BOOKS: 4827
0/9789630975803.jpg

222 könnyű recept - olasz konyha

Az olasz gasztronómia legjavából válogatva 222 gyorsan és könnyedén elkészíthető receptet gyűjtöttünk össze. Itália és az olasz ízek szerelmesei saját otthonaikban ízlelhetikmeg a gazdag, változatos hagyományos olasz konyha zseniálisan egyszerű, nemzedékről nemzedékre örökített fogásait.Mario Batali előszavaAz olasz konyhát ne

0/9789630976947.jpg

5:2 diéta - 100, 200, 300 kalóriás receptek böjtnapokra

Szerző: Dowen, Angela

Angela Dowden a nottinghami egyetemen tanult táplálkozástudományt, és szakértőként dolgozott az élelmiszeriparban nyolc éven át. Vizsgálta a darált húsokban lévő zsírmennyiséget, és lerántotta a leplet a legújabb sztárdiétákról. Táplálkozási filozófiája következetes és túlzásoktól mentes. Az elmúlt tizenöt évben újság

3/5999033926010.jpg

Tv paprika magazin - 2014. január

Kiktől tanultunk főzni?KrumplicsipszJól öltözött saláták a tél színeibenOrvosság citrusbólÉdességek a Közel-KeletrőlSweetie, grapefruit, vérnarancsés még mennyi minden...

3/5999033925952.jpg

Goodfood - világkonyha iii. évf. (2014/01.)

"Milliók kedvenc ­gasztro­magazinja megérkezett Magyarországra!Ízek a világ minden tájáról, gasztronómiai kalandok hónapról hónapra:• „Ízpompás”, könnyen elkészíthető receptek• Remek ötletek, fantasztikus fotók• Hazai receptek, érdekes írások• BBC-hitelesség és -minőség 108 oldalon• Ha valami finomra vágyik, de nem szeret

3/9789633571491.jpg

Három jó dolog... a tányéron

Szerző: Fearnley-whittingstall, Hugh

"Három jó dolog ihletett elrendezése ki nem hunyó fénnyel képes elárasztani a legszerényebb alapanyagokat is, s a konyhaművészet magasabb szintjére emeli őket, hogy együtt valami olyat alkossanak, ami nagyszerűbb, mint a részek összessége." (a Szerző)

nopic.jpg5/977228567300214.jpg

Erdélyi konyha - kalendárium 2014

Ami éppeg kezünk ügyébe akadEz is lehetne a legújabb Erdélyi Konyha Kalendáriumnak a mottója, hiszen a legnagyobb (konyha)művészet olyan alapanyagokból készíteni finomabbnál finomabb fogásokat, melyek tőlünk karnyújtásnyira vannak. Akár a kertünkben, kamránkban, pincénkben, akár a sarki boltosnál vagy a kedvenc piaci árusunknál. Mi

3/5999033925723.jpg

Receptvarázs évkönyv 2014 - 365 minden napra egy recept

Szerző: Reader's Digest

EGY KÖNYV, AMI ÖTLETEKET AD ÉS INSPIRÁL365 étel receptje évszakonként aktuális és friss hozzávalókbólAz egyedülálló szakácskönyv látványos, egészséges és hihetetlenül ízletes ételek receptjeivel ejti ámulatba nap mint nap. Ez az évkönyv garantáltan friss illatokat és gasztronómiai élményeket hoz otthonába.A TV Paprika magazi

3/5999033925716.jpg

Tv paprika magazin - 2013. december

Fehér karácsony - Ételek fehérbenA legfinomabb ünnepi fogásokKarácsonyi receptversenyünk legjobbjaiMennyei mustáros főtelekÍnyenc fogások velővelFenséges sütemények szentestéreA tél ízei üvegben - Befőzés decemberbenKandírozott gyümölcs házilagReceptek mézzel és mákkalElment egy év – Szilveszteri menüés még mennyi minden...

3/9789633541258.jpg

Diós ételek - darunyak és a többiek

Szerző: Róka Ildikó

A tizedik kötetben összegyűjtöttük a diós ételeket. Egészséges, és sokoldalúan felhasználható, kiváltképp süteményekben. Az Ízőrzők forgatása során sok különlegességgel találkoztunk, ezek legjavát nyújtjuk most át Önöknek. Prósza, málé, aprósütemény, pogácsa, gombóc, kelt kalács, vagy rétes, mindegyik készülhet dió

3/9789633410684.jpg

Konyhatündérképző - izgalmas fogások gyorsan és egyszerűen

Szerző: Nagy Tünde

Mit jelent az, hogy csipetnyi só? A főzés iránt érdeklődő, de konyhai terepen még kezdőnek számító emberek gyakori kérdése ez, hiszen honnan tudhatnánk elsajátítani a sütés-főzés alapjait, ha nem vagyunk jártasak az ilyesmiben? Az Ízbolygógasztroblog szerzője - Nagy Tünde - ezért is írta meg második szakácskönyvét, melyben oly

0/9789630846813.jpg

Chefparade főzőiskola - a szakácskönyv

58 egyszerű, kipróbált recept- 4 földrész 10 nagy konyhájának emblematikus ételei- Több mint 600 fázisfotó, lépésről-lépésre- Kulturális háttér-információk és tanácsok bevásárláshoz, tálaláshozChefparade főzőiskola = 6 év, 3 budapesti helyszín, 200 féle főzőkurzus, több mint 50 000 résztvevő

3/9789633410738.jpg

Fakanállal a szekszárdi borvidéken - ételek és történetek

Szerző: Erdélyi Z. Ágnes

Még nem tartunk ott, mint az ínyenc franciák, hogy elautózzunk az ország másik végén található hamisítatlan kisvendéglőbe, ahol jól főzik a szarvashúst kadarkamártásban. De remélhetőleg nemsokára eljutunk ide. Minden adottságunk megvan hozzá: a magyar konyha világhírű, és mi nagyon büszkék is vagyunk rá. Tele vagyunk minőségi

Szakácskönyvek

Szakácskönyvek