BOOKS: 4827
9/9789639485358.jpg

Sütés lépésről lépésre - dr. oetker

Szerző: Dr Oetker

Hogyan nem szárad ki a piskóta? Mivel tölthetők a tejszínes torták? Hogyan kell könnyű túrótortát sütni? Mindez egyáltalán nem ördöngösség. Már ha tudja valaki, hogyan kell csinálni. A sorozat legújabb kötete a sütéshez ad praktikus tanácsokat. Kezdők és haladók egyaránt találnak benne jó ötleteket. A legegyszerűbb kérdések

9/9789639485419.jpg

Tészták - spagetti, penne, cannelloni, lasagne...

Szerző: Dr. Oetker

Mindenki szereti a tésztát? Nem tudjuk. Egy azonban biztos: azoknak, akik szeretik, ezek a receptek örömet szereznek. Kötetünk a különleges és hagyományos tésztafélék egész sorát kínálja, különös figyelemmel a mediterrán konyha ízeire és remekeire. Az egész családnak készíthetünk tésztát hússal, hallal, zöldségekkel, mártás

9/9789639731127.jpg

Burgonya - főzőiskola ínyenceknek - le cordon blue

Legnépszerűbb ételeink között is dobogós hely jut a burgonyának. Érdemes azt is megtanulni, hogy milyen sokoldalú alapélelmiszerről van szó, amiből nemcsak levest vagy változatos köretet, salátát készíthetünk, de sokféle főfogást is, ami éppúgy lehet egytálétel, mint különleges lepényféle is. Ízesítéséhez pedig szinte minde

6/9631356242.jpg

Utazás kulináriába

Szerző: Halász Zoltán

Amit Halász Zoltán (Zoli bácsi) tud, azt így nem tudja senki más. Van, aki az irodalomhoz ért, más a történelemhez, van, aki a gasztronómiához, van, aki utazni tud, van, aki művelt. Ő ezt együtt hozza, elegánsan és tárgyszerűen és mindig érdekesen: mesél, mesél. Aki ételről, étteremről, ízekről (satöbbi!) ír, az mindenki Halász

9/9789639421417.jpg

Mexikói konyha

Több mint 40 könnyen elkészíthető és kipróbált recept.Színpompás és csípős előétetek, apró falatok és fogások. Fűszeres töltött tortillák, színes levesek, gazdagon ízesített húsok és szárnyasok, valamint egzotikus desszertek. Főzési tanácsok, tálalási javaslatok és ötletek a változatos ételkészítéshez. Minden receptet

9/9789639237643.jpg

Vegetáriánus ételek

Több mint 40 könnyen elkészíthető és kipróbált recept. Klasszikus vegetáriánus ételleírások a világ minden tájáról. Izgalmas, különleges receptek fűszeres előételekhez, falatokhoz, kiadós főételekhez, ropogós süteményekhez, gyümölcsös desszertekhez. Főzési tanácsok, tálalási javaslatok és ötletek a változatos ételkész

9/9639759366.jpg

Tök-ételek - fajták termesztés - receptek

Szerző: Heidi Strobl

A tartalomból:A tök körül(belül)HalloweenTöktörténelemA magvetéstől a betakarításigBotanika: a tök és atyafiságaLopótökökOlajtök és tökmagolajA tök mint táplálékA tök a konyhábanTökreceptekElőételek – Levesek – Főételek és köretek – Desszertek, édességekA tök mint dísztárgyTökünnepek Magyarországon

1/9789631353273.jpg

Almás szakácskönyv

Az alma az egyik legismertebb, legkedveltebb gyümölcs, majdnem mindenütt megterem. Sokféle almát ismerünk, a savanykástól az édesig, a lédústól a kemény húsú, omlós, porhanyósig. Éppen ilyen sokféle elkészítési módja van ennek a paradicsomi gyümölcsnek. Számtalan fogáshoz használhatjuk, előételekhez, salátákhoz épp

6/9631356064.jpg

A rosenstein

Szerző: Frank Júlia

A Rosenstein vendéglő voltaképpen egy nagy-nagy család konyhája-tűzhelye-ebédlője, ahol a betérőnek csodálatos gasztronómiai élményekben lehet része. Ahol az étel az, aminek hívják, ahol a hamisítatlan magyar és a nemzetközi konyha fogásai egyaránt megtalálhatók. A Rosenstein név fogalom, amely egybeforrott a nagyszerű minőséggel

9/9789639705112.jpg

Levesek -100% siker 100% élvezet

A rengeteg szakácskönyv mellé megint egy újabb sorozat???Igen, de ez valami más, valami különleges, valami légies, könnyed, franciás... sőt valódi francia!

2/963684295X.jpg

Mindenki süteményeskönyve (akciós)

Szerző: Christina Kempe

Az igazi süteményrajongók saát maguk sütnek, mégpedig örömmel. Nekik készült ez a könyv: ha kedvenc süteményük receptjét kereseik, ha új ötleteket akarnak megvalósítani, vagy ha csak saját maguk szeretnének sütni valamit.

7/9789637157103.jpg

Rendhagyó szakácskönyv - patikusok receptjei és borai -

A rendhagyó mivoltát színes gyógynövény-, illetve fűszerábrázolások s egy-egy odaillő patikaedény bemutatása adja. A kultúrtörténeti fejezet is eltér a megszokott szakácskönyvektől, sőt néhol a receptet beküldő patikus ajánlásai, gondolatai teszik a tartalmat még élvezetesebbé.

5/9631355674.jpg

Európa konyhája -

Szerző: Frank Júlia

Frank Júlia új szakácskönyve körbekalauzol az Európai Unióban, és megismertet a régiók és tagállamaikkonyhájának jellegzetességeivel.A receptekből teljes nemzeti ételsorok állíthatók össze, s a hozzávalók csupa olyan alapanyagot tartalmaznak, amelyek Magyarországon is beszerezhetők.

Szakácskönyvek

Szakácskönyvek