Stőgermayer Antal : Halak, vadak elkészítése
Stőgermayer Antal az 1900-as évek elején vált ismertté a neve halászbérlőként. Szolnokon az Aranylakat nevű vendéglő kocsmárosaként többször szerepelt a neve a hazai sajtóban mint vendéglő tulajdonos és a vad és hal ételek szakértője. Ebben az időben már ő volt a vármegyei kaszinó restaurateurje, s halcsarnokot is működtetett a Szabadság téren. Szamuely Tibor vésztörvényszéke végeztette ki 1919-ben.
Hasonló könyvek
Sütik könyve
A Sütik könyve egy igazán különleges válogatás, melyben megtalálhatók tradicionális kedvenceink, mint a Rigó Jancsi szelet, a macskaszem vagy az Ekler fánk, de olyan népszerű újdonságo
A befőzés művészete
A zamatos dzsemektől a zseléken és a pikáns savanyúságokon át a relishekig számtalan módja van a friss gyümölcsökés zöldségek tartósításának. A könyv több mint 130 receptje lépé
Bulizzunk!
Sorozatunkban különböző ételféleségeket válogattunk össze. A belső oldalak színes, látványos fotóival, a részletes leírással a háziasszonyoknak szeretnénk segíteni, hogy finom, vá
Svédasztal
Kiadónk e sorozatával segítséget kíván nyújtani mindazok számára, akikízletes, egyszerű és könnyen elkészíthető recepteket keresnek, depénztárcájuk szűkös lehetőségei miatt csak ..
691 recept
Családi étlapunk mindennapos segítség az egészséges, tápláló, de nem hízlaló ételek elkészítéséhez. Hogy Ön könnyebben megtalálja azokat az ételeket, amelyek életkorának, testsú
Halak, vadak elkészítése
Szerző: Stőgermayer Antal
Stőgermayer Antal az 1900-as évek elején vált ismertté a neve halászbérlőként. Szolnokon az Aranylakat nevű vendéglő kocsmárosaként többször szerepelt a neve a hazai sajtóban mint ve