Liptai Zoltán : Ételdíszítés - díszítés és receptek
Az ételek díszítésével már Mátyás király korában is foglalkoztak: friss, szárított vagy aszalt zöldségekkel, gyümölcsökkel, zöldfűszerekkel díszítették, tálalták az ételeket. Szinte minden országnak megvan a saját ételkészítési, tálalási és díszítési technológiája, fontos szerepe van a finoman elkészített ételek ízléses tálalásának és díszítésének.Ezért szeretnénk a könyvvel segíteni az olvasóknak, és reméljük, hogy a képeket nézegetve kedvet kapnak, hogy a konyhában szerzett gyakorlatukat, tudásukat továbbfejlesszék, és meglepjék vele családjukat, vendégeiket.
Hasonló könyvek
Bográcsos ételek - receptek a nagyitól 60.
Szerző: Liptai Zoltán
A Bográcsos ételek című kiadványunkban 15 fajta recept található meg. A fázisfotók segítségével a legbátortalanabb sütőtanoncból is könnyedén válik mester! Kolozsvári marhagulyás, ..
Tokányok és raguk - receptek a nagyitól 52.
Szerző: Liptai Zoltán
A Tokányok és raguk című kiadványunkban 15 fajta recept található meg. A fázisfotók segítségével a legbátortalanabb sütőtanoncból is könnyedén válik mester! Bakonyi gombás sertésr
Családi receptjeim
Szerző: Liptai Zoltán
Liptai Zoltán mesterszakács olyan ételeket gyűjtött össze ebben a könyvben, melyeket nagyszüleink naponta készítettek. Vannak köztük ismertebbek és kevésbé ismertek is. Minden recepthez ..
Lángosok, töltött lángosok - receptek a nagyitól 59.
Szerző: Liptai Zoltán
A Lángosok, töltött lángosok című kiadványunkban 15 fajta recept található meg. A fázisfotók segítségével a legbátortalanabb sütőtanoncból is könnyedén válik mester! Burgonyás l
Édes és sós gombócok - receptek a nagyitól 58.
Szerző: Liptai Zoltán
A Édes és sós gombócok című kiadványunkban 15 fajta recept található meg. A fázisfotók segítségével a legbátortalanabb sütőtanoncból is könnyedén válik mester! Kukoricagombóc rum
Családi receptjeim
Szerző: Liptai Zoltán
Liptai Zoltán mesterszakács olyan ételeket gyűjtött össze ebben a könyvben, melyeket nagyszüleink naponta készítettek. Vannak köztük ismertebbek és kevésbé ismertek is. Minden recepthez ..
A sajt - sajtkészítés és receptek
Szerző: Liptai Zoltán
A tejből savanyítással vagy melegítéssel készülő sajtok hosszú idők óta az emberiség egyik alapvető élelmiszerének számítanak, sőt, változatos fajtái a világ gasztronómiai kultú
Ünnepi menük - liptai zoltán eredeti receptjei
Szerző: Liptai Zoltán
Liptai Zoltán - Ünnepi menükÜnnepi ételek, ünnepi alkalmakra. De ezekkel az ételekkel egy hétköznapot is üneppé varázsolhatunk. Összegyűjtöttünk néhány ünnepi alkalmat, amelyek font