BOOKS: 4827
1/9638661912.jpg

Mediterrán kalandozás - cd-vel -

Az Ízek és Dallamok világában tett gasztronómiai kirándulásunk jelen része Európa déli területeire vezet. Képzeletben e kötet olvasói is hajóra szállhatnak most, s autentikus receptek és muzsikák segítségével elrepülhetnek a szerzokkel a gyönyöru Adria partjára, Horvátországba, majd a napfényes Görögországba. Hellászból az ú

0/9632120177.jpg

691 recept

Családi étlapunk mindennapos segítség az egészséges, tápláló, de nem hízlaló ételek elkészítéséhez. Hogy Ön könnyebben megtalálja azokat az ételeket, amelyek életkorának, testsúlyának, életmódjának és ízlésének legjobban megfelelnek, a könyvet tíz fejezetre osztottuk.

5/9631355667.jpg

Gyerekzsúr - receptek kicsiknek és nagyobbaknak - (hőség)

Szerző: Frank Júlia

Hogyan rendezzünk gyerekzsúrt? A négy-hat évesek megvendégeléséhez ötleteket adó receptek után külön fejezet szól a tíz éven felülieknek, hasznos konyhai tanácsokkal látva el őket, hogy maguk is elkészíthessék a könnyű recepteket.Nem feledkezik meg azonban a szerző a gyerekeketkísérő felnőttekről sem, s ötletes vendégvá

9/9789639485303.jpg

Fagylaltok - szörbetek, parfék - saját készitésű -

Szerző: Oetker Dr.

A jeges élvezetek imádóinak Dr. Oetker összegyűjtötte a 30 legszebb fagylaltkölteményt. Aki szereti a fagylaltot és a parfét, kíváncsi a szörbetekre is, receptjeink alapján elkészítheti maga is. A különlegességek között szerepel a Karácsonyi parfétorta, a fagyasztott Cassata, vagy a Bismarck fagylaltbomba. Egyszerű, mégis különlege

5/9639485075.jpg

Süssünk zsirszegényen

Szerző: Oetker Dr.

Ismerős mindnyájunk számára a látvány: az asztalon pompás, finom torták, sütemények csábítanak. Ki tud ennek ellenállni? Akinek vigyázni kell a vonalaira, nehéz döntés előtt áll. Dr Oetker a megfelelő süteményreceptekkel most megoldást kínál. Zsírszegényebb hozzávalókkal ugyanis nem kevés kalóriát takaríthatunk meg. Ennek ell

9/9633369904.jpg

Vegetáriánus ételek négy kontinensről

Szerző: Sarah Brown

Alapanyagok, receptek, elkészítési módok és ötletek az egész világból. Több mint 100 recept, 200 gyönyörű illusztráció utazásra hív a nagyvilág legjobb konyháiba. Számtalan ízletes előétel, uzsonna falat, köret, saláta, kenyér, fő fogás és desszert. Minden étel nálunk is beszerezhető alapanyagokból készíthető.

5/9789635491483.jpg

Sajtország - séf expressz - (akciós)

A sajt az egyik legnagyszerűbb, legsokoldalúbb étel. Magas fehérje, kálcium, A- és D-vitamin tartalma elengedhetetlen az egészség megőrzéséhez. Sajtország felséges receptek sorával segíti az olvasót elő- és főételek valamint deszertek elkészítésében.

9/9789639485051.jpg

Vagdaltak

Szerző: Oetker Dr.

Ízletes egybesültek és kis fasírozottak, valódi hamburgerek és húsgombócok, finom töltelékek vagy különleges mártások - darált hússal szinte minden elkészítheto. Ebben az új Dr. Oetker szakácskönyvben több mint 50 ötletes recept és 40 fotó mutatja be a vagdaltak felhasználhatóságának sokféleségét. A receptek - mint eddig is -

0/9639450487.jpg

77 téli menü

Szerző: Pelle Józsefné

Valami újdonságot szeretne az ünnepi asztalra? Szeretné új fogásokkal gazdagítani a vasárnapi ebédet? Néha úgy érzi, kifogyott az ötletekből és újítani szeretne? Akkor vegye meg ezt a receptgyűjteményt, melyben 77 komplett, ínycsiklandozó menüt talál a téli hónapokra. Jó étvágyat!

0/9639450793.jpg

Gyümölcsös inyencségek

Szerző: Nagy Elvira

5.Gyümölcsös ínyencségek Ételek és italok gyümölcsökből. Nemcsak egészségesek, rendkívül finomak is! Csábítóan különleges ízvilág cseresznyéből, kiviből, körtéből, hamvas őszibarackból… Mindennapi gyümölcsök, amelyekre egy teljes menü fölépíthető az előételektől a leveseken, mártásokon és gyümölcsös húsok

3/9789633104019.jpg

Főzőiskola - felsőfok - dvd melléklettel

Szerző: Mautner Zsófia

Zserbó vagy bejgli receptje mindenkinek van. Olyan azonban, amely hibátlanul mindig beválik, keveseknek. A Főzőiskola - Felsőfok elsősorban ünnepi, különleges alkalmakra szánt, hagyományos és modern fogások gyűjteménye. Mautner Zsófi ezúttal is a tőle megszokott közvetlen stílusban osztja meg bombabiztos receptjeit. Halászlé és franci

3/9789633104002.jpg

Főzőiskola - középfok - dvd melléklettel

Szerző: Mautner Zsófia

Hova léphetünk tovább, ha az alapfokú konyhai tudást már megszereztük? Fontos a kihívás, de az is fontos, hogy siker- és ne kudarcélményeink legyenek az összetettebb ételekkel. Mautner Zsófi középfokú Főzőiskolája többségében nyári recepteket tartalmaz: befőtteket, lekvárokat, fagyit, házi kenyereket, és aki az alapfokot már vé

3/9789633103166.jpg

Főzőiskola - alapfok - dvd melléklettel!

Szerző: Mautner Zsófi

Vajon ma hogyan szerezhetjük meg azt a konyhai alaptudást, amire mindig támaszkodhatunk? Melyik a bombabiztos palacsintarecept, mitől nem lesz kemény a galuska, hogyan lesz olyan a madártej, mint nagymamáink konyhájában, hogyan készül a legegyszerűbb sütőtökkrémleves, vagy csokoládémousse? „Ez a kötet az előző szakácskönyveimmel szemb

0/9789630808538.jpg

American bar - dvd-vel (reprint kiad., műbőr kötés)

Szerző: Aczél Miksa

Aczél Miksa hiánypótló könyve ismét kapható, a Neva Bien Kft és Boook Kiadógondozásában. Az 1899-ben kiadott első magyar, koktélokkal foglalkozó könyvbővített, reprint kiadása a mai koktélkedvelőknek és érdeklődőknek istartogat meglepetéseket és szórakozást egyaránt.Jelen kiadása a könyvnek műbőr kötéssel, és egy exkluzív ..

9/9789639485105.jpg

Spárga

Szerző: Oetker Dr.

Aki nagyon szereti, ma már szinte egész éven át fogyaszthat spárgát, hiszen kapható konzervbe vagy mélyhűtve is - legyen az fehér, zöld vagy vad spárga. Az igazi ínyencek viszont alig várják az áprilist, amikor a hazai termelők szállítják a piacra a friss spárgát. Ez a fejedelmi zöldségféle viszont többet érdemel annál, hogy csak

Szakácskönyvek

Szakácskönyvek