Horváth Ilona : Levesek, gyümölcs és zöldséglevesek
Válogatásunkban Horváth Ilona klasszikusai mellett gyakorlott háziasszonyok és nagymamák legkedveltebb receptjeit gyűjtöttük egy csokorba. Pelle Józsefné, Máté Pálné, Boda Zoltánné és Tóth Gézáné - Horváth Ilonához hasonlóan - mindannyian a hamisítatlan magyar konyha képviselői, egyúttal kiadónk számos alkalommal bizonyított, legsikeresebb...
Hasonló könyvek
Linzerek, mézesek, kekszek, muffinok - horváth ilona konyhája
Szerző: Horváth Ilona
Válogatásunkban Horváth Ilona klasszikusai mellett gyakorlott háziasszonyok és nagymamák legkedveltebb receptjeit gyűjtöttük egy csokorba. Pelle Józsefné, Máté Pálné, Boda Zoltánné é
Rétesek, fánkok, felfújtak, lángosok - horváth ilona konyhája
Szerző: Horváth Ilona
Válogatásunkban Horváth Ilona klasszikusai mellett gyakorlott háziasszonyok és nagymamák legkedveltebb receptjeit gyűjtöttük egy csokorba. Pelle Józsefné, Máté Pálné, Boda Zoltánné é
Linzerek, mézesek, kekszek, muffinok - horváth ilona konyhája
Szerző: Horváth Ilona
Válogatásunkban Horváth Ilona klasszikusai mellett gyakorlott háziasszonyok és nagymamák legkedveltebb receptjeit gyűjtöttük egy csokorba. Pelle Józsefné, Máté Pálné, Boda Zoltánné é
Rétesek, fánkok, felfújtak, lángosok - horváth ilona konyhája
Szerző: Horváth Ilona
Válogatásunkban Horváth Ilona klasszikusai mellett gyakorlott háziasszonyok és nagymamák legkedveltebb receptjeit gyűjtöttük egy csokorba. Pelle Józsefné, Máté Pálné, Boda Zoltánné é
Sütemények és desszertek
Szerző: Horváth Ilona
Krémesek, fánkok, torták, kiflik, habok, palacsinták, és még sorolhatnánk, milyen kimeríthetetlen a desszertek tárháza. Horváth Ilona több generációt megélt, s máig népszerű receptje
Ízletes fogások
Szerző: Horváth Ilona
Horváth Ilona Szakácskönyve generációk óta megőrizte népszerűségét a háziasszonyok és a sütni-főzni szerető férfiak körében. Ebből a kiváló anyagból szemezgettünk, hogy a legé
Tanulj főzni
Szerző: Horváth Ilona
Míg nagyanyáink ráértek arra, hogy az ebéd elkészítésére rászánják egész délelőttjüket, manapság csupán rövid időnk marad arra, hogy megfőzzük a napi ebédet vagy vacsorát. Font