BOOKS: 5635
3/9789633410790.jpg

99 családi sütemény

Szerző: Lajos Mari-hemző Károly

„Több mint 12 éve, hogy először megjelent 99/33 Házi sütemény című könyvünk, amelynek szerkesztésével annak idején a szokásosnál is többet dolgoztam, mert nagyon nehéz volt eldönteni, hogy terjedelmi okokból melyik receptet hagyjam ki. Akkor arra gondoltam, hogy idővel majd elkészül a második kötet is, és abban lesz helyük. Az elm

2/9789632912325.jpg

Él? aszalványok könyve

Szerző: Lénárt Gitta

A nyerskonyha menükínálatában talán az aszalás útján készített ételek a legizgalmasabbak. Ez a titka azoknak a ropogós, ízes kekszeknek, kenyereknek, gyümölcs és tortalapoknak, amiket kóstolva vacsoravendégeink hitetlenkedve kérdezik: ez tényleg nyers? A legnagyobb sikert az aszalt és a friss zöldségek, gyümölcsök kombinációi arat

0/9789630977371.jpg

Sütivarázs 28. - szilikon kanál sütőformával

A magazinban a leghíresebb, legkedveltebb édes és sós süteményeket találja az olvasó a világ minden tájárólSzilikon: forradalom a sütésbenBiztosan nem ragad le és nem ég oda a sütemény!A finomság egyetlen mozdulattal kifordítható a formából.Színpompás és tartós.Rugalmas anyagának köszönhetően kis helyen tárolható.Sütőben, m

0/9789630977364.jpg

Sütivarázs 27. - szilikon nyusziforma

A magazinban a leghíresebb, legkedveltebb édes és sós süteményeket találja az olvasó a világ minden tájárólSzilikon: forradalom a sütésbenBiztosan nem ragad le és nem ég oda a sütemény!A finomság egyetlen mozdulattal kifordítható a formából.Színpompás és tartós.Rugalmas anyagának köszönhetően kis helyen tárolható.Sütőben, m

5/9789635904808.jpg

33 partisütemény - lépésről lépésre -

Szerző: Liptai Zoltán - Csigó László

Tombol a partidesszert-őrület! Az egész világon mindenki a habkönnyű macaronért, a mókás Cake Popért és a mámorító retró nyalókáért van oda. Nem véletlenül. Aki egyszer is megkóstolja ezeket a különleges desszerteket, rabul esett: ellenállhatatlan ízviláguktól többé nem tud szabadulni. Szakácskönyvsorozatunk legújabb kötetéb

6/9789636354756.jpg

Gyomorkímélő ételek - a gyógyító szakács -

Szerző: Meng Tünde

Mindannyian szeretünk jókat enni, a minőséget azonban sokszor összekeverjük a mennyiséggel. Tendencia, hogy a mai világban egyre kevesebb időt szentelünk a fogások elkészítésére, és egyre kevésbé vagyunk körültekintőek, mikor az alapanyagokat válogatjuk. A helytelen táplálkozásból eredő elhízás, illetve az emésztési zavarok és ..

2/9789632515953.jpg

Horváth ilona szakácskönyv - fűzött, új, bővített kiad.

Szerző: Horváth Ilona

Horváth Ilona Szakácskönyve a magyar gasztronómia alapművévé vált. Generációk tanultak belőle sütni-főzni, s egy időben szinte minden háztartásban fellelhető volt egy-egy féltve őrzött példánya. Az évek hosszú sora alatt aztán eltűnt a szemünk elől. Most végre újra kezünkbe foghatjuk ezt a különleges könyvet, melynek segíts

7/9789637157387.jpg

Rendhagyó szakácskönyv - patikusok receptjei, új!

Szerző: Dr. Szarvasházi Judit

Különleges ötlettel jelent meg a gyógyszerészek szakácskönyvének harmadik kötete, közel 100 recepttel. A szakácskönyvek gazdag piacán újszerű, hogy az ételek egy-egy adagjának kalóriája mellett a fehérje-, zsír-, szénhidrát-, rost- és koleszterintartalma is szerepel. Így mindenki eldöntheti, hogy számára mennyire megfelelő és eg

3/5999033926768.jpg

Tv paprika magazin - 2014. június

A megújult Tv Paprika Magazin a könnyen beszerezhető alapanyagokból készülő ételek mellé rengeteg olyan trükköt, praktikus tanácsot is ad, amelyekkel bárki könnyebbé teheti a mindennapi rutinnak számító sütés-főzést, és közben még tanulhat is. Így lesz a főzés öröm és kikapcsolódás egyszerre, amellyel az egész családnak és ..

3/5999033926751.jpg

Goodfood - világkonyha iii. évf. (2014/06.)

"Milliók kedvenc ­gasztro­magazinja megérkezett Magyarországra!Ízek a világ minden tájáról, gasztronómiai kalandok hónapról hónapra:• „Ízpompás”, könnyen elkészíthető receptek• Remek ötletek, fantasztikus fotók• Hazai receptek, érdekes írások• BBC-hitelesség és -minőség 108 oldalon• Ha valami finomra vágyik, de nem szeret

3/9789633104002.jpg

Főzőiskola - középfok - dvd melléklettel

Szerző: Mautner Zsófia

Hova léphetünk tovább, ha az alapfokú konyhai tudást már megszereztük? Fontos a kihívás, de az is fontos, hogy siker- és ne kudarcélményeink legyenek az összetettebb ételekkel. Mautner Zsófi középfokú Főzőiskolája többségében nyári recepteket tartalmaz: befőtteket, lekvárokat, fagyit, házi kenyereket, és aki az alapfokot már vé

Életmód

Életemód, gasztronómiai könyvek