Sus : Saláták nagykönyve
Megfizethető árú, mégis eredeti salátákkal szándékozik felfrissíteni a szokásos étlapot? Olyan különleges kulináris élménnyel szeretné kényeztetni vendégeit, amelyre még sokáig fognak emlékezni?Ez a könyv mindig a legcsábítóbb recepteket kínálja az Ön számára - a reggeli gyümölcssalátától a texasi marhasültből és babsalátából álló laktató vacsoráig. A 300 remek és elronthatatlan recept között akad ízletes előétel, a főételhez kínált köret, de még édesség is. A legfontosabb hozzávalók alapján 6 fejezetre osztott könyv könnyen áttekinthető, útmutatásai közérthetőek, étvágygerjesztő, színes fényképeinek senki sem tud ellenállni. A hozzávalók beszerzése nem igényel hosszas utánajárást; amire csak szüksége lehet, megtalálja egy jól felszerelt bevásárlóközpontban. Ráadásul ez az újszerű szakácskönyv olyan hasznos konyhaművészeti szakismereteket is tartogat meglepetésként az Ön számára, amelyek felfrissítik, kiegészítik eddigi tudását. Nincs akadálya tehát, hogy azonnal hozzálásson a munkához
Hasonló könyvek
Diéták nagy könyve - lemondások nélkül
Szerző: Csigó Zita
A tudatos táplálkozás igénye, illetve a különböző ételallergiák, táplálékintoleranciák jelenléte sokszor kész útvesztő: gyakran nem könnyű meghatározni, milyen étel, élelmiszerc
Diéták nagy könyve - lemondások nélkül
Szerző: Csigó Zita
A tudatos táplálkozás igénye, illetve a különböző ételallergiák, táplálékintoleranciák jelenléte sokszor kész útvesztő: gyakran nem könnyű meghatározni, milyen étel, élelmiszerc
Szószok nagykönyve
A Szószok nagykönyvében számtalan különféle, ínycsiklandó szósz, csatni és fűszerlekvárelkészítési módját ismerheti meg az olvasó lépésről lépésre. A befőzési praktikák elsa
Salátáskönyv
Öntetek, egyszeru saláták, gombás saláták, húsos, halas saláták, sajtos saláták, tészta saláták, zöldséges saláták és gyümölcsös saláták sokaságát találhatjuk a könyvben.
Sajtok nagy könyve
Mi a sajt * Sajtlexikon * Sajt a konyhában * Hidegkonyha sajttal * Saláták * Sajt a levesben * Tojás, pirítós és felfújtak * Tészta, kukorica és rizottó * Hal, hús, szárnyas * Zöldség
Saláták
A régi görögök a salátát az „istenek eledelének” nevezték. Hippokratész, az ókor leghíresebb orvosa, a táplálkozás fontos elemeként említi és dicséri a saláta egészség