Liptai Zoltán : Ünnepi menük - liptai zoltán eredeti receptjei
Liptai Zoltán - Ünnepi menükÜnnepi ételek, ünnepi alkalmakra. De ezekkel az ételekkel egy hétköznapot is üneppé varázsolhatunk. Összegyűjtöttünk néhány ünnepi alkalmat, amelyek fontos szerepet játszanak életünkben, nagy ünnepeket, mint a karácsony, és személyesnagy ünnepeket, mint egy házassági évforduló.Szép dolog egy különleges étellel megkoronázni ezeket az alkalmakat, reméljük, sikerül adni néhány jó ötletet, hogy ezekkel a receptekkel azünnepek még bensőségesebbek legyenek!
Hasonló könyvek
Családi receptjeim
Szerző: Liptai Zoltán
Liptai Zoltán mesterszakács olyan ételeket gyűjtött össze ebben a könyvben, melyeket nagyszüleink naponta készítettek. Vannak köztük ismertebbek és kevésbé ismertek is. Minden recepthez ..
Bográcsos ételek - receptek a nagyitól 60.
Szerző: Liptai Zoltán
A Bográcsos ételek című kiadványunkban 15 fajta recept található meg. A fázisfotók segítségével a legbátortalanabb sütőtanoncból is könnyedén válik mester! Kolozsvári marhagulyás, ..
Édes és sós gombócok - receptek a nagyitól 58.
Szerző: Liptai Zoltán
A Édes és sós gombócok című kiadványunkban 15 fajta recept található meg. A fázisfotók segítségével a legbátortalanabb sütőtanoncból is könnyedén válik mester! Kukoricagombóc rum
Farsangi fánkok - receptek a nagyitól 54.
Szerző: Liptai Zoltán
A Farsangi fánkok című kiadványunkban 15 fajta recept található meg. A fázisfotók segítségével a legbátortalanabb sütőtanoncból is könnyedén válik mester! Karamelles kelt beignet fá
Tokányok és raguk - receptek a nagyitól 52.
Szerző: Liptai Zoltán
A Tokányok és raguk című kiadványunkban 15 fajta recept található meg. A fázisfotók segítségével a legbátortalanabb sütőtanoncból is könnyedén válik mester! Bakonyi gombás sertésr
Családi receptjeim
Szerző: Liptai Zoltán
Liptai Zoltán mesterszakács olyan ételeket gyűjtött össze ebben a könyvben, melyeket nagyszüleink naponta készítettek. Vannak köztük ismertebbek és kevésbé ismertek is. Minden recepthez ..
A sajt - sajtkészítés és receptek
Szerző: Liptai Zoltán
A tejből savanyítással vagy melegítéssel készülő sajtok hosszú idők óta az emberiség egyik alapvető élelmiszerének számítanak, sőt, változatos fajtái a világ gasztronómiai kultú
Ételdíszítés - díszítés és receptek
Szerző: Liptai Zoltán
Az ételek díszítésével már Mátyás király korában is foglalkoztak: friss, szárított vagy aszalt zöldségekkel, gyümölcsökkel, zöldfűszerekkel díszítették, tálalták az ételeket.