Kádas Lajos : Nélkülözhetetlen italok a gasztronómiában

ID: 0000196568
Értékelés:

0 / 5

ISBN: 9789630983327
Megjelenés éve: 2015
Állapot: Új könyv
Ezt a terméket jelenleg nem lehet rendelni. Rendelési szándékát emailben jelezheti.
CART: Amennyiben nem találja a keresett könyvet az oldal alján található email címre küldje el a könyv címét, szerzőjét, esetleg a megjelenés évét, mi válaszban megküldjük árajánlatunkat, milyen áron, időn belül tudjuk a könyvet küldeni.

A nagy sikerű 60 híres ember, 60 híres étel c. kötet, valamint a Déligyümölcsök a konyhában című műve után Kádas Lajos ezúttal a gasztronómiában leggyakrabban használt italok világába igyekszik elkalauzolni az olvasót. Az olvasmányos leírásokból tizenöt italcsoport történetét és legfontosabb sajátosságait ismerhetjük meg, ezekhez természetesen receptek is társulnak, amelyeket ínycsiklandók ételfotók tesz még élvezetesebbé

Hasonló könyvek

0/9789630998901.jpg

60 híres színész - 60 híres koktél

Szerző: Kádas Lajos

A könyv 60 világhírű filmszínész rövid portréját és pályaképét tartalmazza Lauren Bacalltól Orson Wellesig, Greta Garbótól Paul Newmanig – és mellettük közreadja a hozzájuk kapcso

0/9789630998901.jpg

60 híres színész - 60 híres koktél

Szerző: Kádas Lajos

A könyv 60 világhírű filmszínész rövid portréját és pályaképét tartalmazza Lauren Bacalltól Orson Wellesig, Greta Garbótól Paul Newmanig – és mellettük közreadja a hozzájuk kapcso

0/9789630975148.jpg

Déligyümölcsök a konyhában

Szerző: Kádas Lajos

Ez a szakácskönyv olyan ételeket – leveseket, húsételeket, köreteket, desszerteket – mutat be, amelyek déligyümölcsökből készülnek. Ismert és kevéssé ismert trópusi gyümölcsök – ..

0/9789630974387.jpg

60 világhíres ember - 60 világhíres étel

Szerző: Kádas Lajos

Az étlapokon, a receptkönyvekben és a gasztronómia különböző területein gyakran találkozhatunk olyan ételekkel, amelyek híres emberek nevét viselik. Akár megálmodói voltak, akár a tis