Kalas Györgyi : Magyar tengeri gasztrokönyv - ükh 2018
A balatoni gasztronómia már régen túlmutat a hekk-lángos-főtt kukorica hármasán, az utóbbi időben a tó környékén számos, jó minőségű standételt kínáló hely nyílt. Kalas Györgyi, az Index gasztronómiai újságírója éveket szánt arra, hogy felkutassa ezeket a büféket, éttermeket, és megismerje azokat az embereket, akik beindították ezt az örömteli változást. A Magyar tengeri gasztrokönyv új ízeket és kezdeményezéseket mutat be, rengeteg balatoni történetet mesél, miközben minden balatoni étkezéshez kötődő kérdésre válaszol. Nemcsak az derül ki belőle, hol ehetjük a legfinomabb ételeket, hanem feltárul előttünk az egész balatoni gasztrovilág. Ez az a könyv, ami minden Balaton-imádónak kötelező, és azoknak is, akik még nem a Balaton szerelmesei, mert a kötetet megismerve ők is azok lesznek!
Hasonló könyvek
Tilda és a kövér macska
Szerző: Kalas Györgyi
Tilda egyedül unatkozik anyukája éttermében, a Bodzásban. Pedig a barátai jobbnál jobbhelyeken nyaralnak. Csak neki kell otthon ülnie, míg az anyukája a híres vendégekre főz!Ám beüt a k
Tilda és a kövér macska
Szerző: Kalas Györgyi
Tilda egyedül unatkozik anyukája éttermében, a Bodzásban. Pedig a barátai jobbnál jobbhelyeken nyaralnak. Csak neki kell otthon ülnie, míg az anyukája a híres vendégekre főz!Ám beüt a k
Sandwich grófja és a nápolyi pizza
Szerző: Kalas Györgyi
Gondoltál már arra, hogy minden ételnek megvan a maga története? Valaki egyszer rájött, hogyan lehet kenyeret sütni kemencében, és hogy tojásból, tejből és lisztből palacsinta lesz. Mag
Anyakönyv - terhesség, szülés, abigél
Szerző: Kalas Györgyi
Részlet az előszóból:"Ezt a naplót két éve, terhességem elején, Mother Mary néven kezdtem el írni a Porontyon, (www.velvet.hu/poronty) Terhesnapló címmel. Minden héten lelkesen beszámol