Stőgermayer Antal : Halak, vadak elkészítése

ID: 0263200100
Értékelés:

0 / 5

ISBN: 9786155496165
Megjelenés éve: 2015
Állapot: Új könyv
A könyv ára: 2755 Ft
Ezt a terméket jelenleg nem lehet rendelni. Rendelési szándékát emailben jelezheti.
CART: Amennyiben nem találja a keresett könyvet az oldal alján található email címre küldje el a könyv címét, szerzőjét, esetleg a megjelenés évét, mi válaszban megküldjük árajánlatunkat, milyen áron, időn belül tudjuk a könyvet küldeni.

Stőgermayer Antal az 1900-as évek elején vált ismertté a neve halászbérlőként. Szolnokon az Aranylakat nevű vendéglő kocsmárosaként többször szerepelt a neve a hazai sajtóban mint vendéglő tulajdonos és a vad és hal ételek szakértője. Ebben az időben már ő volt a vármegyei kaszinó „restaurateurje”, s halcsarnokot is működtetett a Szabadság téren. Szamuely Tibor vésztörvényszéke végeztette ki 1919-ben.

Hasonló könyvek

2/9789632518343.jpg

Sütik könyve

A Sütik könyve egy igazán különleges válogatás, melyben megtalálhatók tradicionális kedvenceink, mint a Rigó Jancsi szelet, a macskaszem vagy az Ekler fánk, de olyan népszerű újdonságo

6/9789636895655.jpg

A befőzés művészete

A zamatos dzsemektől a zseléken és a pikáns savanyúságokon át a relishekig számtalan módja van a friss gyümölcsökés zöldségek tartósításának. A könyv több mint 130 receptje lépé

9/9789639952584.jpg

Bulizzunk!

Sorozatunkban különböző ételféleségeket válogattunk össze. A belső oldalak színes, látványos fotóival, a részletes leírással a háziasszonyoknak szeretnénk segíteni, hogy finom, vá

8/9789638258861.jpg

Svédasztal

Kiadónk e sorozatával segítséget kíván nyújtani mindazok számára, akikízletes, egyszerű és könnyen elkészíthető recepteket keresnek, depénztárcájuk szűkös lehetőségei miatt csak ..

0/9632120177.jpg

691 recept

Családi étlapunk mindennapos segítség az egészséges, tápláló, de nem hízlaló ételek elkészítéséhez. Hogy Ön könnyebben megtalálja azokat az ételeket, amelyek életkorának, testsú

5/9786155496165.jpg

Halak, vadak elkészítése

Szerző: Stőgermayer Antal

Stőgermayer Antal az 1900-as évek elején vált ismertté a neve halászbérlőként. Szolnokon az Aranylakat nevű vendéglő kocsmárosaként többször szerepelt a neve a hazai sajtóban mint ve