Kalas Györgyi : Anyakönyv - terhesség, szülés, abigél
Részlet az előszóból:"Ezt a naplót két éve, terhességem elején, Mother Mary néven kezdtem el írni a Porontyon, (www.velvet.hu/poronty) Terhesnapló címmel. Minden héten lelkesen beszámoltam hasamról, félelmeimről, a fenekem méretéről, a babakocsi-vásárlásról, a gátmasszázsról, az éppen aktuális vizsgálatokról, egyszóval a kismamavilágban tett kalandozásaimról. A heti beszámolók sora tehát nem utólagos emlék-rekonstrukció, hanem az éppen akkor megélt érzelmeim csalhatatlan tükre. Aztán a terhesnapló egy részletesen leírt szüléstörténettel véget ért, és én bemutattam az olvasóknak lányomat, Abigélt. A terhesnaplóból bébinapló lett, az elérzékenyülés, az éjszakai szoptatás, a kialvatlanság, a zokogórohamok, az oltási rend, az orrszívás, a mozgásfejlődés, a zöldségpürék és a bébiszitter-mizéria naplója. Közben Abigél nőtt, növekedett, ma éppen másfél éves, és kalandjai továbbra is olvashatók a Porontyon."
Hasonló könyvek
Tilda és a kövér macska
Szerző: Kalas Györgyi
Tilda egyedül unatkozik anyukája éttermében, a Bodzásban. Pedig a barátai jobbnál jobbhelyeken nyaralnak. Csak neki kell otthon ülnie, míg az anyukája a híres vendégekre főz!Ám beüt a k
Tilda és a kövér macska
Szerző: Kalas Györgyi
Tilda egyedül unatkozik anyukája éttermében, a Bodzásban. Pedig a barátai jobbnál jobbhelyeken nyaralnak. Csak neki kell otthon ülnie, míg az anyukája a híres vendégekre főz!Ám beüt a k
Magyar tengeri gasztrokönyv - ükh 2018
Szerző: Kalas Györgyi
A balatoni gasztronómia már régen túlmutat a hekk-lángos-főtt kukorica hármasán, az utóbbi időben a tó környékén számos, jó minőségű standételt kínáló hely nyílt. Kalas György
Sandwich grófja és a nápolyi pizza
Szerző: Kalas Györgyi
Gondoltál már arra, hogy minden ételnek megvan a maga története? Valaki egyszer rájött, hogyan lehet kenyeret sütni kemencében, és hogy tojásból, tejből és lisztből palacsinta lesz. Mag