Kádas Lajos : Nélkülözhetetlen italok a gasztronómiában
A nagy sikerű 60 híres ember, 60 híres étel c. kötet, valamint a Déligyümölcsök a konyhában című műve után Kádas Lajos ezúttal a gasztronómiában leggyakrabban használt italok világába igyekszik elkalauzolni az olvasót. Az olvasmányos leírásokból tizenöt italcsoport történetét és legfontosabb sajátosságait ismerhetjük meg, ezekhez természetesen receptek is társulnak, amelyeket ínycsiklandók ételfotók tesz még élvezetesebbé
Hasonló könyvek
60 híres színész - 60 híres koktél
Szerző: Kádas Lajos
A könyv 60 világhírű filmszínész rövid portréját és pályaképét tartalmazza Lauren Bacalltól Orson Wellesig, Greta Garbótól Paul Newmanig és mellettük közreadja a hozzájuk kapcso
60 híres színész - 60 híres koktél
Szerző: Kádas Lajos
A könyv 60 világhírű filmszínész rövid portréját és pályaképét tartalmazza Lauren Bacalltól Orson Wellesig, Greta Garbótól Paul Newmanig és mellettük közreadja a hozzájuk kapcso
Déligyümölcsök a konyhában
Szerző: Kádas Lajos
Ez a szakácskönyv olyan ételeket leveseket, húsételeket, köreteket, desszerteket mutat be, amelyek déligyümölcsökből készülnek. Ismert és kevéssé ismert trópusi gyümölcsök ..
60 világhíres ember - 60 világhíres étel
Szerző: Kádas Lajos
Az étlapokon, a receptkönyvekben és a gasztronómia különböző területein gyakran találkozhatunk olyan ételekkel, amelyek híres emberek nevét viselik. Akár megálmodói voltak, akár a tis