Mautner Zsófi : Gasztrocsajok - 2016

ID: 0000204072
Értékelés:

0 / 5

ISBN: 9789633108550
Megjelenés éve: 2016
Állapot: Új könyv
Ezt a terméket jelenleg nem lehet rendelni. Rendelési szándékát emailben jelezheti.
CART: Amennyiben nem találja a keresett könyvet az oldal alján található email címre küldje el a könyv címét, szerzőjét, esetleg a megjelenés évét, mi válaszban megküldjük árajánlatunkat, milyen áron, időn belül tudjuk a könyvet küldeni.

Ebben a magazinban több mint száz #gasztrocsajt mutatunk be, azaz olyan nőket, akik a gasztronómiát választották hivatásul. Célunk, hogy ihletet és jó példákat hozzunk itthonról és az egész világból, valamint megmutassuk: érdemes a saját, önazonos utunkat járni, akkor is, ha az esetleg elsőre furcsának vagy rögösnek tűnik.Íme, néhány következtetés, amit a számos interjú és találkozás után levontam:• Sokszínűségünkben valójában mind egyformák vagyunk. Teljesen mindegy, hogy Budapesten, Amszterdamban, Berlinben, vagy Tel-Avivban élünk, hogy alacsonyak, magasak, soványak, molettek, szőkék, barnák, feketék, arabok, zsidók vagy romák vagyunk, mindez csak a keret. Amikor főzünk és etetünk, egyformák vagyunk.• A gasztronómiával foglalkozó nők a legjobb fej emberek.• A kulináris szakmák a megosztásról szólnak: átadjuk egymásnak a receptjeinket, ételeinket, kedvenc helyeinket, barátságainkat, kapcsolatainkat, történeteinket. • A főzés és az evés/etetés még mindig a létező legjobb kommunikációs

Hasonló könyvek

5/9786155759901.jpg

Egy év a konyhámban - ezernyi öröm, száz életre szóló recept

Szerző: Mautner Zsófi

Ahogy változnak az évszakok és velük együtt a rendelkezésre álló alapanyagok, úgy változik a kulináris hangulatunk, és az is, hogy milyen ételeket kívánunk. Vannak azonban receptek, mel

3/9789633103166.jpg

Főzőiskola - alapfok - dvd melléklettel!

Szerző: Mautner Zsófi

Vajon ma hogyan szerezhetjük meg azt a konyhai alaptudást, amire mindig támaszkodhatunk? Melyik a bombabiztos palacsintarecept, mitől nem lesz kemény a galuska, hogyan lesz olyan a madártej, min

5/9786155759901.jpg

Egy év a konyhámban - ezernyi öröm, száz életre szóló recept

Szerző: Mautner Zsófi

Ahogy változnak az évszakok és velük együtt a rendelkezésre álló alapanyagok, úgy változik a kulináris hangulatunk, és az is, hogy milyen ételeket kívánunk. Vannak azonban receptek, mel

3/9789633103166.jpg

Főzőiskola - alapfok - dvd melléklettel!

Szerző: Mautner Zsófi

Vajon ma hogyan szerezhetjük meg azt a konyhai alaptudást, amire mindig támaszkodhatunk? Melyik a bombabiztos palacsintarecept, mitől nem lesz kemény a galuska, hogyan lesz olyan a madártej, min

5/9786155638282.jpg

Karácsonyi színező - 15 ünnepi recepttel

Szerző: Mautner Zsófi

Mautner Zsófi, gasztronómiai újságíró, blogger, szakácskönyvszerző már számos módon osztotta meg velünk a kalandos ízek, fűszerek, alapanyagok iránti rajongását. Chili&Vanília cím