Simonsson, Asa : Fermentáljunk! - savanyú káposzták, kimcsik, fermentált zöldségek, gyümölcsök és

ID: 0000249382
Értékelés:

0 / 5

ISBN: 9786155767050
Megjelenés éve: 2020
Állapot: Új könyv
A könyv ára: 5700 Ft
Ezt a terméket jelenleg nem lehet rendelni. Rendelési szándékát emailben jelezheti.
CART: Amennyiben nem találja a keresett könyvet az oldal alján található email címre küldje el a könyv címét, szerzőjét, esetleg a megjelenés évét, mi válaszban megküldjük árajánlatunkat, milyen áron, időn belül tudjuk a könyvet küldeni.

Káposzta, só, víz… és idő. Csupán ennyi kell ahhoz, hogy elkészítsük az egyik legegészségesebb élelmiszert, a savanyú káposztát.A fermentálás, az élelmiszerek tartósításának hagyományos módszere, nem csupán meghosszabbítja a hozzávalók élettartamát, és fokozza a bennük lévő természetes ízeket, hanem megvan az a jelentős előnye is, hogy egyben emészthetőbbé teszi őket. Így a fermentek nagyon hatékonyan járulhatnak hozzá ahhoz, hogy az emésztőrendszerünk egyensúlyban legyen, mi pedig jobb egészségi állapotban.Nagyon sok más érv is szól a fermentált ételek mellett: megfizethetők, egyszerű őket elkészíteni, új és különleges ízeket, aromákat, állagokat ismerhetünk meg általuk, ráadásul a fermentálás az ételkészítés csodásan kreatív módja. Érthető, hogy villámsebesen terjed a fermentálási láz.A fermentáció jótékony hatását a savanyú káposztán túl még nagyon sok mindenben megtalálni. Ez a részletes, praktikus könyv azt is megmutatja, miként tudunk fermentálással különféle savanyúságot, kimcsi

Hasonló könyvek

6/5998046501061.jpg

Gyümölcsös ételek

Szerző: Nagy Elvira

3/9789633246665.jpg

Mennyei gyümölcsös édességek

A zamatos gyümölcsökkel elkészített sütemények ízét és látványát semmi sem múlhatja felül, kicsik és nagyok egyaránt rajonganak értük. A Desszertleckék második kötetében a Nők

nopic.jpg2/9789632513126.jpg
5/9786155113055.jpg

Lekvárok & gyümölcszselék

A házilag eltett lekvárnál és dzsemnél nincs nagyszerűbb, mert nemcsak sok szeretet rejtezik bennük, hanem jóféle hozzávalók egész tömkelege is. És ami a legjobb: az egész év befőzés

7/9789637053030.jpg

Nyári gyümölcsök - haspók -

A legjobb, egyszerűen és gyorsan elkészíthető receptek nyári gyümölcsökből. gazdagon illusztrálva színes képekkel.

2/9630942416.jpg

Saláták

A régi görögök a salátát az „istenek eledelének” nevezték. Hippokratész, az ókor leghíresebb orvosa, a táplálkozás fontos elemeként említi és dicséri a saláta egészség

nopic.jpg3/9789633049358.jpg

Fermentálás

Szerző: Davis, Holly

Mi a közös a kedvenc kézműves sajtunkban, a ropogós kovászos kenyérben, egy pohár otthon készült gyömbérsörben, a marinált olívabogyóban vagy a savanyú káposztában?Mindegyik ferment

Könyvesbolt