Liptai Zoltán : A sajt - sajtkészítés és receptek
A tejből savanyítással vagy melegítéssel készülő sajtok hosszú idők óta az emberiség egyik alapvető élelmiszerének számítanak, sőt, változatos fajtái a világ gasztronómiai kultúrájának is szerves részei.A sajtkészítés során felhasznált értékes nyersanyagoknak és a természetes technológiáknak köszönhetően a különböző típusú sajtok tápanyagtartalmuk révén kiemelkedő helyet foglalnak el az egészséges táplálkozásban.Könyvünkben beavatjuk az olvasót a sajtkészítés rejtelmeibe, recepteket adunk az otthoni sajtkészítéshez és sokrétű felhasználásához.
Hasonló könyvek
Bográcsos ételek - receptek a nagyitól 60.
Szerző: Liptai Zoltán
A Bográcsos ételek című kiadványunkban 15 fajta recept található meg. A fázisfotók segítségével a legbátortalanabb sütőtanoncból is könnyedén válik mester! Kolozsvári marhagulyás, ..
Tokányok és raguk - receptek a nagyitól 52.
Szerző: Liptai Zoltán
A Tokányok és raguk című kiadványunkban 15 fajta recept található meg. A fázisfotók segítségével a legbátortalanabb sütőtanoncból is könnyedén válik mester! Bakonyi gombás sertésr
Családi receptjeim
Szerző: Liptai Zoltán
Liptai Zoltán mesterszakács olyan ételeket gyűjtött össze ebben a könyvben, melyeket nagyszüleink naponta készítettek. Vannak köztük ismertebbek és kevésbé ismertek is. Minden recepthez ..
Édes és sós gombócok - receptek a nagyitól 58.
Szerző: Liptai Zoltán
A Édes és sós gombócok című kiadványunkban 15 fajta recept található meg. A fázisfotók segítségével a legbátortalanabb sütőtanoncból is könnyedén válik mester! Kukoricagombóc rum
Diabetikus desszertek - receptek a nagyitól 56.
Szerző: Liptai Zoltán
A Diabetikus desszertek című kiadványunkban 15 fajta recept található meg. A fázisfotók segítségével a legbátortalanabb sütőtanoncból is könnyedén válik mester! Hamis raffaello golyó
Cseréptálban készült ételek - receptek a nagyitól 57.
Szerző: Liptai Zoltán
A Cseréptálban készült ételek című kiadványunkban 15 fajta recept található meg. A fázisfotók segítségével a legbátortalanabb sütőtanoncból is könnyedén válik mester! Alföldi ba
Családi receptjeim
Szerző: Liptai Zoltán
Liptai Zoltán mesterszakács olyan ételeket gyűjtött össze ebben a könyvben, melyeket nagyszüleink naponta készítettek. Vannak köztük ismertebbek és kevésbé ismertek is. Minden recepthez ..
Ételdíszítés - díszítés és receptek
Szerző: Liptai Zoltán
Az ételek díszítésével már Mátyás király korában is foglalkoztak: friss, szárított vagy aszalt zöldségekkel, gyümölcsökkel, zöldfűszerekkel díszítették, tálalták az ételeket.