BOOKS: 4827
1/9789631358926.jpg

Pizzaparti

Szerző: Frank Júlia

A pizza a legkitűnőbb társasági étel, mert egyszerre nagyobb mennyiség is készülhet belőle, a háziasszony a tésztát elősütheti, sőt az elősütött tésztát jó előre meg is pakolhatja a különféle nyersanyagokkal, s csak a forró sütőbe kell betennie a vendégek érkeztekor. A kedves olvasó e könyvben nemcsak a hagyományos, olaszos p

1/9789631358919.jpg

Grillparti -

Szerző: Frank Júlia

A társasági együttlét egyik legkellemesebb formája a grillezés, amikor beszélgetés-iszogatás közben a társaság tagjai együtt főznek, pontosabban sütnek. A sütés ilyenkor nem munka, hanem szórakozás, amikor a vendégek kíváncsian lesik, hogy mikor sül meg az illatozó finomság. Minden évszakban grillezhetünk: tavasszal, nyáron és ko

9/9789639467064.jpg

Családi receptek

Szerző: Murányi Kati - Murányi Péter

Neves szerzők kitűnő receptjei.

5/9789635308644.jpg

Olasz kaják - uny. kötött -

Szerző: Oliver, Jamie

Az ifjú angol mesterszakács sose tagadta, hogy imádja az olasz ételeket. Keresztül-kasul bejárta hát Itáliát, és mindenütt igyekezett ellesni az olasz konyhaművészet fogásait, hogy a legjobb, legegyszerűbb és legélvezetesebb olasz szakácskönyvet nyújthassa át neked.Az Olasz kaják ennek az utazásnak a gyümölcse – és tobzódik az íz

0/9789630960816.jpg

Desszertek - több, mint 200 recept a világ minden tájáról

Ha lenne terülj-terülj asztalkánk, könnyedén kíván -hat nánk egy-egy étkezés befejeztével almás pitétvagy csokoládés muffint, esetleg könnyű habcsó -kot… Könyvünk valódi terülj-terülj asztalka – még hanem is úgy, hogy elővarázsolja mindazt, amit megkí -vánunk. Inkább abban segít, hogy mi, saját magunkvarázsolhassunk: persze ..

2/9789632971063.jpg

Négy évszak ízekben

Szerző: Ramsay, Gordon

Gordon Ramsay, a konyha ördögeként emlegetett háromcsillagos séf új könyvében zseniális szezonális receptjeit gyűjtötte egybe. Nagy-Britannia legfelkapottabb szakácsa megszállottja a kiváló minőségű alapanyagoknak, most is meghökkentő ízeket párosít össze, kifinomult konyhatechnikát alkalmaz, és az elkészült ételcsodákat szemk

Szakácskönyvek

Szakácskönyvek