Könyv kategóriák
Enni jó!
Szerző: Stahl Judit
Imádok enni, és ezért imádok főzni.Bár gasztronómiai szenvedélyemtől hajtva tanultam cukrászatot, és lelkesen elvégeztem egy külföldi szakács-iskolát, mégis önmagamat leginkább hivatásos evőnek tekintem. Éppen emiatt hiszem és vallom, hogy a főzés nem a lépésről lépésre követendő és szigorúan betartandó szabályok garmadáj
És egyszerűen csak főzz!
Szerző: Oliver, Jamie
Utánnyomás!Jamie Oliver számára a főzés maga a boldogság- nemcsak a fenségesen friss és szívdöglesztő ételek készítéséről dalol, de mesél a barátokkal, a családi körben eltöltött remek asztali együttlétekről is. A könyv tele van fantasztikus saláták, tészták, húsok,halak, kenyértrükkök és desszertek szóló ötleteivel mi
Arany fűszerek nagy könyve
Mintegy hatvanféle fűszer bemutatásán túl több száz finom étel receptjét is tartalmazza a téma klasszikusának számító könyv. Ismét reneszánszát éli a fűszerezés. Biztosak vagyunk benne, hogy a legtöbb kezdő háziasszony örömmel veszi, ha a fűszerek történetét és alkalmazásának számtalan módját megismerheti, nem is szólva a ..
Lékönyv
Szerző: Blauer, Stephen
Gyümölcsökből, zöldségekből készült ételek, italok egészségünk megőrzéséhez.
Különleges konyha
Szerző: F. Nagy Angéla
„Nem az a különleges étel, ami drága nyersanyagokból, tengersok munkával készítünk el, hanem amihez a hétköznapi, megszokott hozzávalókat kissé másként fozzük, sütjük meg.” A Különleges konyha a népszeru szerzo A család szakácskönyve c.könyvének folytatása, sok száz recepttel.
Gabonakonyha - megőrzött ízek -
Szerző: Csizmadia András-kútvölgyi M.-nyers Cs.
A magyar ember még ma is életnek nevezi a gabonát. Nyers Csaba szakács, aki elkötelezett híve a természetes konyhának - ősi, szinte feledésbe merült recepteket, a Kárpát-medence népi-paraszti konyhájának ízeit kelti életre, és ezekre alapozza új gabonaételeit is. Mindehhez Kútvölgyi Mihály látványos fotói éppen ezt a természetess
Gépek a konyhában
Szerző: Frank Júlia
A mikrohullámú süto és társai. 295 recepttel mind a kezdo, mind a haladó háziasszonyok nélkülözhetetlen alapmuve.
77 téli menü
Szerző: Pelle Józsefné
Valami újdonságot szeretne az ünnepi asztalra? Szeretné új fogásokkal gazdagítani a vasárnapi ebédet? Néha úgy érzi, kifogyott az ötletekből és újítani szeretne? Akkor vegye meg ezt a receptgyűjteményt, melyben 77 komplett, ínycsiklandozó menüt talál a téli hónapokra. Jó étvágyat!
Finomságok 15, 20, 30, 40 perc alatt
Szerző: Herrmann, Alexander
Alexander Herrmann jelszava: rövid idő alatt, kevés hozzávalóval is lehet korszerű és ízletes fogásokat készíteni. A könyvben szereplő receptek koncepciója:Négyféle hozzávaló10 készleten lévő alapanyag a kamrából+- néhány hozzávaló, amely minden háztartásban megtalálható+ rövid elkészítési idő= gyors és korszerű konyha
Mexikói konyha
Több mint 40 könnyen elkészíthető és kipróbált recept.Színpompás és csípős előétetek, apró falatok és fogások. Fűszeres töltött tortillák, színes levesek, gazdagon ízesített húsok és szárnyasok, valamint egzotikus desszertek. Főzési tanácsok, tálalási javaslatok és ötletek a változatos ételkészítéshez. Minden receptet
Halak és a tenger gyümölcsei
A díszkötéses sorozat újabb kötete is kulináris utazásra hívja olvasóinkat, ezúttal a halaknak és a tenger gyümölcseinek a világába. Külön e kiadványhoz készített csodálatos fényképekkel mutatjuk be a tengerekből, tavakból és folyókból asztalunkra kerülő ínyencségek konyhaművészeti vonatkozásait. Könyvünk a világ számos ..
Pizzák
Szerző: Oetker Dr.
Legyen az hússal, hallal vagy zöldséggel elkészítve, a receptekből megtudhatjuk, hogy a számtalan pizzafélén kívül még mi minden varázsolható elő a forró sütőből. Póréhagymás és tökpéppel ízesített tészta, Isabelle paradicsomtorta - 60 recept segít mindazoknak, akik a konyhában nem akarnak órákat eltölteni. Egyszerűen elő-
Szakácskönyvek
Szakácskönyvek