Horváth Ilona : Rétesek, fánkok, felfújtak, lángosok - horváth ilona konyhája
Válogatásunkban Horváth Ilona klasszikusai mellett gyakorlott háziasszonyok és nagymamák legkedveltebb receptjeit gyűjtöttük egy csokorba. Pelle Józsefné, Máté Pálné, Boda Zoltánné és Tóth Gézáné - Horváth Ilonához hasonlóan - mindannyian a hamisítatlan magyar konyha képviselői, egyúttal kiadónk számos alkalommal bizonyított, legsikeresebb szakácskönyveinek szerzői.
Hasonló könyvek
Linzerek, mézesek, kekszek, muffinok - horváth ilona konyhája
Szerző: Horváth Ilona
Válogatásunkban Horváth Ilona klasszikusai mellett gyakorlott háziasszonyok és nagymamák legkedveltebb receptjeit gyűjtöttük egy csokorba. Pelle Józsefné, Máté Pálné, Boda Zoltánné é
Torták - horváth ilona konyhája
Szerző: Horváth Ilona
Válogatásunkban Horváth Ilona klasszikusai mellett gyakorlott háziasszonyok és nagymamák legkedveltebb receptjeit gyűjtöttük egy csokorba. Pelle Józsefné, Máté Pálné, Boda Zoltánné é
Marhahúsos ételek - horváth ilona konyhája
Szerző: Horváth Ilona
Válogatásunkban Horváth Ilona klasszikusai mellett gyakorlott háziasszonyok és nagymamák legkedveltebb receptjeit gyűjtöttük egy csokorba. Pelle Józsefné, Máté Pálné, Boda Zoltánné é
Linzerek, mézesek, kekszek, muffinok - horváth ilona konyhája
Szerző: Horváth Ilona
Válogatásunkban Horváth Ilona klasszikusai mellett gyakorlott háziasszonyok és nagymamák legkedveltebb receptjeit gyűjtöttük egy csokorba. Pelle Józsefné, Máté Pálné, Boda Zoltánné é
Rétesek, fánkok, felfújtak, lángosok - horváth ilona konyhája
Szerző: Horváth Ilona
Válogatásunkban Horváth Ilona klasszikusai mellett gyakorlott háziasszonyok és nagymamák legkedveltebb receptjeit gyűjtöttük egy csokorba. Pelle Józsefné, Máté Pálné, Boda Zoltánné é
Ízletes fogások
Szerző: Horváth Ilona
Horváth Ilona Szakácskönyve generációk óta megőrizte népszerűségét a háziasszonyok és a sütni-főzni szerető férfiak körében. Ebből a kiváló anyagból szemezgettünk, hogy a legé
Tanulj főzni
Szerző: Horváth Ilona
Míg nagyanyáink ráértek arra, hogy az ebéd elkészítésére rászánják egész délelőttjüket, manapság csupán rövid időnk marad arra, hogy megfőzzük a napi ebédet vagy vacsorát. Font