medencéje és Olaszország után Váncsa István ezúttal a francia konyha rejtelmeibe vezeti be az olvasót. A Lakoma – A francia konyha legfinom

3/9789633105771.jpg

Lakoma - első rész

Szerző: Váncsa István

Váncsa István keresett, különleges szakácskönyve, a Lakoma című sorozat első darabja most új kiadásban, változatlan tartalommal jelenik meg: a Mediterráneumból a görög, török, ciprus

3/9789633105788.jpg

Lakoma 2. - az itáliai konyhák legfinomabb ételeiből

Szerző: Váncsa István

Váncsa István nagy sikert aratott szakácskönyve, a Lakoma második része az olasz konyha remekeit veszisorra – a szerzőtől már megszokott módon, szórakoztató, irodalmi, anekdotázó stílu

4/9789634336136.jpg

Lakoma 3. - a francia konyha legfinomabb ételeiből

Szerző: Váncsa István

A lakoma folytatódik – a Földközi-tenger keleti medencéje és Olaszország után Váncsa István ezúttal a francia konyha rejtelmeibe vezeti be az olvasót. A Lakoma – A francia konyha legfinom

4/9789634330615.jpg

Váncsa istván szakácskönyve - ezeregy+ recept (új, bővített kiadás 2016)

Szerző: Váncsa István

Váncsa István szakácskönyvének új, bővített kiadásában negyven év munkáját gyűjti egybe. Egyedülálló mű, amely szakácskönyvnek nélkülözhetetlen, olvasmánynak pedig roppant szó

3/9789633105788.jpg

Lakoma 2. - az itáliai konyhák legfinomabb ételeiből

Szerző: Váncsa István

Váncsa István nagy sikert aratott szakácskönyve, a Lakoma második része az olasz konyha remekeit veszisorra – a szerzőtől már megszokott módon, szórakoztató, irodalmi, anekdotázó stílu

3/9789633105771.jpg

Lakoma - első rész

Szerző: Váncsa István

Váncsa István keresett, különleges szakácskönyve, a Lakoma című sorozat első darabja most új kiadásban, változatlan tartalommal jelenik meg: a Mediterráneumból a görög, török, ciprus

3/9789633030608.jpg

Váncsa istván szakácskönyve - ezeregy+ recept - bővített kiadás

Szerző: Váncsa István

Váncsa István szakácskönyvének új, bővített kiadásában negyven év munkája van – egészen egyedülálló mű, amely szakácskönyvnek nélkülözhetetlen, olvasmánynak pedig roppant szór