Könyv kategóriák
Nem kell mindig libamáj -
Szerző: Frank Júlia
A nagy tapasztalatú gasztronómiai szakíró, a kitűnő gyakorló szakács és háziasszony évtizedeken át gyűjtött konyhai tapasztalatainak gyűjteménye, amely számtalan olyan konyhai és háztartásvezetési tudnivalót, tanácsot, fortélyt tartalmaz a főzés folyamatával, az alapanyagokkal, edényekkel, eszközökkel kapcsolatban, melyeket a ha
Ezerízű muffinok - ízvarázslat -
Szerző: Gabula András - Halmos Monika
Káprázatos ételfotók, élvezetes stílusban megírtreceptek és történetek, s mindezeket megkoronázandófantasztikus ízek: ez az Ízvarázslat-sorozat. Svalóban, varázslatos ízek állnak készenlétben, hogy„lecsapjanak” a gyanútlan háziasszonyokra, a családra,a vendégseregre. Az eddig megjelent kötetekbenhagyományos magyar ízek
1 millió menü - előételek - főfogások - desszertek -
A változatos étkezéshez sok ötlet kell.Hétfő, Kedd, Szerda... telnek a napok, és sokszor gondban vagyunk, mi legyen az asztalon. Ehhez kíván segítséget nyújtani e válogatás, mely egyszerűségével és praktikusságával nem fog csalódást okozni.Lapozgassa kedvére!
Szakácskönyv migrénesek számára
Mit kell tudni a migrénrol? A migrén diagnosztizálása; az egyéni étrendi és egyéb kiváltó okok felismerése és kiküszöbölése. Receptek mindennapra: az eloételtol a desszertig, hétköznapi és vendégváró fogások. Minden recepthez táblázat, amely mutatja, hogy az étel mely migrénkiváltó anyagoktól mentes és, hogy egy adag mennyi ka
Szárnyasok - szárnyasételek csirkéből... - frank júlia konyhája
Szerző: Frank Júlia
A gasztronómiai paletta minden színét felöleli a Corvina Kiadó most induló sorozata, amelynek szerzője Frank Júlia, a Magyarországon és külföldön is jól ismert szakíró. Ezúttal elsősorban a nyersanyagok állnak rendezőelvként a középpontban. Az egyes kötetek receptjei egy-egy fő alkotóelemre épülnek, és szó szerint százfélekép
Az orosz konyha
A Nagy tésztáskönyhöz és a Nagy halaskönyvhöz hasonló kivitelű, szintén díszdobozba csomagolt szakácskönyv 2005-ben első díjat kapott a Gourmand nemzetközi szakácskönyvversenyen. A hagyományos orosz és pravoszláv konyha százharmincnégy receptjét tartalmazza, lépésenként színes fotóval bemutatva az ételek elkészítésének folya
Tészta és rizs - világkonyha - öt földrész hatszáz receptje
A több mint 600 receptet tartalmazó, könnyen kézbe fogható, kihajtható vaskos kis szakácskönyv a nagy sikerű Világkonyha folytatása. Ebben a kötetben a sokféle főtt, rakott, töltött és csőben sült tészta- és változatos módon készülő rizsétel receptje mellett megtalálhatók a legfontosabb alapreceptek, valamint néhány leves és m
Egy falat ... india
Az Egy falat-sorozat következő része a misztikus India gazdagon fűszerezett, sajátságos ízvilágába repít el bennünket. Az indiai koynha egyike a legnépszerűbbeknek a világon. Minden étel egyedi fűszerezésű - úgy is jellemezhetnénk, hogy az indiai konyha lényege a megfeleő fűszerezésben rejlik. A receptek szerint bárki elkészítheti
Szakácskönyvek
Szakácskönyvek