BOOKS: 4827
1/9789631364675.jpg

Szaunaszakácskönyv

Szerző: Vuori, Katariina-pekkala, Janne-ranta, V

Ízletes, házias ételek és Szent Iván-éjre, gólyaavatásra vagy rákünnepre való fogások egyaránt készülhetnek szaunában: szarvasragu, rákfarok, glögg és kalács… Amíg az étel a parti szauna kályháján fő, rajta tarthatjuk a szemünket a vízben játszó gyerekeken, vagy elmerenghetünk az augusztusi alkonyon. A könyvben található ö

5/9786155281495.jpg

Kristóf lakomái - vegán kalandozás a világ körül

Szerző: Steiner Kristóf

A bohém vándorcigány lét és a hedonista kulinária számomra kéz a kézben járnak. Tekeregve a nagyvilágban, erdőn-mezőn, tengerparton és nagyvárosokban, barátok bérelt apartmanjában és sokcsillagos szállodák ipari konyháiban főzve is abban hiszek, hogy egy aprócska kempinggáztól egy kis elektromos sütőn át egyetlen vágódeszkáig

4/9789634470465.jpg

Tiszta & zöld - egészséges zöld levek...

Szerző: Tari Zsuzsanna

Tudományosan bizonyított, hogy a zöld leveles zöldségek és a gyümölcsök első rangú fitotápanyag-, vitamin- és rostforrások. E könyvben összegyűjtött pazar receptek nyers, egész zöldségeket, gyümölcsöket, zöldfűszereket, fűszereket és egészséges zsírokat tartalmaznak. Szó szerint egy pohár egészséget készíthetünk belőlü

5/9786155767005.jpg

Akik elmentek péknek - interjúk, fotók, receptek egy különleges világból

Szerző: Beke Csilla

Miért dönt úgy egy balett-táncos, egy jogász vagy egy ökológus, hogy pék lesz?Miért finomabb az a kenyér, amit kézműves pékségben veszünk vagy mi magunk sütünk?A választ a kézműves kenyér hazai világának 12 meghatározó szereplőjétől kapjuk meg. A velük készült interjúkból kiderül, mit jelent karriert váltani, pékséget nyi

0/9789630990813.jpg

Főzzünk együtt, magyarország!

"A Cookpad a világ legnagyobb receptoldala, a magyar oldalnak a Facebookon több mint félmillió követője van. A legjobb hely, ahol az amatőr szakácsok megoszthatják receptjeiket, és ötleteket meríthetnek. A Cookpad egy biztonságos közösségi felület biztosít, ahol recepteket kereshetünk, elmenthetjük a kedvenceinket és közzétehetjük a s

3/5999033931298.jpg

Goodfood - világkonyha vi. évf. - 2017/10. október

"Milliók kedvenc ­gasztro­magazinja megérkezett Magyarországra!Ízek a világ minden tájáról, gasztronómiai kalandok hónapról hónapra:• „Ízpompás”, könnyen elkészíthető receptek• Remek ötletek, fantasztikus fotók• Hazai receptek, érdekes írások• BBC-hitelesség és -minőség 108 oldalon• Ha valami finomra vágyik, de nem szeret

8/9786158073677.jpg

Illatok, utcák, india

Szerző: Hémangi Dévi Dászi

Az utcai falatozásnak megvan a maga semmihez sem fogható varázsa! Különösen igaz ez Indiában, ahol az utca felkészülten várja hirtelen támadt ösztönzéseinket, csábító illataival, melyek az orrunkon keresztül bekúsznak a tudatalattinkba, kifejezetten erre törekszik. Indiában nagyon népszerű a streed food, nehéz ellenállni az utcákat

5/9786155331886.jpg

A főzés magasiskolája - paul bocuse intézet

Szerző: Bocuse, Paul

Ismerjük meg a világhírű Paul Bocuse Intézetet és kiváló séfjeinek egyedülálló módszereit. Lépésről lépésre követhetjük a csúcsgasztronómia mesterfogásait.250 SÉFMÓDSZER BEMUTATÁSA LÉPÉSRŐL LÉPÉSRE, 1800 FOTÓVAL? 250 fotóval illusztrált technikai eljárás.? 70 eredeti recept az Intézet konyhafőnökeitől. ? Több mint 18

5/9786155679490.jpg

Nagyi desszertjei - 1x1 konyha

Az 1x1 konyha sorozat a legegyszerűbb ételektől a különlegesebb fogásokig számos étel receptjét mutatja be, kiegészítve az elkészítésüket segítő útmutatókkal, a konyhai munkát megkönnyítő tippekkel.A sorozat egyes kötetei egy-egy témát ölelnek fel, így alaposabban körüljárhatjuk az ételek egy csoportját, ötleteket kaphatunk, ..

5/9786155679483.jpg

Receptek hidegtálakhoz - 1x1 konyha

Az 1x1 konyha sorozat a legegyszerűbb ételektől a különlegesebb fogásokig számos étel receptjét mutatja be, kiegészítve az elkészítésüket segítő útmutatókkal, a konyhai munkát megkönnyítő tippekkel.A sorozat egyes kötetei egy-egy témát ölelnek fel, így alaposabban körüljárhatjuk az ételek egy csoportját, ötleteket kaphatunk, ..

Szakácskönyvek

Szakácskönyvek