Váncsa István : Lakoma - a görög, török, ciprusi, libanoni, marokkói, tunéziai és máltai konyhák
Váncsa István új szakácskönyve a Lakoma című sorozat első darabja, amely a mediterráneumból a görög, török, ciprusi, libanoni, marokkói, tunéziai és máltai konyhákat fogja át, 650 különlegesen finom recepttel. A könyv (akár a szerző előző szakácskönyve, amelyből már csaknem harmincezer példány fogyott, és séfek, éttermek is főznek belőle) nem csupán jól használható szakácskönyv, egyszersmind fölöttébb élvezetes olvasmány, kevéssé ismert kulturális, gasztronómiatörténeti érdekességek szórakoztató tárháza, lényege a teljesen egyedi, szubjektív, szellemes-míves irodalmi szöveg.Váncsa természetesen önmaga jéghegyének csúcsa, minden odavetett könnyű félmondat mögött egy élet gyakorlata és ezen gondolkodásban eltöltött élet bölcsessége, bölcseletisége bujdosik mégis el tudja velünk hitetni, hogy érdemes, érdemes belevágnunk, érdemes hosszú távúan gondolkodni, és már két nappal a tervezett fogyasztás időpontja előtt venni egy mirelit fácánt. Esterházy Pét
Hasonló könyvek
Lakoma 3. - a francia konyha legfinomabb ételeiből
Szerző: Váncsa István
A lakoma folytatódik a Földközi-tenger keleti medencéje és Olaszország után Váncsa István ezúttal a francia konyha rejtelmeibe vezeti be az olvasót. A Lakoma A francia konyha legfinom
Lakoma - első rész
Szerző: Váncsa István
Váncsa István keresett, különleges szakácskönyve, a Lakoma című sorozat első darabja most új kiadásban, változatlan tartalommal jelenik meg: a Mediterráneumból a görög, török, ciprus
Lakoma 2. - az itáliai konyhák legfinomabb ételeiből
Szerző: Váncsa István
Váncsa István nagy sikert aratott szakácskönyve, a Lakoma második része az olasz konyha remekeit veszisorra a szerzőtől már megszokott módon, szórakoztató, irodalmi, anekdotázó stílu
Lakoma 3. - a francia konyha legfinomabb ételeiből
Szerző: Váncsa István
A lakoma folytatódik a Földközi-tenger keleti medencéje és Olaszország után Váncsa István ezúttal a francia konyha rejtelmeibe vezeti be az olvasót. A Lakoma A francia konyha legfinom
Váncsa istván szakácskönyve - ezeregy+ recept (új, bővített kiadás 2016)
Szerző: Váncsa István
Váncsa István szakácskönyvének új, bővített kiadásában negyven év munkáját gyűjti egybe. Egyedülálló mű, amely szakácskönyvnek nélkülözhetetlen, olvasmánynak pedig roppant szó
Lakoma 2. - az itáliai konyhák legfinomabb ételeiből
Szerző: Váncsa István
Váncsa István nagy sikert aratott szakácskönyve, a Lakoma második része az olasz konyha remekeit veszisorra a szerzőtől már megszokott módon, szórakoztató, irodalmi, anekdotázó stílu
Lakoma - első rész
Szerző: Váncsa István
Váncsa István keresett, különleges szakácskönyve, a Lakoma című sorozat első darabja most új kiadásban, változatlan tartalommal jelenik meg: a Mediterráneumból a görög, török, ciprus
Váncsa istván szakácskönyve - ezeregy+ recept - bővített kiadás
Szerző: Váncsa István
Váncsa István szakácskönyvének új, bővített kiadásában negyven év munkája van egészen egyedülálló mű, amely szakácskönyvnek nélkülözhetetlen, olvasmánynak pedig roppant szór