Lajos Mari-hemző Károly : 99 új nyalánkság
Ebben a kötetben az elmaradhatatlan, valódi krémes-habos új nyalánkságok mellett több helyet kaptak a kanálba kívánkozó gyümölcsédességek, kevesebbet viszont a jeges finomságok, hiszen fagylaltokat manapság nemigen érdemes házilag készíteni, egyéni ízesítésű, egyszerűen elkészíthető parfékat azonban igen. És ami a szívem csücske: végre itt sorakoznak az eddigi köteteinkből valahogy mindig kiszorult meleg desszertek, mindenki kedvencei. Ezek a sokarcú monarchiás konyhákat idéző, többé-kevésbé tartalmas levesek után kínált, "csak melegen jó!", egyszerű, családias tésztaédességek voltaképpen átmenetet képeznek a nyalánkságok és a sütemények között. Már a gondolatuktól is boldogság tölti el az embert. Kivált, ha olyan szerencsés, hogy a rizsfelfújtat, túrógombócot, császármorzsát vagy efféle jóságokat nem hipp-hopp elkészíthető zacskós csodák, hanem a mamája-nagymamája türelme és gondoskodó figyelme jóvoltából ismerheti. Hiszen tudjuk, a receptek csak látszólag szólnak az ételekről, sokkal
Hasonló könyvek
99 új nyalánkság
Szerző: Lajos Mari-Hemző Károly
Ebben a kötetben az elmaradhatatlan, valódi krémes-habos új nyalánkságok mellett több helyet kaptak a kanálba kívánkozó gyümölcsédességek, kevesebbet viszont a jeges finomságok, hiszen ..
99 krumplis étel
Szerző: Lajos Mari-Hemző Károly
LAJOS MARI sikeres szakácskönyvsorozatának újabb része: 99 krumplis étel 33 színes fotóval
99 új nyalánkság 33 szines ételfotóval
Szerző: Lajos Mari-hemző Károly
Ebben a kötetben az elmaradhatatlan, valódi krémes-habosúj nyalánkságok mellett több helyet kaptak a kanálbakívánkozó gyümölcsédességek, kevesebbet viszont a jegesfinomságok, hiszen fa
99 kimélő étel
Szerző: Lajos Mari-hemző Károly
Ez a könyv nem a tilalomfákról szól,hanem a választás szabadságáról.Arról,h mit-mivel, potosabban a hagyományos,gyakran nehéz hozzávalókat milyen egészségesebb-kímélő tápanyagokkal ..
66 saláta
Szerző: Lajos Mari-hemző Károly
Lajos Mari új szakácskönyvében megtalálhatóak a jó saláták elkészítéséhez szükséges alapismeretek,nélülözhetetlen elméleti és gyakorlati tudnivaló,amelyek mind azt szolgálják,ho