Lajos Mari-hemző Károly : 99 új nyalánkság 33 szines ételfotóval
Ebben a kötetben az elmaradhatatlan, valódi krémes-habosúj nyalánkságok mellett több helyet kaptak a kanálbakívánkozó gyümölcsédességek, kevesebbet viszont a jegesfinomságok, hiszen fagylaltokat manapság nemigenérdemes házilag készíteni, egyéni ízesítésű, egyszerűenelkészíthető parfékat azonban igen. És ami a szívemcsücske: végre itt sorakoznak az eddigi köteteinkbőlvalahogy mindig kiszorult meleg desszertek, mindenkikedvencei. Ezek a sokarcú monarchiás konyhákat idéző,többé-kevésbé tartalmas levesek után kínált, `csakmelegen jó!`, egyszerű, családias tésztaédességekvoltaképpen átmenetet képeznek a nyalánkságok és asütemények között. Már a gondolatuktól is boldogságtölti el az embert. Kivált, ha olyan szerencsés, hogy arizsfelfújtat, túrógombócot, császármorzsát vagy effélejóságokat nem hipp-hopp elkészíthető zacskós csodák,hanem a mamája-nagymamája türelme és gondoskodófigyelme jóvoltából ismerheti. Hiszen tudjuk, areceptek csak látszólag szólnak az ételekről, sokkalinkább az életünkr
Hasonló könyvek
99 új nyalánkság
Szerző: Lajos Mari-Hemző Károly
Ebben a kötetben az elmaradhatatlan, valódi krémes-habos új nyalánkságok mellett több helyet kaptak a kanálba kívánkozó gyümölcsédességek, kevesebbet viszont a jeges finomságok, hiszen ..
99 új nyalánkság
Szerző: Lajos Mari-hemző Károly
Ebben a kötetben az elmaradhatatlan, valódi krémes-habos új nyalánkságok mellett több helyet kaptak a kanálba kívánkozó gyümölcsédességek, kevesebbet viszont a jeges finomságok, hiszen ..
99 vendégváró 33 szines ételfotóval
Szerző: Lajos Mari-hemző Károly
LAJOS MARI sikeres szakácskönyvsorozatának újabb része: 99 vendégváró étel 33 színes fotóval
66 saláta
Szerző: Lajos Mari-hemző Károly
Lajos Mari új szakácskönyvében megtalálhatóak a jó saláták elkészítéséhez szükséges alapismeretek,nélülözhetetlen elméleti és gyakorlati tudnivaló,amelyek mind azt szolgálják,ho