Eisenstock Ildikó : Az alma - a növény és receptek

ID: 0000161883
Értékelés:

0 / 5

ISBN: 9789632782386
Megjelenés éve: 2012
Állapot: Új könyv
Ezt a terméket jelenleg nem lehet rendelni. Rendelési szándékát emailben jelezheti.
CART: Amennyiben nem találja a keresett könyvet az oldal alján található email címre küldje el a könyv címét, szerzőjét, esetleg a megjelenés évét, mi válaszban megküldjük árajánlatunkat, milyen áron, időn belül tudjuk a könyvet küldeni.

Az alma, a Paradicsom tiltott gyümölcse, a több ezer éves történet szerint Éva kezében a csábítás eszköze, az egyik legfontosabb gyümölcsünk. Szinte mindenütt megterem, termesztik is évszázadok óta, azaz szinte mindig kéznél van, mindennapi, állandó élelmiszerünk. A könyvben feltárjuk az alma történetét, botanikáját, gyógyhatásait, különféle felhasználási területeit.Ezt követően olyan ételek receptjeinek gyűjteménye következik, amelyekben az almáé a főszerep, kezdve a pompás salátákkal, levesekkel, húsételekkel, eljutva a mesés almás süteményekig.

Hasonló könyvek

2/9789632781549.jpg

Befőzés

Szerző: Eisenstock Ildikó

A tartalomból: Zöldségek, gyümölcsök ábécésorrendben * Alma * Birsalma és birskörte * Bodza, bodzavirág * Cékla * Citrom * Cukkini * Cseresznye * Csipkebogyó * Dióbél, zöld dió * Egr

3/9638043588.jpg

Maradéktalanul

Szerző: Eisenstock Ildikó

Ötletek, tippek a maradék alapanyagok és elkészült ételek felhasználására.

2/9789632783697.jpg

A gesztenye - házi praktikák, növények és receptek

Szerző: Eisenstock Ildikó

A gesztenye gazdag ásványi anyagokban, vitaminokban, és sok jótékony hatása van a házi gyógyászatban is.A szelídgesztenye származásáról, fajtáiról, élettani hatásáról, tápanyagair