Tv paprika magazin - 2014. január
Kiktől tanultunk főzni?KrumplicsipszJól öltözött saláták a tél színeibenOrvosság citrusbólÉdességek a Közel-KeletrőlSweetie, grapefruit, vérnarancsés még mennyi minden...
Kiktől tanultunk főzni?KrumplicsipszJól öltözött saláták a tél színeibenOrvosság citrusbólÉdességek a Közel-KeletrőlSweetie, grapefruit, vérnarancsés még mennyi minden...
A VI. Kecskeméti Süteménysütő Versenyre benevezett sütemények receptjeit tartalmazza.
"Milliók kedvenc gasztromagazinja megérkezett Magyarországra!Ízek a világ minden tájáról, gasztronómiai kalandok hónapról hónapra: Ízpompás, könnyen elkészíthető receptek Remek ötletek, fantasztikus fotók Hazai receptek, érdekes írások BBC-hitelesség és -minőség 108 oldalon Ha valami finomra vágyik, de nem szeret
Szerző: Fearnley-whittingstall, Hugh
"Három jó dolog ihletett elrendezése ki nem hunyó fénnyel képes elárasztani a legszerényebb alapanyagokat is, s a konyhaművészet magasabb szintjére emeli őket, hogy együtt valami olyat alkossanak, ami nagyszerűbb, mint a részek összessége." (a Szerző)
Ami éppeg kezünk ügyébe akadEz is lehetne a legújabb Erdélyi Konyha Kalendáriumnak a mottója, hiszen a legnagyobb (konyha)művészet olyan alapanyagokból készíteni finomabbnál finomabb fogásokat, melyek tőlünk karnyújtásnyira vannak. Akár a kertünkben, kamránkban, pincénkben, akár a sarki boltosnál vagy a kedvenc piaci árusunknál. Mi
Szerző: Reader's Digest
EGY KÖNYV, AMI ÖTLETEKET AD ÉS INSPIRÁL365 étel receptje évszakonként aktuális és friss hozzávalókbólAz egyedülálló szakácskönyv látványos, egészséges és hihetetlenül ízletes ételek receptjeivel ejti ámulatba nap mint nap. Ez az évkönyv garantáltan friss illatokat és gasztronómiai élményeket hoz otthonába.A TV Paprika magazi
Fehér karácsony - Ételek fehérbenA legfinomabb ünnepi fogásokKarácsonyi receptversenyünk legjobbjaiMennyei mustáros főtelekÍnyenc fogások velővelFenséges sütemények szentestéreA tél ízei üvegben - Befőzés decemberbenKandírozott gyümölcs házilagReceptek mézzel és mákkalElment egy év Szilveszteri menüés még mennyi minden...
Szerző: Róka Ildikó
A tizedik kötetben összegyűjtöttük a diós ételeket. Egészséges, és sokoldalúan felhasználható, kiváltképp süteményekben. Az Ízőrzők forgatása során sok különlegességgel találkoztunk, ezek legjavát nyújtjuk most át Önöknek. Prósza, málé, aprósütemény, pogácsa, gombóc, kelt kalács, vagy rétes, mindegyik készülhet dió
Szerző: Nagy Tünde
Mit jelent az, hogy csipetnyi só? A főzés iránt érdeklődő, de konyhai terepen még kezdőnek számító emberek gyakori kérdése ez, hiszen honnan tudhatnánk elsajátítani a sütés-főzés alapjait, ha nem vagyunk jártasak az ilyesmiben? Az Ízbolygógasztroblog szerzője - Nagy Tünde - ezért is írta meg második szakácskönyvét, melyben oly
58 egyszerű, kipróbált recept- 4 földrész 10 nagy konyhájának emblematikus ételei- Több mint 600 fázisfotó, lépésről-lépésre- Kulturális háttér-információk és tanácsok bevásárláshoz, tálaláshozChefparade főzőiskola = 6 év, 3 budapesti helyszín, 200 féle főzőkurzus, több mint 50 000 résztvevő
Szerző: Erdélyi Z. Ágnes
Még nem tartunk ott, mint az ínyenc franciák, hogy elautózzunk az ország másik végén található hamisítatlan kisvendéglőbe, ahol jól főzik a szarvashúst kadarkamártásban. De remélhetőleg nemsokára eljutunk ide. Minden adottságunk megvan hozzá: a magyar konyha világhírű, és mi nagyon büszkék is vagyunk rá. Tele vagyunk minőségi
Életemód, gasztronómiai könyvek