Csizmadia András Dr. : Étkeink s illő boraink harmóniája
Hasonló könyvek
Burgerek
Szerző: Csizmadia András - Niksz Gyula
A hamburger története a messzi múltba, a tatárok aprított húsáig vezethető vissza (lásd a mai napig népszerű tatár bifszteket), mely orosz kereskedők révén jutott el a névadó Hamburgb
Grillezett falatok - receptek a nagyitól 61.
Szerző: Dr. Csizmadi András
A Grillezett falatok című kiadványunkban 15 fajta recept található meg. A fázisfotók segítségével a legbátortalanabb sütőtanoncból is könnyedén válik mester! Japán szárnyasnyárs, C
Sütés-főzés a szabadban
Szerző: Csizmadia András - Niksz Gyula
Mióta Prométheusz ellopta a tüzet az Olymposzról, és átadta azt az embereknek, elkezdődött a sütés és a főzés. Ráadásul jó ideig mindez a szabadban történt, jobb esetben a barlang el
Az ízek harmóniája
Szerző: Chartier, Francois
Milyen kapcsolat van az eper és az ananász között? A menta és a sauvignon blanc vagy a tölgyfa hordó és a grillezett vörös húsok között? A neves szakácsoknak dolgozó szerző 20 esztende
Gabonakonyha - megőrzött ízek -
Szerző: Csizmadia András-kútvölgyi M.-nyers Cs.
A magyar ember még ma is életnek nevezi a gabonát. Nyers Csaba szakács, aki elkötelezett híve a természetes konyhának - ősi, szinte feledésbe merült recepteket, a Kárpát-medence népi-par
Jupp heynckes
Szerző: Pethő András
Pethő András hatodik könyvében a futballtörténelem egy különleges legendájával foglalkozik. Jupp Heynckes játékosként kora legjobb csatáraival tartotta a lépést, klasszisként érve el ..