A legfinomabb palacsinták
Szerző: Frank Júlia
A sorozat Frank Júlia, a legismertebb magyar szakácskönyvíró legfinomabb receptjeiből ad válogatást.
Szerző: Frank Júlia
A sorozat Frank Júlia, a legismertebb magyar szakácskönyvíró legfinomabb receptjeiből ad válogatást.
Szerző: Frank Júlia
A sorozat Frank Júlia, a legismertebb magyar szakácskönyvíró legfinomabb receptjeiből ad válogatást.
Szerző: Frank Júlia
A sorozat Frank Júlia, a legismertebb magyar szakácskönyvíró legfinomabb receptjeiből ad válogatást.
Szerző: Frank Júlia
A sorozat Frank Júlia, a legismertebb magyar szakácskönyvíró legfinomabb receptjeiből ad válogatást.
Szerző: Frank Júlia
A sorozat Frank Júlia, a legismertebb magyar szakácskönyvíró legfinomabb receptjeiből ad válogatást.
Szerző: Zelenák János
A halászlé hungarikum.A szellemes,anekdotákkal fűszerezett könyv végigvezeti az olvasót a hal beszerzésétől a tálalásig, részletesen leír minden mozzanatot, így akár a kezdő szakácsok is bátran kezdhetnek életük első halászléjükhöz.
Enni szabad, sőt fontos! Ám úgy, hogy élvezzük, és közben fogyjunk is, ugyanakkor kellő energiánk legyen az élethez ez már nem könnyű feladat! Könyvünk abban nyújtsegítséget, hogy mindezt változatos módon tehessük. Ajánljuk mindazoknak, akik kedvelik az ínyencségeket, a különleges, mégis egyszerű ételeket, és szívesen el is
Nem mindennapi szakácskönyvet tart kezében a sütés-főzést, no és a hasát kedvelő olvasó. Munka közben lestük meg mesterszakácsunkat, hogy Ön lépésről lépésre, vele együtt haladva készíthesse el a finomabbnál finomabb fogásokat. A receptek mindegyikét kipróbáltuk, ezt bizonyítják a főzés közben készített fotók is. Reméljü
Szerző: Segal Viktor
A tavalyi év egyik legnagyobb szakácskönyv-sikere a mesterszakács Segal Viktor első kötete volt. A számos csúcséttermet és világhírű szállodát megjárt séf második kötetében is hű marad önmagához: ételei egyszerűen elkészíthetőek, ugyanakkor bővelkednek különeges hozzávalókban és egzotikus fűszerekben. Segal nem titkolt cél
Szerző: Gundel Károly
E könyvecske 1934-ben először németül, majd angolul, később franciául jelent meg, sőt néhány receptje japánul is. Csak ezek után adták ki magyarul, majd a szerző halála után oroszul, csehül és olaszul.A mű sikerét bizonyítja, hogy első megjelenése óta számos kiadást ért meg, és szakmabeliek, valamint szakmán kívüliek százezre
Szerző: Gundel Károly
E könyvecske 1934-ben először németül, majd angolul, később franciául jelent meg, sőt néhány receptje japánul is. Csak ezek után adták ki magyarul, majd a szerző halála után oroszul, csehül és olaszul.A mű sikerét bizonyítja, hogy első megjelenése óta számos kiadást ért meg, és szakmabeliek, valamint szakmán kívüliek százezre
Szerző: Gundel Károly
E könyvecske 1934-ben először németül, majd angolul, később franciául jelent meg, sőt néhány receptje japánul is. Csak ezek után adták ki magyarul, majd a szerző halála után oroszul, csehül és olaszul.A mű sikerét bizonyítja, hogy első megjelenése óta számos kiadást ért meg, és szakmabeliek, valamint szakmán kívüliek százezre
Szerző: Lajos Mari - Hemző Károly
Az adventtől vízkeresztig tartó időszak csúcspontja a karácsony, de mindvégig fontos, hogy mi kerül az asztalra. Ebben a könyvben karácsonyra és szilveszter-újév napjára szánt tradicionális és újszerű, magyaros és nemzetközi ételeket gyűjtöttünk össze. Ilyenkor talán a hagyományok kedvelői is szeretnének kirukkolni valami külö
A megfelelő táplálkozásra törekvés során sokan esnek abba a hibába, hogy szinte állandó diétát tartanak, miközben nem is tudnak róla, hogy vércukorszintjük veszélyesen megemelkedhet vagy lecsökkenhet. Annyit érzékelnek mindössze, hogy ingerlékenyek, gyakran fáj a fejük, és úgy érzik "meghalnak" egy falat csokis sütiért. Pedig a r
A MAGYAR konyha legjobb ételeinek receptje és a kész étel fotója kerül bemutatásra könyvünkben modern stílusú díszítéssel. A finom ételek mellé borszakértő segítségével összeállított borpárosítást is megtalálnak a könyvben. A könyv útmutatása segítségével a legjobb Magyar ételek és a legjobb Magyar borok kerülhetnek az a
Szerző: Joanna Farrow
Ha valaha is úgy vélte, hogy a szakácskönyvek vagy a tévés szakácsok receptjei túlságosan bonyolultak, most megváltozhat a véleménye. A Főzőiskola könnyen követhető leírásai lépésről lépésre végigvezetik mindazokon a konyhai eljárásokon, amelyek ismeretében nagyszerű szakács válhat Önből. Megmutatja, hogyan váljon profivá a ..
Szakácskönyvek