Halmos Mónika : Gasztroajándékok

ID: 0268780100
Értékelés:

0 / 5

ISBN: 9789632516387
Megjelenés éve:
Állapot: Új
Ezt a terméket jelenleg nem lehet rendelni. Rendelési szándékát emailben jelezheti.
CART: Amennyiben nem találja a keresett könyvet az oldal alján található email címre küldje el a könyv címét, szerzőjét, esetleg a megjelenés évét, mi válaszban megküldjük árajánlatunkat, milyen áron, időn belül tudjuk a könyvet küldeni.

Aki gondosan tervez, jó előre elkészíthet egy-egy finomságot, ami a későbbiekben lehet jó ajándék - augusztusban paradicsom csatnit főz, nyáridőn virágecetet érlel vagy citromfű szörpöt készít. Aki igazán ínyenc hírében áll, annak a legnagyobb örömet valami gourmet-különlegességgel szerezhetünk: legyen az kacsamáj-terrin vagy izgalmasan fűszerezett tarka sajtgolyók. Az egészséges életmód hívei örömmel fogadják a mézzel, gyümölccsel, olajos magvakkal készített házi müzliszeletet, a vitaminban gazdag gyógycukorkákat. A kezdő háziasszonyoknak biztos nem szegi kedvét, ha ajándékba olyasmit kapnak, amelyből saját maguk, percek alatt varázsolhatnak valami finomságot az asztalra. Aki nem túl járatos a konyhai praktikákban, vagy pénztárcaarát ajándékot keres: készíthet házi mustárt, salátaöntetet, haltortát. Aki az utolsó pillanatban szeretne valami meglepetést "leakasztani" a konyhapolcról, azoknak is kínálunk ötleteket. Böngésszenek bátran receptjeink közt - és olykor ajándékozzák meg saját

Hasonló könyvek

2/9789632785066.jpg

Vadételek - házi praktikák

Szerző: Halmos Monika

A vadhús egészséges, biológiai és élvezeti értéke kiváló. Fehérjében gazdag, zsírtartalma pedig jóval kisebb a hizlalt, tenyésztett háziállatokénál. A vadhús nagyobb mértékben ta

1/9789631362732.jpg

Levendula, rózsa, ibolya - a legnemesebb ehető virágok

Szerző: Halmos Monika

75 recept színes ételfotókkal!Legtöbbször az egészen pici dolgok teszik nagyszerűvé a világot – az aprócska ibolyavirág, a tündérillatú levendula vagy az örök virág, a rózsa pedig a ..

2/9789632785066.jpg

Vadételek - házi praktikák

Szerző: Halmos Monika

A vadhús egészséges, biológiai és élvezeti értéke kiváló. Fehérjében gazdag, zsírtartalma pedig jóval kisebb a hizlalt, tenyésztett háziállatokénál. A vadhús nagyobb mértékben ta

1/9789631362732.jpg

Levendula, rózsa, ibolya - a legnemesebb ehető virágok

Szerző: Halmos Monika

75 recept színes ételfotókkal!Legtöbbször az egészen pici dolgok teszik nagyszerűvé a világot – az aprócska ibolyavirág, a tündérillatú levendula vagy az örök virág, a rózsa pedig a ..

2/9789632516387.jpg

Gasztroajándékok

Szerző: Halmos Mónika

Aki gondosan tervez, jó előre elkészíthet egy-egy finomságot, ami a későbbiekben lehet jó ajándék - augusztusban paradicsom csatnit főz, nyáridőn virágecetet érlel vagy citromfű szörp

1/2203091600021.jpg

Terített asztalok - barkácsműhely 8.

Szerző: Halmos Mónika

Ügyeskezű háziasszonyoknak, barkácsoló kedvűeknek szóló sorozatunk rengeteg témát és ötletet kínál a foltvarrástól az asztaldíszítésen át a gyöngyfűzésig, ízléses kivitelben,

6/9630396682.jpg

Varázslatos virágizek

Szerző: Halmos Mónika

Szakácskönyv ínyenceknek. Különleges ízek otthon termesztheto és vadon termo, eheto virágokból. Igazán különleges ajándék a fozocskét kedveloknek, 80 oldalon 70 gyönyöru színes étel ..