Zelenák János : A halászlé titkai
Hasonló könyvek
Tésztaműhely - az otthoni tésztakészítés titkai
Szerző: Kereki Noémi
A boltban kapható és legkedveltebb tésztafélék ezentúl otthon is könnyedén elkészíthetők. Ebből a könyvből ugyanis kiderül, hogyan lehet több mint 40 olasz és magyar tésztát kézzel ..
A halászlé titkai
Szerző: Zelenák János
A halászlé hungarikum.A szellemes,anekdotákkal fűszerezett könyv végigvezeti az olvasót a hal beszerzésétől a tálalásig, részletesen leír minden mozzanatot, így akár a kezdő szaká
A tálalás titkai
Szerző: Hobday, Cara - Denbury, Jo
Hogyan kápráztassa el vendégeit?Gazdagon illusztrált könyvünk segítséégével profivá válhat sajátkonyhájában, bármilyen étel tálalásáról is legyen szó.Akár kezdő , akár tapaszt
A világ levesei
Szerző: Juhani Nagy János
A szakácskönyvek hazai piacáról mindeddig hiányzott a világ rendkívül gazdag leveskultúrájának bemutatása. Most itt a hiánypótló könyv, betűrendben 77 ország leveseinek ismertetése, ..
Saláták
A régi görögök a salátát az „istenek eledelének” nevezték. Hippokratész, az ókor leghíresebb orvosa, a táplálkozás fontos elemeként említi és dicséri a saláta egészség