Adalékmentes receptek
Szerző: Dr. Balogh-Bóna Klára
Fotókkal illusztrált, kemény táblás kötet Balogh-Bóna Klára liszt- és gluténmentes receptjeivel.
Szerző: Dr. Balogh-Bóna Klára
Fotókkal illusztrált, kemény táblás kötet Balogh-Bóna Klára liszt- és gluténmentes receptjeivel.
Szerző: Liptai Zoltán - Ruff István
A halból készült ételek változatosabbá teszik étrendünket és a hal élettanilag is hasznos táplálék. Sajnos hazánkban csak édes vízi halak fordulnak elő. Magyarországon az átlag háztartásban a hal évente csak párszor kerül az asztalra, pedig finom húsféleség. Érdemes többféle elkészítési módot megtanulni. Ez a kiadvány segí
Szerző: Urmánczy Nándorné
A Nemzeti Örökség kiadó tervei között szerepel az összes régi szakácskönyv megjelentetése. Urmánczy Nándorné nagysikerű könyvét veheti kezébe az olvasó. Ételei között megtaláljuk a halételek, a húsételek, a pástétomok, a torták, a sütemények bevált receptjeit. A könyv először 1915-ben jelent meg. Itt idézhetjük föl és k
Szerző: Máté Pálné Terenyei Katalin
"Ha valaki egy új vagy különleges ételeket, süteményeket remél ettől a kis gyűjteménytől, az csalódni fog. Nem találtam ki új ételeket. A receptek megfogalmazásában igyekeztem az egyszerűségre törekedni, és kerültem a ritka vagy szokatlan fűszerek, alapanyagok használatát, hogy azokat a sütésben, főzésbe kevésbé járatosak is k
Szerző: Juhász Zsuzsanna
Lángoló vágyat érzel, hogy a bogrács alá gyújts? Feltüzel a kerti főzőcskézés gondolata? Akkor ezt a könyvet biztosan örömmel forgatod majd! Kellemes kavargatást! Figyelmeztetés! A könyv olvasásának mellékhatásaként súlyos bográcsozási kényszer jelentkezhet! Amennyiben Ön is érzi magán a tüneteket, haladéktalanul keresse fel h
Szerző: Liptai Claudia - Pataki Ádám
Édesség, szerelem, szenvedély és boldogság ezek a fogalmak szinte egybeforrtak. Édes szavakat suttogunk kedvesünk fülébe. Édesnek érezzük az életet, ha éppen boldogok vagyunk. Egy csupa csokis desszertet csakis élvezettel szabad elfogyasztani, és kizárólag akkor sikerül, ha szenvedéllyel és odaadással készült. Egy szelet süti mag
Szerző: Nicola Fletcher
Fedezd fel a húskészítés valódi művészetét!Tudd meg, milyen a kiváló minőségi hús. Ismerd meg a szakértők vágási technikáit, tanuld meg, hogyan kell pihentetni, pácolni, előkészíteni és elkészíteni a különféle húsfajtákat.Válogass a több mint 300 recept közül! Szárnyasok, sertés- és marhaételek, vadhúsok és valódi hú
Kedveli a szárnyas húsételeket? Receptjeink között talál olyan finomságokat, melyek könnyűek és ízletesek. Legyen szó csirke-, pulyka, vagy kacsahús felhasználásával készült ragukról vagy sültekről. Jó étvágyat kívánunk!
Tökéletes, foszlós kelt tésztát szeretne készíteni, úgy ahogy a nagyi? Eláruljuk azokat a praktikákat, melyek segítségével ördöngösség nélkül, könnyedén készíthet lágy fonott kalácsot, omlós pogácsát vagy akár túrós táskát. A siker garantált!
Varázsolja otthonába az igazi olasz ízeket! Készítsen egyszerű, klasszikus "al dente" tésztát a családja örömére. Az olasz konyha mindenkit levesz a lábáról! Buon appetito!
Szerző: Ryan - kohei Soeder
Seattle legmenőbb kávébárjaitól a trendi melbourne-i brewhouse-okig manapság minden magára valamit is adó kávézóban egy barista készíti el és díszíti a kávéspecialitásokat. Az otthoni használatra készült egyadagos kávéfőző gépek eladásai évről évre csúcsot döntenek, így érdemes elsajátítani, hogyan tehetjük teljesebbé a
Szerző: Mirjam Beile
Kézikönyvünk útmutatásával lépésről lépésre sajátíthatjuk el a kenyérsütő gép használatát. Így biztosan sikerülni fog a kenyérsütés! A szerzőnő, aki pék és cukrász, fantáziadús recepteket kínál tájjellegű kenyerek és zsemlék sütéséhez. A rafinált receptek, a teljes kiőrlésű kenyerek, az édes és gluténmentes keny
Szerző: Mezei Elmira
Az autoimmun betegségek nem egyik napról a másikra alakulnak ki. A tünetek megjelenése előtt a rejtett gyulladások és az önpusztító mechanizmusok akár hosszú éveken át rombolhatják a szervezetet. Ezt a folyamatot jelöli az úgynevezett autoimmun spektrum kifejezés: a skála egyik végén a még észlelhetetlen változások, a másik végén ..
A Kriterion Konyha sorozatunk részeként jelent meg ismét a 110 éves receptkönyv.Természetesen a kötet, minthogy az eredeti kiadvánnyal való minél nagyobb hasonlóságra törekedett, nem zárkózik fel azon szakácskönyvek sorába, amelyek az étkek képeivel gazdagon illusztráltak. Viszont a receptek és a praktikus tanácsok java része amellett
Mit tegyünk, ha a vendégek szinte már az ajtóban toporognak, de nekünk még ötletünk sincs az esti menüre? Mind a háziasszonyok, mind a kezdő, fiatal konyhatündérek számára jó hírrel szolgálunk: nem csak különleges, de egészséges is az a néhány étel, amelyek elkészítése mindössze 15 percet vesz igénybe.
Az 1x1 konyha sorozat ezen kötete számos színes képpel illusztrált receptet tartalmaz, melyet remekül használhatnak a kezdő és gyakorlott háziasszonyok az ünnepi vagy hétköznapi sütés-főzés alkalmával. Legyen az húsvét, karácsony, születésnap, vacsora vagy ebéd, ez a kis receptkönyv hasznos segítőtárs.
Szakácskönyvek