Könyv kategóriák
99 családi sütemény
Szerző: Lajos Mari-hemző Károly
Több mint 12 éve, hogy először megjelent 99/33 Házi sütemény című könyvünk, amelynek szerkesztésével annak idején a szokásosnál is többet dolgoztam, mert nagyon nehéz volt eldönteni, hogy terjedelmi okokból melyik receptet hagyjam ki. Akkor arra gondoltam, hogy idővel majd elkészül a második kötet is, és abban lesz helyük. Az elm
Él? aszalványok könyve
Szerző: Lénárt Gitta
A nyerskonyha menükínálatában talán az aszalás útján készített ételek a legizgalmasabbak. Ez a titka azoknak a ropogós, ízes kekszeknek, kenyereknek, gyümölcs és tortalapoknak, amiket kóstolva vacsoravendégeink hitetlenkedve kérdezik: ez tényleg nyers? A legnagyobb sikert az aszalt és a friss zöldségek, gyümölcsök kombinációi arat
Sütivarázs 28. - szilikon kanál sütőformával
A magazinban a leghíresebb, legkedveltebb édes és sós süteményeket találja az olvasó a világ minden tájárólSzilikon: forradalom a sütésbenBiztosan nem ragad le és nem ég oda a sütemény!A finomság egyetlen mozdulattal kifordítható a formából.Színpompás és tartós.Rugalmas anyagának köszönhetően kis helyen tárolható.Sütőben, m
Sütivarázs 27. - szilikon nyusziforma
A magazinban a leghíresebb, legkedveltebb édes és sós süteményeket találja az olvasó a világ minden tájárólSzilikon: forradalom a sütésbenBiztosan nem ragad le és nem ég oda a sütemény!A finomság egyetlen mozdulattal kifordítható a formából.Színpompás és tartós.Rugalmas anyagának köszönhetően kis helyen tárolható.Sütőben, m
33 partisütemény - lépésről lépésre -
Szerző: Liptai Zoltán - Csigó László
Tombol a partidesszert-őrület! Az egész világon mindenki a habkönnyű macaronért, a mókás Cake Popért és a mámorító retró nyalókáért van oda. Nem véletlenül. Aki egyszer is megkóstolja ezeket a különleges desszerteket, rabul esett: ellenállhatatlan ízviláguktól többé nem tud szabadulni. Szakácskönyvsorozatunk legújabb kötetéb
Gyomorkímélő ételek - a gyógyító szakács -
Szerző: Meng Tünde
Mindannyian szeretünk jókat enni, a minőséget azonban sokszor összekeverjük a mennyiséggel. Tendencia, hogy a mai világban egyre kevesebb időt szentelünk a fogások elkészítésére, és egyre kevésbé vagyunk körültekintőek, mikor az alapanyagokat válogatjuk. A helytelen táplálkozásból eredő elhízás, illetve az emésztési zavarok és ..
Horváth ilona szakácskönyv - fűzött, új, bővített kiad.
Szerző: Horváth Ilona
Horváth Ilona Szakácskönyve a magyar gasztronómia alapművévé vált. Generációk tanultak belőle sütni-főzni, s egy időben szinte minden háztartásban fellelhető volt egy-egy féltve őrzött példánya. Az évek hosszú sora alatt aztán eltűnt a szemünk elől. Most végre újra kezünkbe foghatjuk ezt a különleges könyvet, melynek segíts
Rendhagyó szakácskönyv - patikusok receptjei, új!
Szerző: Dr. Szarvasházi Judit
Különleges ötlettel jelent meg a gyógyszerészek szakácskönyvének harmadik kötete, közel 100 recepttel. A szakácskönyvek gazdag piacán újszerű, hogy az ételek egy-egy adagjának kalóriája mellett a fehérje-, zsír-, szénhidrát-, rost- és koleszterintartalma is szerepel. Így mindenki eldöntheti, hogy számára mennyire megfelelő és eg
Tv paprika magazin - 2014. június
A megújult Tv Paprika Magazin a könnyen beszerezhető alapanyagokból készülő ételek mellé rengeteg olyan trükköt, praktikus tanácsot is ad, amelyekkel bárki könnyebbé teheti a mindennapi rutinnak számító sütés-főzést, és közben még tanulhat is. Így lesz a főzés öröm és kikapcsolódás egyszerre, amellyel az egész családnak és ..
Goodfood - világkonyha iii. évf. (2014/06.)
"Milliók kedvenc gasztromagazinja megérkezett Magyarországra!Ízek a világ minden tájáról, gasztronómiai kalandok hónapról hónapra: Ízpompás, könnyen elkészíthető receptek Remek ötletek, fantasztikus fotók Hazai receptek, érdekes írások BBC-hitelesség és -minőség 108 oldalon Ha valami finomra vágyik, de nem szeret
Főzőiskola - középfok - dvd melléklettel
Szerző: Mautner Zsófia
Hova léphetünk tovább, ha az alapfokú konyhai tudást már megszereztük? Fontos a kihívás, de az is fontos, hogy siker- és ne kudarcélményeink legyenek az összetettebb ételekkel. Mautner Zsófi középfokú Főzőiskolája többségében nyári recepteket tartalmaz: befőtteket, lekvárokat, fagyit, házi kenyereket, és aki az alapfokot már vé
Életmód
Életemód, gasztronómiai könyvek