BOOKS: 4827
1/9789631360233.jpg

A legfinomabb palacsinták

Szerző: Frank Júlia

A sorozat Frank Júlia, a legismertebb magyar szakácskönyvíró legfinomabb receptjeiből ad válogatást.

1/9789631360219.jpg

A legfinomabb ünnepi ételek

Szerző: Frank Júlia

A sorozat Frank Júlia, a legismertebb magyar szakácskönyvíró legfinomabb receptjeiből ad válogatást.

9/9789639919556.jpg

A halászlé titkai

Szerző: Zelenák János

A halászlé hungarikum.A szellemes,anekdotákkal fűszerezett könyv végigvezeti az olvasót a hal beszerzésétől a tálalásig, részletesen leír minden mozzanatot, így akár a kezdő „ szakácsok „ is bátran kezdhetnek életük első halászléjükhöz.

9/9789639258495.jpg

Egészséges receptek télen nyáron - cuisine 1.

Enni szabad, sőt fontos! Ám úgy, hogy élvezzük, és közben fogyjunk is, ugyanakkor kellő energiánk legyen az élethez – ez már nem könnyű feladat! Könyvünk abban nyújtsegítséget, hogy mindezt változatos módon tehessük. Ajánljuk mindazoknak, akik kedvelik az ínyencségeket, a különleges, mégis egyszerű ételeket, és szívesen el is

5/9789635904631.jpg

33 felfújt - lépésről lépésre

Nem mindennapi szakácskönyvet tart kezében a sütés-főzést, no és a hasát kedvelő olvasó. Munka közben lestük meg mesterszakácsunkat, hogy Ön lépésről lépésre, vele együtt haladva készíthesse el a finomabbnál finomabb fogásokat. A receptek mindegyikét kipróbáltuk, ezt bizonyítják a főzés közben készített fotók is. Reméljü

8/9789638894298.jpg

ízek és formák

Szerző: Segal Viktor

A tavalyi év egyik legnagyobb szakácskönyv-sikere a mesterszakács Segal Viktor első kötete volt. A számos csúcséttermet és világhírű szállodát megjárt séf második kötetében is hű marad önmagához: ételei egyszerűen elkészíthetőek, ugyanakkor bővelkednek különeges hozzávalókban és egzotikus fűszerekben. Segal nem titkolt cél

1/9789631359411.jpg

Kis magyar szakácskönyv - orosz (új)

Szerző: Gundel Károly

E könyvecske 1934-ben először németül, majd angolul, később franciául jelent meg, sőt néhány receptje japánul is. Csak ezek után adták ki magyarul, majd a szerző halála után oroszul, csehül és olaszul.A mű sikerét bizonyítja, hogy első megjelenése óta számos kiadást ért meg, és szakmabeliek, valamint szakmán kívüliek százezre

1/9789631359381.jpg

La cucina ungherese (új) - kis magyar szakácskönyv olasz

Szerző: Gundel Károly

E könyvecske 1934-ben először németül, majd angolul, később franciául jelent meg, sőt néhány receptje japánul is. Csak ezek után adták ki magyarul, majd a szerző halála után oroszul, csehül és olaszul.A mű sikerét bizonyítja, hogy első megjelenése óta számos kiadást ért meg, és szakmabeliek, valamint szakmán kívüliek százezre

1/9789631359398.jpg

La cocina húngara (új) - kis magyar szakácskönyv spanyol

Szerző: Gundel Károly

E könyvecske 1934-ben először németül, majd angolul, később franciául jelent meg, sőt néhány receptje japánul is. Csak ezek után adták ki magyarul, majd a szerző halála után oroszul, csehül és olaszul.A mű sikerét bizonyítja, hogy első megjelenése óta számos kiadást ért meg, és szakmabeliek, valamint szakmán kívüliek százezre

9/9789639710580.jpg

66 új ünnepi étel

Szerző: Lajos Mari - Hemző Károly

Az adventtől vízkeresztig tartó időszak csúcspontja a karácsony, de mindvégig fontos, hogy mi kerül az asztalra. Ebben a könyvben karácsonyra és szilveszter-újév napjára szánt tradicionális és újszerű, magyaros és nemzetközi ételeket gyűjtöttünk össze. Ilyenkor talán a hagyományok kedvelői is szeretnének kirukkolni valami külö

2/9789632890746.jpg

Varázsételek az egészséges vércukorért

A megfelelő táplálkozásra törekvés során sokan esnek abba a hibába, hogy szinte állandó diétát tartanak, miközben nem is tudnak róla, hogy vércukorszintjük veszélyesen megemelkedhet vagy lecsökkenhet. Annyit érzékelnek mindössze, hogy ingerlékenyek, gyakran fáj a fejük, és úgy érzik "meghalnak" egy falat csokis sütiért. Pedig a r

5/9786155148002.jpg

Ungarische - köstlichkeiten und weine

A MAGYAR konyha legjobb ételeinek receptje és a kész étel fotója kerül bemutatásra könyvünkben modern stílusú díszítéssel. A finom ételek mellé borszakértő segítségével összeállított borpárosítást is megtalálnak a könyvben. A könyv útmutatása segítségével a legjobb Magyar ételek és a legjobb Magyar borok kerülhetnek az a

6/9789636892760.jpg

Főzőiskola - konyhai technikák lépésről lépésre

Szerző: Joanna Farrow

Ha valaha is úgy vélte, hogy a szakácskönyvek vagy a tévés szakácsok receptjei túlságosan bonyolultak, most megváltozhat a véleménye. A Főzőiskola könnyen követhető leírásai lépésről lépésre végigvezetik mindazokon a konyhai eljárásokon, amelyek ismeretében nagyszerű szakács válhat Önből. Megmutatja, hogyan váljon profivá a ..

Szakácskönyvek

Szakácskönyvek