Majthényi László : Vad- és halételek a nyugati végeken
A kötetben a nyugati végek, elsősorban Vas megye hal- és vadgasztronómiai értékeit szeretnénk bemutatni az érdeklődőknek. Bízunk abban, hogy forgatva a kiadványt, és egy-egy hétvégi családi ebéd, vagy ünnepi-baráti összejövetel alkalmával egyre többen ismerkedhetnek meg a kötetben található receptek alapján elkészített ételek elfogyasztása nyújtotta élményekkel! Az alapanyagok között a fogolytól a fácánon, vadkacsán át a szalonkáig, a nyúltól és az őztől a vaddisznóig és a szarvasig sok minden megtalálható. A felhasznált halak sokfélesége csuka, ponty, harcsa, pisztráng, sügér, küsz is mutatja, hogy milyen gazdagok vagyunk az egészséges alapanyagokban.
Hasonló könyvek
Változatos halételek
A kötet által betekintést nyerhet a halételekbe, melyeket lépésről lépésre könnyedén elkészíthet bárki.
Grillételek
Kiadónk e sorozatával segítséget kíván nyújtani mindazok számára, akikízletes, egyszerű és könnyen elkészíthető recepteket keresnek, depénztárcájuk szűkös lehetőségei miatt csak ..
Halételek
A halak és a tenger gyümölcsei soha nem látott népszerűségnek örvendenek világszerte, hiszen manapság már a távoli vizeken halászott különlegességeket is meg lehet vásárolni a szakü
Anyáink főztje
Szerző: Majthényi László
"Ez pont olyan, ahogy anyám/nagyanyám is főzte! Hallhatunk-e ennél nagyobb dicséretet egy vendégtől otthonunkban, a családi asztalnál vacsora után? Ma, amikor teljesen kitágult/összeszűk