Kádas Lajos : Déligyümölcsök a konyhában

ID: 0000171906
Értékelés:

0 / 5

ISBN: 9789630975148
Megjelenés éve: 2013
Állapot: Új könyv
Ezt a terméket jelenleg nem lehet rendelni. Rendelési szándékát emailben jelezheti.
CART: Amennyiben nem találja a keresett könyvet az oldal alján található email címre küldje el a könyv címét, szerzőjét, esetleg a megjelenés évét, mi válaszban megküldjük árajánlatunkat, milyen áron, időn belül tudjuk a könyvet küldeni.

Ez a szakácskönyv olyan ételeket – leveseket, húsételeket, köreteket, desszerteket – mutat be, amelyek déligyümölcsökből készülnek. Ismert és kevéssé ismert trópusi gyümölcsök – narancs, citrom, banán, mandarin, mangó, ananász, grapefruit, avokádó, papaya, pomelo, datolya, füge, lime, gránátalma, maracuja, kókusz, karambola, kaki, licsi, pepino, mézdinnye, nashi, physalis, kumquat, kiwi – az alapanyagai ezeknek a különleges, ínycsiklandozó ételeknek. Az egyes gyümölcsök ismertetését követik a fotókkal kísért receptek.A 128 oldalas kötet szerzője Kádas Lajos, a Budapesti Gazdasági Főiskola tanára, számos szakkönyv, tankönyv, ismeretterjesztő mű és cikk szerzője

Hasonló könyvek

0/9789630998901.jpg

60 híres színész - 60 híres koktél

Szerző: Kádas Lajos

A könyv 60 világhírű filmszínész rövid portréját és pályaképét tartalmazza Lauren Bacalltól Orson Wellesig, Greta Garbótól Paul Newmanig – és mellettük közreadja a hozzájuk kapcso

0/9789630998901.jpg

60 híres színész - 60 híres koktél

Szerző: Kádas Lajos

A könyv 60 világhírű filmszínész rövid portréját és pályaképét tartalmazza Lauren Bacalltól Orson Wellesig, Greta Garbótól Paul Newmanig – és mellettük közreadja a hozzájuk kapcso

0/9789630983327.jpg

Nélkülözhetetlen italok a gasztronómiában

Szerző: Kádas Lajos

A nagy sikerű 60 híres ember, 60 híres étel c. kötet, valamint a Déligyümölcsök a konyhában című műve után Kádas Lajos ezúttal a gasztronómiában leggyakrabban használt italok világ

0/9789630974387.jpg

60 világhíres ember - 60 világhíres étel

Szerző: Kádas Lajos

Az étlapokon, a receptkönyvekben és a gasztronómia különböző területein gyakran találkozhatunk olyan ételekkel, amelyek híres emberek nevét viselik. Akár megálmodói voltak, akár a tis