Kádas Lajos : Déligyümölcsök a konyhában
Ez a szakácskönyv olyan ételeket leveseket, húsételeket, köreteket, desszerteket mutat be, amelyek déligyümölcsökből készülnek. Ismert és kevéssé ismert trópusi gyümölcsök narancs, citrom, banán, mandarin, mangó, ananász, grapefruit, avokádó, papaya, pomelo, datolya, füge, lime, gránátalma, maracuja, kókusz, karambola, kaki, licsi, pepino, mézdinnye, nashi, physalis, kumquat, kiwi az alapanyagai ezeknek a különleges, ínycsiklandozó ételeknek. Az egyes gyümölcsök ismertetését követik a fotókkal kísért receptek.A 128 oldalas kötet szerzője Kádas Lajos, a Budapesti Gazdasági Főiskola tanára, számos szakkönyv, tankönyv, ismeretterjesztő mű és cikk szerzője
Hasonló könyvek
60 híres színész - 60 híres koktél
Szerző: Kádas Lajos
A könyv 60 világhírű filmszínész rövid portréját és pályaképét tartalmazza Lauren Bacalltól Orson Wellesig, Greta Garbótól Paul Newmanig és mellettük közreadja a hozzájuk kapcso
60 híres színész - 60 híres koktél
Szerző: Kádas Lajos
A könyv 60 világhírű filmszínész rövid portréját és pályaképét tartalmazza Lauren Bacalltól Orson Wellesig, Greta Garbótól Paul Newmanig és mellettük közreadja a hozzájuk kapcso
Nélkülözhetetlen italok a gasztronómiában
Szerző: Kádas Lajos
A nagy sikerű 60 híres ember, 60 híres étel c. kötet, valamint a Déligyümölcsök a konyhában című műve után Kádas Lajos ezúttal a gasztronómiában leggyakrabban használt italok világ
60 világhíres ember - 60 világhíres étel
Szerző: Kádas Lajos
Az étlapokon, a receptkönyvekben és a gasztronómia különböző területein gyakran találkozhatunk olyan ételekkel, amelyek híres emberek nevét viselik. Akár megálmodói voltak, akár a tis