Schell, Valesa : A kenyérsütés iskolája
A kenyérsütés a reneszánszát éli, ez az alapos és megbízható útmutató pedig elvezet minket az ellenállhatatlanul ínycsiklandó kenyerek és pékáruk világába. A kenyérsütés iskolájából lépésről lépésre megtanulhatjuk mindazt, ami a tökéletes kenyerek sütéséhez kell. Ez a gazdagon illusztrált, könnyen érthető magyarázatokat tartalmazó könyv biztos kézzel vezeti végig az olvasót a sütési folyamaton, hasznos tanácsai segítségével elkerülhetjük a leggyakoribb hibákat és leküzdhetjük a jellemző nehézségeket. A kenyérsütés iskolája a szükséges eszközök, valamint a különféle alapanyagok helyes alkalmazását is megtanítja, így immár semmi sem állhat a mesés kenyerek, zsemlék és bagettek elkészítésének útjába.Alakítsuk át a konyhánkat pékséggé, süssünk finomabbnál finomabb kenyereket, és meglátjuk, hamarosan családunk és barátaink is pékművészetünk csodájára járnak! Valesa Schell szociálpedagógusként dolgozott, mielőtt minden idejét szenvedélyének, a kenyérsütésnek szentelte. Blogja, a "Brotbacklie
Hasonló könyvek
Kenyérvarázs - kenyérsütés géppel és sütőben -
Jó érzés a frissen sülő kenyér illatára ébredni!Itt a lehetőség: ez az élmény az Ön számára is a mindennapok része lehet!Könyvünkben részletes leírást adunk az ismert és új gabo
Kenyérsütés otthon
Van-e fenségesebb egy reggelinél vagy vacsoránál, ahol a kenyér a főszereplő?Mégpedig nem a szokványos, boltokban vásárolt tucatáru, hanem az igazi, magos, eredeti ízét visszanyer ház
Kenyérsütés 2.
Szerző: Oetker Dr.
Frissen sült, még meleg,ropogós héjú, csábító illatúkenyér - igazi élvezet!Az új kenyérsüto gépekkel könnyen elkészíthetjük kedvenc kenyerünket, és pontosan tudjuk, mi van benne.E
Kenyérsütés otthon
Van-e fenségesebb egy reggelinél vagy vacsoránál, ahol a kenyér a foszereplo?Mégpedig nem a szokványos, boltokban vásárolt tucatáru, hanem az igazi, magos, eredeti ízét visszanyer házik
A főzés magasiskolája
- BEVÁSÁROLNI -A bevásárlás megkönynyítésére a részletes alapanyag-ismertetőben képekkel illusztrálva mutatjuk be a legfontosabb hozzávalókat.- ELŐKÉSZÍTENI - A fotók segítségéve