Oláh Csaba : Rablóhalak bűvöletében
Legyen szó balinról, csukáról, domolykóról, fekete sügérről, harcsáról, jászról, pisztrángról, sügérről vagy süllőről, a könyv részletes alapossággal mutatja be a fogási technikákat. Ennek a régebben főleg zsákmányszerzésre irányuló, ma inkább sportként űzött tevékenységnek a célja továbbra is változatlan, azaz: hogyan vigyünk haza minél több zsákmányt a szákban?
Hasonló könyvek
Ízek bűvöletében
Szerző: Ramsay, Gordon
Gordon Ramsay ma már nemzetközileg elismert séf. Könyvében több mint 100, könnyed és fantasztikusan ízletes fogás receptjét osztja meg velünk. A legfrissebb hozzávalók, minimális vaj é
Zala ízei
Zala jellegzetes étkeit, az egyszerűtől a lakomákig, s hozzá a Mura és a Balaton közti kedvező fekvésű lankák borterméseit ajánlja a mesterszakács.
Saláták
A régi görögök a salátát az „istenek eledelének” nevezték. Hippokratész, az ókor leghíresebb orvosa, a táplálkozás fontos elemeként említi és dicséri a saláta egészség
Hegymászás télen
Útravaló * A jogi felelősség kizárása * Előszó * Előszó a magyar kiadáshoz * Bevezető * Alapismeretek * Felszerelés * Lavinák * Tervezés és döntés * Hótúrák * Kötél- és biztos
Jachtnavigátor i-ii.
Szerző: Horváth Csaba-baffia György
A Jachtnavigátor az első magyar nyelven megjelent és a teljes témakört felölelő hajózási kézikönyv tengeri sporthajósok számára. A könyv tartalmazza mindazokat a tudnivalókat, amelyek