A legfinomabb káposztás ételek
Szerző: Frank Júlia
A sorozat Frank Júlia, a legismertebb magyar szakácskönyvíró legfinomabb receptjeiből ad válogatást.
Szerző: Frank Júlia
A sorozat Frank Júlia, a legismertebb magyar szakácskönyvíró legfinomabb receptjeiből ad válogatást.
Szerző: Frank Júlia
A sorozat Frank Júlia, a legismertebb magyar szakácskönyvíró legfinomabb receptjeiből ad válogatást.
Szerző: Doreen Virtue
A jóskártyák segítségével pontos és hasznos előrejelzést kaphatunk az egészség és a gyógyítás kérdéseiben. Az egyes lapokat Rafael arkangyalt ábrázoló csodálatos festmények díszítik. A mellékelt könyv segítségével lépésről lépésre elsajátíthatjuk a kártyavetés tudományát, hogy megbízható és hatékony választ kaphas
Szerző: Eva-maria Zurhorst
Az elmúlt időszak egyik legnagyobb német könyvsikerének írója alapjaiban rázza meg párkapcsolatainkról kialakított nézeteinket. Provokáló, de optimizmust sugalló kijelentéseivel korábbi viselkedésmintáink feladására bíztat. Modern társadalmunkban a vásárlás, a fogyasztás és a feleslegessé vált tárgyak kidobása határozza meg n
Szerző: H.p. Blavatsky
Bár H. P. Blavatsky fő műve, a Titkos Tanítás több mint egy évszázada született, alapgondolatai örökérvényűek, és a vizsgált tudományos, vallási, filozófiai elvek ugyanolyan időszerűek, mint megírása idején. Teljességében eddig magyarul soha nem jelent meg, csak két részlet belőle 1930 körül. Most legalább 6 kötetben fogjuk k
Lencsevégre kaptam egy képet a budapesti Hősök terén: a Fesztiválzenekar ünnepi szabadtéri koncertje alatt egy lány a földön ülve elmélyülten olvasott egy könyvet. Nem amolyan karcsú, utazásra való kiadványt, hanem egy vaskos regényt Mégis van remény? firkantottam a fotóra, afféle röpke képaláírásként.Persze gyakrabban
Szerző: Zelenák János
A halászlé hungarikum.A szellemes,anekdotákkal fűszerezett könyv végigvezeti az olvasót a hal beszerzésétől a tálalásig, részletesen leír minden mozzanatot, így akár a kezdő szakácsok is bátran kezdhetnek életük első halászléjükhöz.
Enni szabad, sőt fontos! Ám úgy, hogy élvezzük, és közben fogyjunk is, ugyanakkor kellő energiánk legyen az élethez ez már nem könnyű feladat! Könyvünk abban nyújtsegítséget, hogy mindezt változatos módon tehessük. Ajánljuk mindazoknak, akik kedvelik az ínyencségeket, a különleges, mégis egyszerű ételeket, és szívesen el is
Nem mindennapi szakácskönyvet tart kezében a sütés-főzést, no és a hasát kedvelő olvasó. Munka közben lestük meg mesterszakácsunkat, hogy Ön lépésről lépésre, vele együtt haladva készíthesse el a finomabbnál finomabb fogásokat. A receptek mindegyikét kipróbáltuk, ezt bizonyítják a főzés közben készített fotók is. Reméljü
Szerző: Segal Viktor
A tavalyi év egyik legnagyobb szakácskönyv-sikere a mesterszakács Segal Viktor első kötete volt. A számos csúcséttermet és világhírű szállodát megjárt séf második kötetében is hű marad önmagához: ételei egyszerűen elkészíthetőek, ugyanakkor bővelkednek különeges hozzávalókban és egzotikus fűszerekben. Segal nem titkolt cél
Szerző: Doreen dr. Virtue
A mágikus sellő és delfin jóskártyák segítséget nyújtanak terveink, életcélunk, és isteni sugallatú álmaink megvalósításában. Ez a 44 gyönyörűen illusztrált kártya segít elmerülni az elme tudattalanjának óceánjában, ahol mély gondolatok és érzések ébreszthetik fel vagy éppen gátolhatják a szív vágyait.
Szerző: Gundel Károly
E könyvecske 1934-ben először németül, majd angolul, később franciául jelent meg, sőt néhány receptje japánul is. Csak ezek után adták ki magyarul, majd a szerző halála után oroszul, csehül és olaszul.A mű sikerét bizonyítja, hogy első megjelenése óta számos kiadást ért meg, és szakmabeliek, valamint szakmán kívüliek százezre
Szerző: Gundel Károly
E könyvecske 1934-ben először németül, majd angolul, később franciául jelent meg, sőt néhány receptje japánul is. Csak ezek után adták ki magyarul, majd a szerző halála után oroszul, csehül és olaszul.A mű sikerét bizonyítja, hogy első megjelenése óta számos kiadást ért meg, és szakmabeliek, valamint szakmán kívüliek százezre
Szerző: Gundel Károly
E könyvecske 1934-ben először németül, majd angolul, később franciául jelent meg, sőt néhány receptje japánul is. Csak ezek után adták ki magyarul, majd a szerző halála után oroszul, csehül és olaszul.A mű sikerét bizonyítja, hogy első megjelenése óta számos kiadást ért meg, és szakmabeliek, valamint szakmán kívüliek százezre
Szerző: Lajos Mari - Hemző Károly
Az adventtől vízkeresztig tartó időszak csúcspontja a karácsony, de mindvégig fontos, hogy mi kerül az asztalra. Ebben a könyvben karácsonyra és szilveszter-újév napjára szánt tradicionális és újszerű, magyaros és nemzetközi ételeket gyűjtöttünk össze. Ilyenkor talán a hagyományok kedvelői is szeretnének kirukkolni valami külö
Szerző: Desmond Morris
A Babafigyelőben úgy közelítünk a kicsikhez, hogy ne a magunk szempontjai szerint, hanem az ő szemszögükből nézzünk körül a világban. Minél jobban elsajátítjuk a csecsemő gondolkodásmódját, annál valószínűbb, hogy jó szülő válik belőlünk.
Életemód, gasztronómiai könyvek