BOOKS: 5635
1/9789631360042.jpg

A legfinomabb egytálételek

Szerző: Frank Júlia

A sorozat Frank Júlia, a legismertebb magyar szakácskönyvíró legfinomabb receptjeiből ad válogatást.

1/9789631360035.jpg

A legfinomabb főtt tészták

Szerző: Frank Júlia

A sorozat Frank Júlia, a legismertebb magyar szakácskönyvíró legfinomabb receptjeiből ad válogatást.

1/9789631360011.jpg

A legfinomabb halételek

Szerző: Frank Júlia

A sorozat Frank Júlia, a legismertebb magyar szakácskönyvíró legfinomabb receptjeiből ad válogatást.

1/9789631359992.jpg

A legfinomabb szárnyas ételek

Szerző: Frank Júlia

A sorozat Frank Júlia, a legismertebb magyar szakácskönyvíró legfinomabb receptjeiből ad válogatást.

1/9789631359961.jpg

A legfinomabb sütik

Szerző: Frank Júlia

A sorozat Frank Júlia, a legismertebb magyar szakácskönyvíró legfinomabb receptjeiből ad válogatást.

1/9789631359985.jpg

A legfinomabb saláták

Szerző: Frank Júlia

A sorozat Frank Júlia, a legismertebb magyar szakácskönyvíró legfinomabb receptjeiből ad válogatást.

1/9789631359954.jpg

A legfinomabb olcsó ételek

Szerző: Frank Júlia

A sorozat Frank Júlia, a legismertebb magyar szakácskönyvíró legfinomabb receptjeiből ad válogatást.

1/9789631359947.jpg

A legfinomabb magyaros ételek

Szerző: Frank Júlia

A sorozat Frank Júlia, a legismertebb magyar szakácskönyvíró legfinomabb receptjeiből ad válogatást.

1/9789631359374.jpg

La cuisine hongroise (új) - kis magyar szakácskönyv

Szerző: Gundel Károly

E könyvecske 1934-ben először németül, majd angolul, később franciául jelent meg, sőt néhány receptje japánul is. Csak ezek után adták ki magyarul, majd a szerző halála után oroszul, csehül és olaszul.A mű sikerét bizonyítja, hogy első megjelenése óta számos kiadást ért meg, és szakmabeliek, valamint szakmán kívüliek százezre

2/9789632911014.jpg

Él? édességek könyve - lúgosítás természetesen

Szerző: Lénárt Gitta

Lénárt Gitta első, nagy sikerű kötete, az ÉLŐ ÉTELEK KÖNYVE néhány héttel a megjelenést követően a toplisták élére került, a szerzőt kiállításokra, bemutatókra és televíziós szereplésekre hívták. A megjelenést követő harmadik hónapban már készült is az utánnyomás.Óriási teljesítmény ez egy olyan országban, ahol a h

nopic.jpg0/9789630590204.jpg

A tudós szakács (új!)

Szerző: Wolke, Robert L.

A Konyhatudomány sorozat első darabja nem szokványos szakácskönyv. Nem azt mondja el, miből készül az étel, hanem azt: hogyan készül, és miért éppen úgy? Robert L. Wolke, a University of Pittsburgh kémiaprofesszora és a Washington Post című napilap gasztronómiai publicistája hétköznapinak és egyszerűnek tűnő kérdésekre válaszol; ..

Életmód

Életemód, gasztronómiai könyvek