BOOKS: 4827
3/9789633709207.jpg

Szívvel-lélekkel főzni - nyugati ízek, keleti technikák

Szerző: Kylie Kwong

A Szívvel-lélekkel főzni Kylie legkedvesebb ételeinek receptjeit tartalmazza - legyen az akár egyszerű tészta, nagyszabású családi ebéd többféle fogása vagy koktélpartihoz illő, könnyű ropogtatnivaló -, hogy aztán a különböző ízvilágok változatos kombinációjával elkápráztassuk vacsoravendégeinket.

1/9789631359404.jpg

Házi receptjeim (4 féle borítóval)

Aki szeret főzni, gyűjti is az emlékezetes vagy egyszerűen csak jó recepteket: a nagymama töltött káposztáját, a tévében látott egzotikus finomságot, a szomszéd néni sütijét, a barátok új grillváltozatát, vagyis az innen-onnan való recepteket. Vagy ha valami miatt különösen jól sikerül a rakott kel, a karácsonyi bejgli, gyorsan l

2/9789632513812.jpg

Családi receptjeim

Szerző: Liptai Zoltán

Liptai Zoltán mesterszakács olyan ételeket gyűjtött össze ebben a könyvben, melyeket nagyszüleink naponta készítettek. Vannak köztük ismertebbek és kevésbé ismertek is. Minden recepthez fázisfotók tartoznak.

0/9789630802352.jpg

ételedben az egészséged - receptek lisztérzékenyek részére

Gluténmentes receptgyűjteményt tartalmazó, színvonalas, fotókkal illusztrált szakácskönyv, ami a lisztérzékenyek életét hivatott teljesebbé tenni házias, könnyen elkészíthető ételek segítségével. A könyvben az előételtől a desszertig, az alapoktól kezdve- a gluténmentes környezet figyelembevételével- a modern konyha remekie

9/9789639614710.jpg

Bioételek gabonából

Szerző: Kútvölgyi Mihály

Jó fél évszázada – gyerekkoromban – Üllőn a Berkes utcában még csépeltek a gazdáknál. Pajtásaimmal ott lábatlankodtunk a gépeknél, a kezünkkel szeleltük a magokat és úgy ettük. Édesanyám mindig mondta nekem, jól nézd meg, kisfiam, mert minden búzaszemen ott van Jézus arcképe. Én nagyítót is szereztem, és úgy nézegettem. Az

2/9772062984208.jpg

Receptvarázs évkönyv 2012

Állítsa össze évszakonként kedvenc menüjét! A fejezetenkénti menütervezővel és a szezon receptjeiből összeállított menüsorokkal Ön lehet a sztár a konyhában!A Receptvarázs 2013-as szakácskönyvvel kreatív időtöltéssé válik a mindennapi főzés! Egy egyedülálló szakácskönyv, mely látványos, friss és hihetetlenül ízletes é

1/9789631360608.jpg

A legfinomabb tepsis ételek

Szerző: Frank Júlia

A sorozat Frank Júlia, a legismertebb magyar szakácskönyvíró legfinomabb receptjeiből ad válogatást.

1/9789631360578.jpg

A legfinomabb bundázott ételek

Szerző: Frank Júlia

A sorozat Frank Júlia, a legismertebb magyar szakácskönyvíró legfinomabb receptjeiből ad válogatást.

9/9789639881877.jpg

Szegedi képes szakácskönyv

Szerző: Kovács Teréz

Szegeden az 1890-ben Bába Sándor Kiadónál megjelent szakácskönyv mai nyelvre "lefordított", átdolgozott kiadása. Frank Sándor mesterszakács tanulmányával.

2/9789632890388.jpg

5 és kész! - ínyenc fogások alig néhány összetevőből

Szerző: Rachel Lane

Ez a kivételes szakácskönyv 320 ételkülönlegességet kínál a modern konyha kedvelőinek. Valamennyi étel-ital ínycsiklandó, ám elkészítésükhöz nincs szükség ötnél több alapanyagra (néha készen kapható hozzávalókra). Amit ezen kívül még felhasználunk, az minden háztartásban megtalálható a kamrában vagy a hűtőben: olaj, va

9/9789639614956.jpg

Kilófaló népi ételek

Szerző: Szoó Judit

Ebben a kötetben kapnak helyet az Országos Kilófaló Receptpályázat nyertes olvasói receptjei, illetve a Népi ételek kötetben az elfeledett vagy talán a mai fiatal korosztály számára teljesen ismeretlen, de nagyon finom, ám rendkívül kalóriadús népi étkeket alakítja át Szoó Judit, hogy mindannyiunk asztalára odakerülhessenek az étel

9/9789639726253.jpg

Sütemények ünnepekre és hétköznapokra - 1000 recept

Szerző: Péter Jánosné

Közel 1000 recept, néhány süteménynek többféle változata is. A sütni szeretők egyaránt megtalálják benne a drága és olcsó, édes és sós, időigényes és gyorsan elkészíthető sütemények és édességek receptjét.

3/9789633469699.jpg

Budapest - city of flavours - angol

A magyar kultúra egyik komoly szegmense a konyhaművészet, ami Európa-szerte híressé vált. A könyv nem egyszerűen csak szakácskönyv, a kiváló recepteken túl az angolul olvasók megismerhetik gasztronómiai kultúránk történetét – a római és honfoglalás kori hagyatéktól a reneszánsz ünnepi lakomákon keresztül napjainkig, a hamuba s

Szakácskönyvek

Szakácskönyvek