Egészségesen, gluténmentesen - kézikönyv kezdőknek a gluténmentes diéta és életm
Szerző: Dupin, Olivia
Az Egészségesen, gluténmentesen jóvoltából nem stressz és nyűg többé a gluténmentes életmódra való áttérés, hanem gyerekjáték!
Szerző: Dupin, Olivia
Az Egészségesen, gluténmentesen jóvoltából nem stressz és nyűg többé a gluténmentes életmódra való áttérés, hanem gyerekjáték!
Szerző: Hadarik Rita
Hogy miért ír valaki ilyen szakácskönyvet, amikor ő maga nem érintett lisztérzékenységben? Egyszerű: mert Hadarik Rita séfként, népszerű és hiteles bloggerként is meg akarja mutatni, hogy milyen finomságokkal, milyen simán és villámgyorsan lehet életmód-váltani. Akár azért, mert élethosszig tartó diétára kell átállnia anna
Szerző: Lajos Mari-hemző Károly
Több mint 12 éve, hogy először megjelent 99/33 Házi sütemény című könyvünk, amelynek szerkesztésével annak idején a szokásosnál is többet dolgoztam, mert nagyon nehéz volt eldönteni, hogy terjedelmi okokból melyik receptet hagyjam ki. Akkor arra gondoltam, hogy idővel majd elkészül a második kötet is, és abban lesz helyük. Az elm
Szerző: Lénárt Gitta
A nyerskonyha menükínálatában talán az aszalás útján készített ételek a legizgalmasabbak. Ez a titka azoknak a ropogós, ízes kekszeknek, kenyereknek, gyümölcs és tortalapoknak, amiket kóstolva vacsoravendégeink hitetlenkedve kérdezik: ez tényleg nyers? A legnagyobb sikert az aszalt és a friss zöldségek, gyümölcsök kombinációi arat
A magazinban a leghíresebb, legkedveltebb édes és sós süteményeket találja az olvasó a világ minden tájárólSzilikon: forradalom a sütésbenBiztosan nem ragad le és nem ég oda a sütemény!A finomság egyetlen mozdulattal kifordítható a formából.Színpompás és tartós.Rugalmas anyagának köszönhetően kis helyen tárolható.Sütőben, m
A magazinban a leghíresebb, legkedveltebb édes és sós süteményeket találja az olvasó a világ minden tájárólSzilikon: forradalom a sütésbenBiztosan nem ragad le és nem ég oda a sütemény!A finomság egyetlen mozdulattal kifordítható a formából.Színpompás és tartós.Rugalmas anyagának köszönhetően kis helyen tárolható.Sütőben, m
Szerző: Liptai Zoltán - Csigó László
Tombol a partidesszert-őrület! Az egész világon mindenki a habkönnyű macaronért, a mókás Cake Popért és a mámorító retró nyalókáért van oda. Nem véletlenül. Aki egyszer is megkóstolja ezeket a különleges desszerteket, rabul esett: ellenállhatatlan ízviláguktól többé nem tud szabadulni. Szakácskönyvsorozatunk legújabb kötetéb
Szerző: Meng Tünde
Mindannyian szeretünk jókat enni, a minőséget azonban sokszor összekeverjük a mennyiséggel. Tendencia, hogy a mai világban egyre kevesebb időt szentelünk a fogások elkészítésére, és egyre kevésbé vagyunk körültekintőek, mikor az alapanyagokat válogatjuk. A helytelen táplálkozásból eredő elhízás, illetve az emésztési zavarok és ..
Szerző: Horváth Ilona
Horváth Ilona Szakácskönyve a magyar gasztronómia alapművévé vált. Generációk tanultak belőle sütni-főzni, s egy időben szinte minden háztartásban fellelhető volt egy-egy féltve őrzött példánya. Az évek hosszú sora alatt aztán eltűnt a szemünk elől. Most végre újra kezünkbe foghatjuk ezt a különleges könyvet, melynek segíts
Szerző: Dr. Szarvasházi Judit
Különleges ötlettel jelent meg a gyógyszerészek szakácskönyvének harmadik kötete, közel 100 recepttel. A szakácskönyvek gazdag piacán újszerű, hogy az ételek egy-egy adagjának kalóriája mellett a fehérje-, zsír-, szénhidrát-, rost- és koleszterintartalma is szerepel. Így mindenki eldöntheti, hogy számára mennyire megfelelő és eg
A megújult Tv Paprika Magazin a könnyen beszerezhető alapanyagokból készülő ételek mellé rengeteg olyan trükköt, praktikus tanácsot is ad, amelyekkel bárki könnyebbé teheti a mindennapi rutinnak számító sütés-főzést, és közben még tanulhat is. Így lesz a főzés öröm és kikapcsolódás egyszerre, amellyel az egész családnak és ..
Szakácskönyvek