Ballai Attila - Bruckner Gábor : Így lettünk bajnokok

ID: 0000237715
Értékelés:

0 / 5

ISBN: 9786158127400
Megjelenés éve: 2019
Állapot: Új könyv
A könyv ára: 5691 Ft
Ezt a terméket jelenleg nem lehet rendelni. Rendelési szándékát emailben jelezheti.
CART: Amennyiben nem találja a keresett könyvet az oldal alján található email címre küldje el a könyv címét, szerzőjét, esetleg a megjelenés évét, mi válaszban megküldjük árajánlatunkat, milyen áron, időn belül tudjuk a könyvet küldeni.

Hogyan került Szilágyi Áron éppen a Fazekas Gimnáziumba? Mi Berki Krisztián máig tartó ragaszkodásának oka nevelőedzőjéhez? Miért élt önálló életet már 17 évesen Liu Shaolin Sándor?Az Így lettünk bajnokok című könyv sajátos szemszögből megírt portrékötet, amelyben a jelenlegi hazai sportélet harminc kiválóságának fiatalkori történetét mesélik el a szerzők. Arra a kérdésre keresik a választ, hogy miképpen csinálták, milyenek voltak gyerekként azok, akiknek végül bejött a sportkarrier, vagyis eljutottak a világhírig? Az egyes sportágak ikonjainak olvasmányos sztorijai tanulságok sorával szolgálnak a mai fiatal sportolóknak, azok edzőinek, szüleinek, hiszen az írásokból kiderül: bár a világsikerekig sokféle út vezet, az akaratnak, a kitartásnak, a jó és rossz döntéseknek, a hibák beismerésének, a változtatni tudás képességének, a közvetlen környezetnek egyenként is meghatározó szerepe lehet a cél elérésében. A MediaBook Kiadó legújabb kötete négy kiváló sportújságíró, Ballai Attila, Bruck

Hasonló könyvek

nopic.jpg2/9789632513164.jpg
nopic.jpg8/9789638777515.jpg

Sült húsok

A sült hús a gasztronómia igazi `világpolgára`, hiszen szinte minden ország, illetve régió konyhájának jellemzője; elkészítésének módja viszont mindig a helyi szokások és specialitá

nopic.jpg3/9639673052.jpg
2/9630942416.jpg

Saláták

A régi görögök a salátát az „istenek eledelének” nevezték. Hippokratész, az ókor leghíresebb orvosa, a táplálkozás fontos elemeként említi és dicséri a saláta egészség

7/9639237329.jpg

Wok

Több mint 40 könnyen elkészíthető és kipróbált recept. Ismert és kedvelt fogások a világ minden részéről. Nagyszerű receptek frissensültekhez, előételekhez, de a mindennapi étkezés

5/9786155058240.jpg

Égig érő fal

Szerző: Babcsán Gábor

A legjobb mászók a legjobb tollforgatók. A hegymászás kaland. A legjobb hegymászók azok, akik a legintenzívebben élik át a mászás kalandját. Babcsán Gábor eddig megjelent írásai viszo

nopic.jpg0/9630480792.jpg

A lovaspálya

Szerző: Csete Gábor